Share

cover art for Ofattbart uselt och en gigantisk pudel

Rinkside

Ofattbart uselt och en gigantisk pudel

C More Hockeys hockeypodcast om hockey i allmänhet och HockeyAllsvenskan i synnerhet. Den här veckan med Lars Lindberg och Fredrik Söderström. Om Björklövens tuffa start, MoDos stekheta offensiv, Djurgårdens solklara förstemålvakt, Moras ineffektivitet, ett AIK utan gråzon och mycket mer.More episodes

View all episodes

 • Upptaktsträffen, premiäromgången, skyttekung och målvaktsess

  01:10:54
  TV4-hockeys podcast om hockey i allmänhet men HockeyAllsvenskan i synnerhet. Den här veckan om allt det senaste inför hockeypremiären på fredag, Superfredagen, TV4:s uppställning, medielunchen och tippningar.
 • Ispåse i cykelbyxan och Brynäs superlag

  02:09:26
  Genomgång av de HockeyAllsvenska lagen inför årets säsong. Vi går igenom Brynäs, Djurgården, Västerås, BIK Karlskoga, Västervik, Tingsryd och Östersund inför säsongsstarten nästa vecka.
 • Inför hockeysäsongen

  01:42:06
  TV4:s podcast om hockey i allmänhet och HockeyAllsvenskan i synnerhet med Lars Lindberg, Fredrik Söderström och Mikael "Daggen" Eriksson. I det första avsnittet av den nya säsongen går TV4:s hockeyallsvenska studiogäng igenom lagen inför årets säsong.
 • Hockeysug och C More-profilens okända VM-äventyr

  01:20:30
  Hockeysnack och en del trams när Rinkside bjuder på ett specialavsnitt mitt i sommaren. C Mores Fredrik Söderström, Lars Lindberg och Mikael "Daggen" Eriksson avbryter sommarbestyren för att snacka hockey i 1,5 timme.
 • Hockeysäsongen summeras

  01:56:42
  Rinkside avslutar hockeysäsongen med ett summeringsavsnitt om hockey i allmänhet, men HockeyAllsvenskan i synnerhet. Fredrik Söderström, Lars Lindberg och Mikael "Daggen" Eriksson säger hejdå för den här säsongen.
 • Inställd fest, telefonkastaren och Krügers skada

  55:35
  En podd om hockey i allmänhet, men HockeyAllsvenskan i synnerhet. I det här avsnittet stort fokus på final 5 och inför final 6 i HA-finalen.
 • Finalextra, Växjös guld och Nybros firande

  01:08:15
  Ett extraavsnitt av Rinkside om den HockeyAllsvenska finalen, SM-finalen, Bofors nya tränare samt Nybros HA-plats och framtid i HockeyAllsvenskan.
 • 007-pizzan, raffing, skräp och målvaktsfiaskot

  57:46
  C More Hockeys Lars Lindberg, Fredrik Söderström och Mikael "Daggen" Eriksson om HockeyAllsvenska finalenFredriks tränarcomebackLars målvaktsfiaskoBråket med Expressens Adam Johansson"Skräp"Brynäs fyndDover-KenttäHudik tar detNybro tar detSveriges ärligaste kommentator
 • Finalspecial och tränarkarusell

  01:03:11
  C More Hockeys podcast om hockey i allmänhet, men HockeyAllsvenskan i synnerhet. Här med ett nytt avsnitt om den HockeyAllsvenska finalen, tränarkarusellen samt avslutningen på den minst sagt spännande semifinalen mellan Björklöven-Djurgården.