Share

cover art for Solvalla Beach Club

RAW comedy podden

Solvalla Beach Club

Ep. 87

Att bli outad för gamla skämt, Solvalla Beach Club, världens ursäkt för att slippa svenskar, luftgitarr på Sergels Torg, undercover på semestern, golfklubban som försvann i ett träd och mycket mer!

More episodes

View all episodes

 • 159. Ge Keanu Reeves stryk & få en spruta i röven mot nackvärk - Med Johan Glans, Nour El Refai, Petrina Solange, Mårten Andersson och Hasse Brontén

  36:25
  I detta best of avsnitt hör ni bl a Johan Glans berätta om när han spöade filmstjärnan Keanu Reeves och hur bra är han egentligen i sängen? Nour El Refai avslöjar vilken världskändis som slickade henne i örat och Hasse Brontén har fått en spruta i röven. Varför då? Petrina Solange har fått en mycket märklig fråga rörande Zlatans staty och hur var det egentligen att köra standup under pandemin? Stort tack för att du lyssnar!
 • 158. Nile City 2.0 & raseriutbrott i mataffären - Med Henrik Schyffert, Mårten Andersson, Johanna Nordström, David Sundin & Nisse Hallberg

  28:33
  Under sommaren tar den ordinarie podden uppehåll men vi bjuder istället på en massa BEST Of-avsnitt istället! I detta allra första Best Of-avsnitt hör vi Henrik Schyffert som bl a pratar om rädslor och vi får också höra vilket hans absolut bästa skämt är! Johanna Nordström har fått nog av sina grannar och varför ville David Sundin få med henne i tv-programmet "Så ska det låta!"?  David och Nisse Hallberg har dessutom varit på spritmuseeum tillsammans med uppblåsbara svanar och Mårten har hamnat i tjafs i matbutiken!Tack för att du lyssnar!
 • 157. Dricka öl i fängelse & Edward Blom som PT - Med Patrik Larsson, Mårten Andersson, Umit Dag och Tobbe Ström

  49:04
  Samma kvartett som förra veckan och det blev lika roligt denna gången också! Tobbe gör sitt sista avsnitt som programledare och han har innan inspelning gett en hemlös amerikan väldigt dåliga råd! Patrik är gräsänkling och det går rent ut sagt åt helvete för honom att vara ensam. Umit avslöjar vad han skulle göra om han blev statsminister och ni kan räkna med att det inte är något genomtänkt. Mårten levererar en väldigt rolig anekdot om när Dr. Alban spelade på Patrik Ekwalls fest. Det blir även oväntade karriärbyten och ni får även höra våra spännande sommarplaner! Stort tack för att du lyssnar!
 • 156. Dvärgarmar & 30 kg uggla i trädgården - Med Mårten Andersson, Umit Dag, Patrik Larsson och Tobbe Ström

  45:23
  Full studio och skrattfest från start till slut! Umit Dag, Mårten Andersson och Patrik Larsson bänkade sig tillsammans med Tobbe i studion och oj oj oj vad roligt vi hade! Umit berättar om hur han köpte en uggla på 30 kg som visade sig vara helt värdelös och att han var nära på att köpa en stulen cykel av en okänd man. Vi roastar dessutom varandras utseenden vilket nästan leder till slagsmål. Hur kommer det sig att rådjur har sådant starkt samband med syrianska bröllop och hur svenskt får ett midsommarfirande egentligen vara? Ett riktigt kanonavsnitt som kommer få dig att leva några år till! Stort tack för att du lyssnar!
 • 155. Förhållande med en fisk & tobak på könet - Med Elina Du Rietz och Tobbe Ström

  40:03
  Elina & Tobbe har återigen bänkat sig i studion och det blir återigen väldigt trevligt och roligt! Tobbe avslöjar hans alternativa efternamn som bara få vet om. Var det verkligen roligare att hyra film förr och vad är egentligen det mest pinsamma man kan handla på affären? Stort tack för att du lyssnar!
 • 154. Dra en lina med Banarne & diktatur på kommunnivå - Med Elina Du Rietz och Tobbe Ström

  36:49
  Tobbe och Elina river av veckans avsnitt och det blir förstås supertrevligt! Elina berättar om hur nära det var att hon blev kidnappad av amerikanska män och Tobbe avslöjar hur han skulle sabba för kända artister om han fick tillräckligt mycket pengar. Varför känner vi oss så obekväma på Östermalm och vad döljer sig egentligen i Electric banana bands loge? Tryck på play och häng på! Tack för att du lyssnar!
 • 153. Tunnbröd innanför byxorna & kortväxta monster - Med Elin Almén, Agnes Hirdwall och Tobbe Ström

  40:41
  Komikerna tillika reality-experterna Elin Almén och Agnes Hirdwall har bänkat sig tillsammans med Tobbe i studion! Vi får bl a ta del av Tobbes väldigt sjuka drömmar som både innefattar drakar och kortväxta monster. Elins spaning gällande framtidens reality-tv sågas av både Tobbe och Agnes, varför då? Agnes berättar också varför man inte ska bråka med henne då hon faktiskt är livsfarlig! Vi ger er även kanontips på hur man snattar på bästa sätt även om vi självklart inte uppmuntrar till det! Tack för att du lyssnar och tipsa gärna en kompis om att vi finns!
 • 152. Indisk tågterror & rosa fluffigt pubishår - Med Umit Dag, Elina Du Rietz och Tobbe Ström

  41:14
  God onsdag säger RAW comedy podden som denna vecka gästas av Umit Dag och Elina Du Rietz! Elina har gjort något man absolut INTE får göra på ett tåg och Umit har blivit utsatt för bebisterror. Tobbe har gjort span på vad kändisar vill ha i sina loger när de åker på turné och hittat en hel del VÄLDIGT udda saker! Vi tar oss även ned i det såkallade Hen-träsket där en av Sveriges mest kända reportrar har gjort bort sig rejält! Stort tack för att du lyssnar och glöm inte att tipsa en vän om att vi finns!