Share

cover art for SOMMARTUGG - Med Svea Sigmond

RAW comedy podden

SOMMARTUGG - Med Svea Sigmond

Ep. 122

SOMMARTUGG!


Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och som på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.


Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runtom i landet!


Veckans SOMMARTUGG står komikern Svea Sigmond för. Från studier på ett katolskt universit i Chile till dödsångest i en bil. Varför fick hon inte prata överhuvudtaget på över en vecka och hur var det att bli lämnad ensam mitt i natten i Rios farliga kvarter? Spännande spännande!


Tack för att du lyssnar, gillar och delar podden!


Musiken i detta avsnitt:


Not the new Messiah - Falling back down

Estherlivia - Limbo

Gray Soul Pennies -Forever long

Songcaster Andy Callahan - Poison is leaving

Mackan N Matthew - Varje andetag

More episodes

View all episodes

 • 161. Roastad av sommarprat & hur rik är ICA-Ulf? - Med Jakob Öqvist, Paul Tilly, Mårten Andersson och Hasse Brontén

  40:55
  I detta fjärde best of-avsnitt så hör vi mannen bakom lCA-Ulf, nämligen Paul Tilly! Han berättar om hur han fick rollen som han nu haft i över 20 år. Är han så pass rik att han äger en elefant som han har i sin trädgård i Spanien? Ni hör även Jakob Öqvist blir roastad i det klassiska radioprogrammet "Sommarpratarna". Mårten och Hasse är upprörda över italienarnas fula knep på restauranger för att tjäna extra pengar och det blir även snack kring lite mardrömsgig. Hoppas ni har en fin sommar och tack för att du lyssnar!
 • 159. Ge Keanu Reeves stryk & få en spruta i röven mot nackvärk - Med Johan Glans, Nour El Refai, Petrina Solange, Mårten Andersson och Hasse Brontén

  36:25
  I detta best of avsnitt hör ni bl a Johan Glans berätta om när han spöade filmstjärnan Keanu Reeves och hur bra är han egentligen i sängen? Nour El Refai avslöjar vilken världskändis som slickade henne i örat och Hasse Brontén har fått en spruta i röven. Varför då? Petrina Solange har fått en mycket märklig fråga rörande Zlatans staty och hur var det egentligen att köra standup under pandemin? Stort tack för att du lyssnar!
 • 158. Nile City 2.0 & raseriutbrott i mataffären - Med Henrik Schyffert, Mårten Andersson, Johanna Nordström, David Sundin & Nisse Hallberg

  28:33
  Under sommaren tar den ordinarie podden uppehåll men vi bjuder istället på en massa BEST Of-avsnitt istället! I detta allra första Best Of-avsnitt hör vi Henrik Schyffert som bl a pratar om rädslor och vi får också höra vilket hans absolut bästa skämt är! Johanna Nordström har fått nog av sina grannar och varför ville David Sundin få med henne i tv-programmet "Så ska det låta!"?  David och Nisse Hallberg har dessutom varit på spritmuseeum tillsammans med uppblåsbara svanar och Mårten har hamnat i tjafs i matbutiken!Tack för att du lyssnar!
 • 157. Dricka öl i fängelse & Edward Blom som PT - Med Patrik Larsson, Mårten Andersson, Umit Dag och Tobbe Ström

  49:04
  Samma kvartett som förra veckan och det blev lika roligt denna gången också! Tobbe gör sitt sista avsnitt som programledare och han har innan inspelning gett en hemlös amerikan väldigt dåliga råd! Patrik är gräsänkling och det går rent ut sagt åt helvete för honom att vara ensam. Umit avslöjar vad han skulle göra om han blev statsminister och ni kan räkna med att det inte är något genomtänkt. Mårten levererar en väldigt rolig anekdot om när Dr. Alban spelade på Patrik Ekwalls fest. Det blir även oväntade karriärbyten och ni får även höra våra spännande sommarplaner! Stort tack för att du lyssnar!
 • 156. Dvärgarmar & 30 kg uggla i trädgården - Med Mårten Andersson, Umit Dag, Patrik Larsson och Tobbe Ström

  45:23
  Full studio och skrattfest från start till slut! Umit Dag, Mårten Andersson och Patrik Larsson bänkade sig tillsammans med Tobbe i studion och oj oj oj vad roligt vi hade! Umit berättar om hur han köpte en uggla på 30 kg som visade sig vara helt värdelös och att han var nära på att köpa en stulen cykel av en okänd man. Vi roastar dessutom varandras utseenden vilket nästan leder till slagsmål. Hur kommer det sig att rådjur har sådant starkt samband med syrianska bröllop och hur svenskt får ett midsommarfirande egentligen vara? Ett riktigt kanonavsnitt som kommer få dig att leva några år till! Stort tack för att du lyssnar!
 • 155. Förhållande med en fisk & tobak på könet - Med Elina Du Rietz och Tobbe Ström

  40:03
  Elina & Tobbe har återigen bänkat sig i studion och det blir återigen väldigt trevligt och roligt! Tobbe avslöjar hans alternativa efternamn som bara få vet om. Var det verkligen roligare att hyra film förr och vad är egentligen det mest pinsamma man kan handla på affären? Stort tack för att du lyssnar!
 • 154. Dra en lina med Banarne & diktatur på kommunnivå - Med Elina Du Rietz och Tobbe Ström

  36:49
  Tobbe och Elina river av veckans avsnitt och det blir förstås supertrevligt! Elina berättar om hur nära det var att hon blev kidnappad av amerikanska män och Tobbe avslöjar hur han skulle sabba för kända artister om han fick tillräckligt mycket pengar. Varför känner vi oss så obekväma på Östermalm och vad döljer sig egentligen i Electric banana bands loge? Tryck på play och häng på! Tack för att du lyssnar!
 • 153. Tunnbröd innanför byxorna & kortväxta monster - Med Elin Almén, Agnes Hirdwall och Tobbe Ström

  40:41
  Komikerna tillika reality-experterna Elin Almén och Agnes Hirdwall har bänkat sig tillsammans med Tobbe i studion! Vi får bl a ta del av Tobbes väldigt sjuka drömmar som både innefattar drakar och kortväxta monster. Elins spaning gällande framtidens reality-tv sågas av både Tobbe och Agnes, varför då? Agnes berättar också varför man inte ska bråka med henne då hon faktiskt är livsfarlig! Vi ger er även kanontips på hur man snattar på bästa sätt även om vi självklart inte uppmuntrar till det! Tack för att du lyssnar och tipsa gärna en kompis om att vi finns!