Share

cover art for SOMMARTUGG - Med Ann Westin

RAW comedy podden

SOMMARTUGG - Med Ann Westin

Ep. 118

SOMMARTUGG!


Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och som på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.


Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runtom i landet!Denna vecka gästas SOMMARTUGG av den underbara Ann Westin! I jakten på hennes teaterdrömmar tar hon jobb som både undersköterska och mentalskötare och i skådespeleriet är hon lite för övertygande som elak häxa. När hon sedan trillar in på humor och standup comedy, ja då blir det succé.


Tack för att du lyssnar, gillar och delar podden!


Musiken i detta avsnitt:


The River - The tides roll in

The River - You came along

Not the new Messiah - Falling back down

More episodes

View all episodes

 • 129. VM i sittkissning & en turkmacka i Riga - Med Mårten Andersson, Umit Dag & Tobbe Ström

  39:50
  Spänn öronen för nu är det dags igen! Vi inleder med att Tobbe har blivit har blivit lurad av ett PR-trick och Mårten blir försökskanin i ett omdiskuterat smaktest. Umit har varit i Riga och briljerat med sin usla engelska och varför var han tvungen att söka vård efter att ha ätit popcorn? Det blir sittkissande, välhängda tyskar och kanske historiens mest onödiga besök hos frisören. Luta dig tillbaka och njut av RAW comedy podden! Tack för att du lyssnar och vi uppskattar det enormt om du delar och tipsar om oss!
 • 128. Kokta underkläder & ett vidrigt biobesök

  40:44
  Poddags! Vi inleder självklart med den chockerande världsnyheten som slog ned som en bomb! Tobbe berättar om sitt traumatiska biobesök han aldrig glömmer. Elina minns tillbaka till när hon blev bedragen i Grekland och vart går hennes gräns på loppmarknad egentligen? Svea har varit på en helt sinnessjuk julfest där löständer kastats i luften. Vi diskuterar även årets julklapp och den svenska kvinnan som gav Mick Jagger fyra miljoner. Tack för att du lyssnar på podden och vi uppskattar det enormt mycket om du vill tipsa en kompis om den! God lyssning!
 • 127. Död mormor i rymden & massagestav på café - Med Anna Blomberg, Elina Du Rietz & Viktor Engberg

  49:34
  Äntligen poddags igen! Härliga Anna Blomberg är tillbaka och hon är osäker på om hon råkat ut för stöld eller bara dåligt minne. Varför får Viktor panik mitt i inspelningen och måste lämna studion? Kan man skicka upp sin döda mormor till rymden och varför hatar Tobbe en av Astrids Lindgrens mest kända karaktärer? Elina driver en kamp mot klockan och har t o m startat en Facebookgrupp för att få en förändring. Det blir roligt, trevligt och lite lite äckligt i veckans avsnitt och du får reda på varför när du trycker på play! Tack för att du lyssnar och vi uppskattar det enormt mycket om du delar podden! Trevlig lyssning!
 • 126. Skallad i pissoaren & utskälld av SJ - Med Elina Du Rietz, Viktor Engberg & Mårten Andersson

  48:21
  En man har blivit skallad i en pissoar och förvirringen är total! En annan man dejtar 35 kvinnor samtidigt, varför då? Tobbe har visat att han kan bli riktigt förbannad och Viktor avslöjar hur han beter sig mot sina grannar❗Mårten berättar om terrorn han fått utstå i helgen och Elina avslöjar den gyllene regeln när det gäller presenter! Vi finns där poddar finns, bla på iTunes och Spotify 🎙️Tack för att du lyssnar på podden och ingen är gladare än oss om du tipsar en kompis om den! God lyssning! ♥️
 • 125. Greta Thunbergs vapenchock och den NYA Ove Sundberg - Med Shima Niavarani, Mårten Andersson & Tobbe Ström

  45:49
  Den här veckan har vi ett kärt återbesök av den hårt arbetande entertainern, begåvade och underbara människan, Shima Niavarani som bl a berättar om det tuffa turnélivet och varför det är svamp i hennes scenkläder. Vi hör Greta Thunbergs chockerande uttalande om vapen och den NYA Ove Sundberg berättar en tragisk historia om ett par skosnören. Mårten har skällt ut en skåning och Tobbe har varit i Halmstad och gjort något han aldrig någonsin har gjort förut. Ett väldigt trevligt avsnitt och vi tycker att det är väldigt trevligt att du lyssnar, Tack för det! Tipsa gärna en vän om podden och sätta gärna ett betyg så blir vi ännu gladare!
 • 124. Betala notan med hjärtattack & Syrianskt Netflix - Med Mårten Andersson, Elina Du Rietz & Umit Dag

  52:13
  Ännu ett väldigt roligt avsnitt med succékvartetten från förra veckan! Vi får självklart höra hur RAW 20 år på Avicii Arena var och Elina berättar om sin korta karriär som prostituerad. Umit avslöjar hemligheten om hur du kan se gratis film och hur går det egentligen med Mårtens anger management? Vi får också ett guldtips om hur man slipper betala notan på restaurang. Allt detta och lite till i den enda podden du behöver! Tack för att du lyssnar och dela gärna podden så blir vi superglada!
 • 123. Köra över gamla tanter & fördomsfulla svennebanan-kalas

  51:14
  Oj oj oj vad kul vi hade i veckans avsnitt! För första gången någonsin får vi höra bl a Mårten köra standup på serbiska och Elina på tyska. WOW!Donald Trump har slagit en golfboll i Joe Bidens huvud och tyst klippning, ja vad fan är det för något? Umit har en otrolig story om hur han infiltrerade en fest och hur det ledde till ett kaos med rasistiska fördomar. Ett härligt skrattigt avsnitt som vi hoppas att du ska tycka om! Tack för att du lyssnar och delar podden!
 • 122. Slå sig själv snygg med en hammare & hjälpa sin granne att dö - Med Mårten Andersson, Svea Sigmond & Elina Du Rietz

  38:17
  Onsdag och nytt balsam för öronen! I veckans avsnitt får vi bl a höra hur Elina försöker ha ihjäl sin granne och Mårten ger oss det ULTIMATA dejtingtipset. Kan man bli snyggare genom att slå sig själv i ansiktet med en hammare och varför kör hundar bil i slovakien? Tobbe får hjälp med sin dansfobi och Svea berättar varför man är framgångsrik om man har ett plåster på näsan. Självklart blir det också en ny tävling om EXKLUSIVA biljetter till utsålda RAW 20 år på Avicii Arena. Stort tack för att du lyssnar och delar podden!
 • 121. Kärringar på Facebook & Sveriges Eddie Murphy - Med Mårten Andersson, Svea Sigmond & Viktor Engberg

  37:56
  Äntligen ett nytt avsnitt och det innebär även en ny tävling där du kan vinna EXKLUSIVA biljetter till slutsålda RAW 20 år på AVICII ARENA! Mårten, Viktor & Svea har intagit studion! Vi pratar bl a om Tom Hanks bedrägeri, Sveriges Eddie Murphy och att Mårten har blivit utskälld av kärringar på Facebook. Vi får höra hur långt Viktor är beredd att gå för rätt summa pengar och Svea berättar om obekväma sjukhusbesök i Chile. Tack för att du lyssnar och delar podden!