Share

cover art for Markoolios lögn & råna pensionärer - Med Patrik Larsson, Mårten Andersson & Tobbe Ström

RAW comedy podden

Markoolios lögn & råna pensionärer - Med Patrik Larsson, Mårten Andersson & Tobbe Ström

Ep. 144

Har det skrattats såhär mycket i ett avsnitt tidigare? TVEKSAMT! Hjärnan bakom den danska succékaraktären KARSTEN TOREBJER, Patrik Larsson, gästar oss denna vecka och han var i storform! Han, Mårten och Tobbe hade väldigt roligt när vi bl a analyserar och är tveksamma till varför Finland återigen är det lyckligaste landet i världen! Mårten berättar om hur dålig granne han varit förr och vi avslöjar även Markoolios stora lögn! Vi synar även nötallergikernas felaktiga argument och Claes Ohlson har gjort Patrik otroligt förvirrad tack vare en pinne med gummi på. Det blir även galna grannfejder och Norska företag med perversa namn! Vi har otroligt mycket roligt i detta avsnitt så det bästa är att du kliver in i din podspelare och trycker på play och bara njuter! Stort tack för att du lyssnar och vi är evigt tacksamma om du delar med dig podden till någon annan!

More episodes

View all episodes

 • 156. Dvärgarmar & 30 kg uggla i trädgården - Med Mårten Andersson, Umit Dag, Patrik Larsson och Tobbe Ström

  45:23
  Full studio och skrattfest från start till slut! Umit Dag, Mårten Andersson och Patrik Larsson bänkade sig tillsammans med Tobbe i studion och oj oj oj vad roligt vi hade! Umit berättar om hur han köpte en uggla på 30 kg som visade sig vara helt värdelös och att han var nära på att köpa en stulen cykel av en okänd man. Vi roastar dessutom varandras utseenden vilket nästan leder till slagsmål. Hur kommer det sig att rådjur har sådant starkt samband med syrianska bröllop och hur svenskt får ett midsommarfirande egentligen vara? Ett riktigt kanonavsnitt som kommer få dig att leva några år till! Stort tack för att du lyssnar!
 • 155. Förhållande med en fisk & tobak på könet - Med Elina Du Rietz och Tobbe Ström

  40:03
  Elina & Tobbe har återigen bänkat sig i studion och det blir återigen väldigt trevligt och roligt! Tobbe avslöjar hans alternativa efternamn som bara få vet om. Var det verkligen roligare att hyra film förr och vad är egentligen det mest pinsamma man kan handla på affären? Stort tack för att du lyssnar!
 • 154. Dra en lina med Banarne & diktatur på kommunnivå - Med Elina Du Rietz och Tobbe Ström

  36:49
  Tobbe och Elina river av veckans avsnitt och det blir förstås supertrevligt! Elina berättar om hur nära det var att hon blev kidnappad av amerikanska män och Tobbe avslöjar hur han skulle sabba för kända artister om han fick tillräckligt mycket pengar. Varför känner vi oss så obekväma på Östermalm och vad döljer sig egentligen i Electric banana bands loge? Tryck på play och häng på! Tack för att du lyssnar!
 • 153. Tunnbröd innanför byxorna & kortväxta monster - Med Elin Almén, Agnes Hirdwall och Tobbe Ström

  40:41
  Komikerna tillika reality-experterna Elin Almén och Agnes Hirdwall har bänkat sig tillsammans med Tobbe i studion! Vi får bl a ta del av Tobbes väldigt sjuka drömmar som både innefattar drakar och kortväxta monster. Elins spaning gällande framtidens reality-tv sågas av både Tobbe och Agnes, varför då? Agnes berättar också varför man inte ska bråka med henne då hon faktiskt är livsfarlig! Vi ger er även kanontips på hur man snattar på bästa sätt även om vi självklart inte uppmuntrar till det! Tack för att du lyssnar och tipsa gärna en kompis om att vi finns!
 • 152. Indisk tågterror & rosa fluffigt pubishår - Med Umit Dag, Elina Du Rietz och Tobbe Ström

