Fremtidens helse

Fremtidens helse: En podkast fra Roche for å øke kunnskap om diagnostikk og behandlingsmuligheter, og hvordan man kan leve best mulig med alvorlig sykdom.

 

Roche er verdens største bioteknologiselskap. Vi vil forbedre pasienters tilgang til medisinsk innovasjon ved å samarbeide med alle relevante interessenter. I Fremtidens helse snakker programleder Christian Bindesbøll med forskere, helsepersonell og pasienter. Hvordan er det å leve med alvorlig sykdom? Hvilke medisinske utfordringer står vi foran, og hva kan være løsninger?

 

Abonnér på Fremtidens helse for å høre mer om hvordan helsetjenesten er i dag, og hva vi håper på for fremtiden.

 

Denne podcasten er verken ment eller utviklet for å registrere eller rapportere uønskede hendelser eller informasjon om produktklager. Hvis du har en mistanke om bivirkning, produktklage eller spørsmål angående et av våre produkter, vennligst bruk det relevante nettskjemaet på https://medinfo.roche.com/

Du kan også rapportere uønskede hendelser eller produktklager knyttet til ethvert produkt på: pharma.norge@roche.com og telefon: 22 78 90 00.


Du er klar over at Roche i Norge på Linkedin har en juridisk forpliktelse til å samle inn og rapportere potensielle uønskede hendelser eller produktklager som bringes til helsemyndighetene. I slike tilfeller vil opplysningene dine bli behandlet med største forsiktighet og aktsomhet i samsvar med spesifikk GVP-lovgivning (legemiddelovervåking), som beskrevet i personvernreglene knyttet til legemiddelovervåking: https://www.roche.com/privacy-notice-pv- mi. Dine data vil ikke bli brukt til andre formål.


Du finner våre retningslinjer for personvern og sosiale medier her: https://www.roche.no/no/om-oss/retningslinjer-sosiale-medier


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.