Ripley & Dr. Jones

 • 11. MEG2 4DX, oh no....

  15:43
  Brita inviterer Knut Anders på MEG2 på 4DX visning. Hvorfor vil hun gjøre dette? Hvorfor vil hun se den filmen? Hvorfor velger man å se den i 4DX? Hvorfor finnes 4DX? Hvorfor rister setene, regner det fra taket, blåser det i nakken og lukter ubegripelig vondt? Kunne man ikke like gjerne sett filmen med ti barn bak deg som hamrer deg i ryggen, spytter deg i trynet og fiser ukontrollert? Hilsen sur mann snart 50 og hens makker, alder uvisst.
 • 10. Barbenheimer

  01:21:13
  Tidenes filmhelg blir oppsummert: vi er skikkelig sure, vi er skikkelig happy, vi klarer ikke gi terningkast. Ripley og Dr. Jones med Brita Møystad Engseth og Knut Anders Sørum.
 • 9. Indiana Cruise

  01:12:34
  Brita Møystad Engseth og Knut Anders Sørum i klodens minste og uryddigste filmpodcast snakker om heltefilmene Dial of Dead Reckoning part IVII
 • 8. Elvis og Buzz

  01:00:13
  Brita Møystad Engseth og Knut Anders Sørum snakker om "Elvis" filmen til Baz Luhrmann som skaper stor begeistring. De må derimot få inn forsterkninger når de skal omtale "Lightyear" for det viser seg at de skal snakke om en film ingen av de har sett. Beklager problemer i lydproduksjonen under Lightyear omtalen, Elvis omtale starter ca nøyaktig 20 minutter ut i podcasten.
 • 7. Lazer-Raptorer og kjempegresshopper! - Gjest: Eirik Newth

  01:11:55
  LASERRAPTORER! (eller «Da Ripley & Dr Jones aka Brita Møystad Engseth og Knut Anders Sørum, fikk besøk av Jonesy»)Selveste EIRIK NEWTH, universets ubestridte leder av romfart, astrofysikk og popkulturell nerding, er gjest i studio når Jurassic World: Dominion skal dekonstrueres og hver bit studeres og debatteres over i detalj. Eller - så mye debatt blir det jo ikke (Chris Pratt SUGER! Hva var greia med barberskummet?? Ti centimeter tykk is som knekker?? Gresshopper! Brennende gresshopper! Malta er et fint feriested! Jeg ba ikke om LASERRAPTORER, hilsen Eirik! Chris Pratt SUGER! Jeg lot meg underholde, hilsen Knut Anders!), men etter å ha hørt denne episoden vil du være utslitt, lykkelig og 78 år eldre.
 • 6. Top Gun: Maverick! Live fra Gjøvik; crash and burn!

  35:51
  Knut Anders Sørum og Brita Møystad Engseth hadde sin første (og sikkert siste) livesending på Gjøvik kino i forbindelse med premieren på Top Gun: Maverick. Horder av mennesker møtte ikke opp for å oppleve dette, men Knut Anders var likevel så full av testosteron etter filmen at han i et svært energisk øyeblikk BRAKK lydkortet, noe som førte til at de to som åpenbart ved en feiltagelse hadde forvillet seg inn valgte å liste seg høflig ut igjen.Men dette la ingen demper på stemningen! Knut Anders & Brita var så lykkelige over det de hadde sett at de kunne snakket til et hull i bakken uten å bry seg.Vill spoiling, begeistret fnising og infantil humor når Ripley & Dr Jones samtaler om Tom Cruise og vennene hans. Enjoy!
 • 5. Varmer opp til Top Gun!

  39:33
  Brita Møystad Engseth og Knut Anders Sørum skal på premiere på Top Gun: Maverick og som oppvarming har de latt seg beruse av ett hjertelig gjensyn med den originale Top Gun fra 1986.
 • 4. Star Wars in concert og overleppa til Sandra Bullock

  51:31
  Knut Anders Sørum og Brita Møystad Engseth har vært på Star Wars-konsert i Oslo Spektrum og holder på å knele av lykke over å ha hørt et originalt John Williams-soundtrack live. Knut Anders er også fylt av godhet over Netflix-filmen Metal Lords med sine små twister og vrier.Og begge to formelig klikker av begeistring over The Lost City, hvor Sandra Bullock ruler med fabelaktig fysisk komikk, Channing Tatum sjarmerer som vidunderlig kløne og Brad Pitts endelikt får Brita til å hoie forskrekket. Men var det virkelig Brads endelikt…? Og hva er det med overleppa til Sandra som får Knut Anders til å tenke på Supermann? Den som lytter får se!
 • 3. Hva har The Northman og Jimmy Savile til felles?

  01:13:47
  Brita Møystad Engseth og Knut Anders Sørum snakker om The Northman, Jimmy Savile og Dumbeldore
loading...