  41:14
  God onsdag säger RAW comedy podden som denna vecka gästas av Umit Dag och Elina Du Rietz! Elina har gjort något man absolut INTE får göra på ett tåg och Umit har blivit utsatt för bebisterror. Tobbe har gjort span på vad kändisar vill ha i sina loger när de åker på turné och hittat en hel del VÄLDIGT udda saker! Vi tar oss även ned i det såkallade Hen-träsket där en av Sveriges mest kända reportrar har gjort bort sig rejält! Stort tack för att du lyssnar och glöm inte att tipsa en vän om att vi finns!
 • 151. Kaffemobbning & förlamad sparris - Med Elina Du Rietz, Viktor Engberg och Tobbe Ström

  39:51
  Solen skiner, plusgraderna värmer och som underbart strössel på detta, RAW comedy podden! Viktor och Elina har bänkat sig tillsammans med Tobbe Ström och det blir i vanlig ordning väldigt roligt och väldigt trevligt! A.I är på frammarsch inom vården men det blir såklart väldigt mycket fel och missförstånd! Viktor berättar om sin förvirrande historia som kretsar kring hans pung men även om hans pappas medverkan i SVT:s "Hotell Romantik". Elina har varit i Finland och kränkt människor och hon avslöjar även om hur kaffe fick henne att säga upp bekantskapen med en vän. Välkomna denna onsdag och stort tack för att du lyssnar!
 • 150. Nacksvinga en älg & mardrömsbastu - Med Patrik Larsson och Tobbe Ström

  43:16
  Senast han gästade oss blev det otroligt roligt och så även denna gången! Patrik Larsson är tillbaka i studion och som vanligt i toppform! Han berättar varför han har lungor som en 70-åring och om hans allra första fylla som slutade på sjukhuset. Tobbe tror sig ha en briljant idé på hur han ska bli stenrik på den nya köttmarknaden och hur kan ett epilepsianfall leda till ett sexuellt ofredande? Vi ställer oss också frågan om huruvida det är en bra idé att tar hår från röven och sätta på huvudet. Ett tipptopp-avsnitt från början till slut helt enkelt! Stort tack för att du lyssnar!
 • 149. Pervers reklamfilm & pulver i burken - Med Elina Du Rietz & Tobbe Ström

  42:32
  Vi kliver in i maj på det bästa sättet man kan göra, nämligen med ett nytt färskt avsnitt! Pga av en smärre olycka så blev det bara Elina och Tobbe i studion idag men det blir minst lika roligt för det! Får svenskar skämta om människor från andra länder eller är det ett big no no? Vi reder ut det. Tobbe berättar om hur det gick till när han bröt sitt lillfinger och Elina har svingat en yxa på ett uselt sätt! Vi analyserar en klassisk men pervers (?) reklamfilm från 90-talet och vi är också väldigt oense om våra tvättrutiner. Det blir även riktigt dåliga hångelupplevelser och arisk opera i detta mycket härliga avsnitt! Stort tack för att du lyssnar!
 • 148. En sminkad get & en stor stark med Talmannen - Med Umit Dag, Mårten Andersson och Tobbe Ström

  35:42
  Lillördag och RAW comedy podden värmer såklart dina öron i den envisa vårkylan! Umit Dag är tillbaka och han har gått sönder igen, vad har hänt egentligen? Han berättar dessutom varför han avliva blinda hundar! Tobbe har fyllt 40, hur firade han det egentligen? Ni får även höra om Ronnebys Thorsten Flinck och hans unika taktik för att kunna dricka så mycket öl som möjligt. Svensk polis har äntligen bekräftat att danskar låter som svenska fyllon och vi bjuder dessutom på en sminkad get och mycket mer därtill! Tack för att lyssnar på podden och tipsa gärna en kompis om att vi finns!