Share

Relationellt med Anna Bennich & Nikki Amini

Psykologen Anna Bennich och mediaprofilen Nikki Amini har med sitt gemensamma intresse för människor och relationer skapat podcasten "Relationellt med Anna Bennich & Nikki Amini". Det är en podcast som sätter fokus på alla de olika former...


Latest episode

 • Sommar med familj & släkt

  29:25
  Säsongsavslutning! Relationellt bjuder på ett sista avsnitt för säsongen och blickar då framåt mot sommarsemestern med familj & släkt. Ett avsnitt laddat med goda tips på hur du kan göra för att njuta så mycket som möjligt av din sommarsemester och undvika onödigt tjafs eller konflikt med de du ska umgås med under sommaren. Tack för denna säsong!

More episodes

View all episodes

 • Relationer, barn och livet

  36:14
  De ständig närvarande stunderna i livet som skapar extra anspänning och frustration i familjen, för relationen och förhållandet till barnen. Allt om det i detta avsnitt! Plus forskningskollen och lyssnarfrågor såklart.
 • Ensamhet

  35:02
  Frivillig eller ofrivillig ensamhet. Hur ska man förhålla sig till de normer som finns kring hur man bör leva sitt liv, i en relation eller inte? Är vi i behov av mänsklig kontakt och närhet i form av en parrelation eller kan vi klara oss lika bra utan? Anna & Nikki delar med sig av sina erfarenheter kring hur de upplevt ensamhet i sina liva. Lyssnarfrågor besvaras. Och givetvis forskningskollen med en studie just kring ensamhet.
 • Tonåren

  34:22
  Nikki fruktar tonårstiden som hon har framför sig med sin dotter. Delvis för att hon tänker tillbaka på sig själv som tonåring. Det är en period som kan summeras på många vis. Hormonkarusell, jakten på sin självbild och identitetskris. Oavsett vad, är det en viktig tid i våra liv och det pratar Anna & Nikki om i detta avsnitt. Plus flera lyssnarfrågor såklart.
 • Vad är egentligen otrohet?

  33:57
  Många frågor som besvaras i detta avsnitt: Vad är egentligen otrohet, hur kan det definieras? Begreppet "miro-otrohet" reds ut. Finns det någon märkbar skillnad mellan män och kvinnor vad gäller otrohet i stort? Och givetvis flera lyssnarfrågor och forskningskollen på det!
 • Barnuppfostran

  35:24
  Rykande färsk studie ger svar på om det är bra att "curla" sitt barn eller inte. Anna & Nikki pratar om den fina balansen i barnuppfostran och tar upp flera lyssnarfrågor.
 • Svärföräldrarna

  31:24
  Hur hanterar man jobbiga svärföräldrar? Och hur hanterar man en jobbig svärson eller svärdotter? Goda tips & råd i detta avsnitt.