Share

cover art for Take On Me

Retrotimen

Take On Me

Season 1, Ep. 1

En av de største hitene i Norges musikkhistorie, og et av verdens mest kjente synthriff. Take On Me var låta som sørget for at Morten, Pål og Magne havnet på veggene i plakatformat hos mang av oss på 80 tallet. Ta deg et lite frikvarter, å lær litt mer om låta som gjorde bandet A-Ha til allemannseie! 


Støtt oss gjerne på http://patreon.com/retrotimen

Følg oss på Spotify: https://open.spotify.com/show/5zGwZLI4M6OVUzzMuu3Qqk...

Bli med på vår discord server: https://discord.gg/CKPw9KRmDF
More episodes

View all episodes

 • E321 - 1942, brettspill og overgangsalder

  01:12:24
  Vi stropper på oss sikkerhetsselene og tar en prat om klassikeren 1942! Opprinnelig et arkadespill som gjorde stor suksess, og som senere ble ført over til det meste av gamle datamaskiner og konsoller. Hva skjer med soundtracket der egentlig?? Ellers er det som vanlig mye løsprat, og vi er innom temaer som brettspill, overgangsalder og hva vi trenger for at vi skal bruke MANGE timer på et tv spill. En ny episode av Retrotimen, podkasten for deg som trenger en pause fra voksenlivet, er servert!
 • E320 - Emil, Convoy

  01:15:50
  Vi tar oss en tur til Sverige, nærmere bestemt Katthult. Norske Ravn Studio, har nemlig lagd et mobilspill basert på de klassiske tegningene fra bøkene om Emil i Lønneberget! Otto har testet de siste dagers store snakkis, nemlig Pok..nei..Palworld! Lars har binget et par tv serier. 1923 og Succession, og proklamerer selvfølgelig at en av de er en av de beste tv seriene som noensinne er lagd..Ida driver å printer i 3D..og vi har sett filmen Convoy! En fullstappet episode med andre ord! Kos eder med den nyeste episoden av Retrotimen, podkasten for deg som trenger en pause fra voksenlivet!
 • E319 - Julespesial

  01:17:42
  Vi har fått julebesøk! Selveste Remi er gjest i årets julespesial,og har akkurat kommet ned fra Mount Everest! Vi får en oppdatering frahan, og vi prater litt løst og fast på hva vi har gjort siden sist.Varetelling på Byggmaker, Asbjørns Julekalender, Snøfall 2, Killers ofThe Flower Moon er noe av det vi er innom, før vi retter blikket motjuletradisjoner. Hvilke filmer er et must i jula? Hva med spill? Er det kun brettspill som gjelder, eller er det rom for litt tv spillogså i romjula?En ny episode av Retrotimen er servert :) Podcasten for deg som trengeren pause fra voksenlivet!GOD JUL fra oss <3
 • E318 - Super Mario RPG, Beste spill fra 78 og 91, Greta Van Fleet Konsert

  53:00
  Ida og hennes utkårede har vært i København på Greta Van Fleet konsert og trampa rundt på julemarked! Otto har vært såpass syk at øl ikke har vært fristende..neida, ta det med ro. Det skal ikke trykkesopp program på tykt papir riktig enda. Han har pussa opp litt i retrokjeller'n sin, og kommer i tilleggmed noen julegavetips fra byggmaker. Hodelykter til folket!Vi får en liten prat om Super Mario RPG til Nintendo Switch.Det blir også en runde på de beste spillene og filmene fra 1991 og 1978.Salig miks av alt mulig der altså, som vanlig, i podcasten for deg som trenger en pause fra voksenlivet!
 • E317 - Ondskapen, Super Mario Wonder, Frogger 2

  01:18:25
  Otto har vært ute i en selvforskyldt ulykke på havna, Lars har spilt Spider-Man 2 og Ida har vært på Kaizers! Det blir en liten revurdering av Super Mario Wonder..er det egentlig så bra som folk skal ha det til? Vi har sett på den nye serien, Ondskapen, basert på en bok av Jan Guillou og vi har high score konkurranse i Frogger 2! Dette og mye mer i denne episoden av Retrotimen, podcasten for deg som trenger en pause fra voksenlivet!
 • E316 - Fantasia, Donald på N64

  01:15:23
  Vi feirer 100 års dagen til Walt Disney med å prate om filmen Fantasia! Vi har spilt Donald Duck på Nintendo 64, og Lars blir tatt på fersken når han prøver å ta en liten snarvei ved hjelp av Chat GPT! I tillegg blir det selvfølgelig mye tull og tøys, som vanlig :) En ny episode av Retrotimen, podcasten for deg som trenger en pause fra voksenlivet, er servert!
 • E315 - Vi er i gang igjen

  56:41
  Vi kjører i gang igjen etter en særdeles oval weekend! Hva har skjedd de siste månedene? Hvordan gikk det med Idas urtetur til Amsterdam? Hvordan går det med Otto som kaptein?Retrotimen, podcasten for deg som trenger en pause fra voksenlivet, er tilbake!
 • E314 - Tears of the kingdom

  01:13:52
  Bedre sent enn aldri! Her kommer vår episode om Tears Of The Kingdom! Kandidat til årets spill? Ida skal ut å reise, og Otto har blitt bygutt! Ellers blir det mye fjas, litt tøys, og ellers er alt som normalt i Retrotimen. Podkasten for deg som trenger en pause fra voksenlivet!
 • E313 - Tetris The Movie, Otto's lynkarriere som astmatiker, og det dårligste spillet på Switch

  01:01:31
  Otto har satset på en liten lynkariere som astmatiker, og har kjøpt seg et oppussingsprosjekt i samme slengen! Ida har satt i gang trillebårsesongen, og Lars har runda den amerikanske tv serien The Office! Otto har kjøpt det som kanskje er det dårligste spillet som er tilgjengelig på switch..hør hvilket i ukas episode! Ukas film er Tetris! Hvordan kan man lage en bra film basert på et pusslespill fra 80 tallet? Hør våre tanker rundt filmen, og sjekk ut filmen selv! Er absolutt en film verdt å se..Kos dere med ukas episode av Retrotimen, podcasten for deg som trenger en pause......FRA VOKSENLIVET!