Share

cover art for Kärringar på Facebook & Sveriges Eddie Murphy - Med Mårten Andersson, Svea Sigmond & Viktor Engberg

RAW comedy podden

Kärringar på Facebook & Sveriges Eddie Murphy - Med Mårten Andersson, Svea Sigmond & Viktor Engberg

Ep. 121

Äntligen ett nytt avsnitt och det innebär även en ny tävling där du kan vinna EXKLUSIVA biljetter till slutsålda RAW 20 år på AVICII ARENA! Mårten, Viktor & Svea har intagit studion! Vi pratar bl a om Tom Hanks bedrägeri, Sveriges Eddie Murphy och att Mårten har blivit utskälld av kärringar på Facebook. Vi får höra hur långt Viktor är beredd att gå för rätt summa pengar och Svea berättar om obekväma sjukhusbesök i Chile. Tack för att du lyssnar och delar podden!

More episodes

View all episodes

 • 140. Slagsmål på Instagram & barnvagn med älgvarnare - Med Simon Garshasebi, Mårten Andersson & Tobbe Ström

  46:59
  Avsnitt 140 i ordningen och vi har besök av hjärnan bakom SVT:s humorsuccé Laxbralla - Simon Garshasebi! Han avslöjar inte bara en utan TVÅ stora hemligheter och dessutom får vi höra om hans virala klipp om Oceana i Göteborg som skapade storbråk på hans Instagram. Mårten har varit i Norrland, stämmer hans fördomar mot dem eller är det helt tvärtom och hur går det med hans ätande? Har han blivit portad från buffén ännu? Går det att döpa sitt barn med ett travhäst-namn? Det och mycket mer i detta underhållande avsnitt! Tack för att du lyssnar och dela gärna med dig av podden till någon!
 • 139. Technoyoga & Gunilla Persson som barnvakt - Med Mårten Andersson, Elina Du Rietz & Tobbe Ström

  52:03
  Nu blir veckan äntligen bättre för nu finns det ett nytt avsnitt av RAW comedy podden i din podspelare! Mårten Andersson är äntligen tillbaka och det med besked! Varför har han börjat äta så mycket egentligen och vad är det med SVT som gör honom nästintill rasande? Elina Du Rietz är också på plats och hon har varit på yoga med techno-tema! Hon vill dessutom gå på spa med Donald Trump, varför då? Det blir även gymhat, dålig syn och obehaglig hotellfrukost i detta rappa, roliga och innehållsrika avsnitt! Stort tack för att du lyssnar på oss och dela gärna med dig av podden till någon du känner!
 • 138. Uppkörning med Stalin & Korvfest i skyddsrum - Med Viktor Engberg, Svea Sigmond & Tobbe Ström

  50:20
  Glad alla hjärtans dag på er och med kärlek levererar vi återigen ett pangavsnitt till! Viktor Engberg har bänkat sig tillsammans med Svea Sigmond och det blir lite allt möjligt! Viktor och Tobbe är tydligen två riktiga losers, lyssna så får ni veta varför. Hundägare i Stockholm har gått ihop och tillverkat en väldigt udda bomb som fått oanade konsekvenser. Anders & Peter låter som två helt vanliga män men dessa två herrar är det viktigaste Sverige har just nu och är deras uppdrag så att säga ett "Mission Impossible" ? Är det verkligen en slump att man tatuerar in en diktators namn i nacken och varför äger Viktors pappa världens största vikingabåt? Ja,det är många frågor och förhoppningsvis finns det svar! Varmt välkomna till RAW comedy podden, tack för att du lyssnar!
 • 137. Strypta katter i mello & 50-åriga groupies - Med Svea Sigmond, Elina Du Rietz & Tobbe Ström

  45:52
  Elina Du Rietz och Svea Sigmond har bänkat sig tillsammans med Tobbe Ström och det blir såklart kanon! Vi tar självklart upp förra veckans snackis, hur falska är egentligen Samir & Viktor? Svea berättar om sin mardrömsaudition och Elina har fått en stalker, eller? Tobbe har blivit en gammal, grinig gubbe, varför hatar han sina grannar? Vi avslöjar varandras Guilty Pleasures och varning varning, det blir riktigt äckligt där en stund! Vi hoppas du och dina öron får en mycket rolig och trevlig stund! Tack för att du lyssnar och tipsa gärna någon du gillar om oss!
 • 136. Jagad av en naken man i djungeln - Med Elin Almén, Svea Sigmond & Tobbe Ström

  57:05
  Vilket pangavsnitt vi har till er idag! Elin Almén gästar Tobbe Ström tillsammans med Svea Sigmond och de har med sig en varsin helt otrolig djungelhistoria, båda med en nära döden-upplevelse! Vi reder ut om skottår verkligen är något att ha och varför tycker Tobbe att svensk sjukvård är alldeles för bra? Vi får också svar på varför Elin och Svea vill ligga med Nils Karlsson Pyssling. Lukt-Tv är på frammarsch, vad är det för något och vad är fördelarna och nackdelarna med detta? Vill vi känna doften av kön i tv-soffan? Ett mycket roligt och skrattigt avsnitt serverat för din öron! Tack för att du lyssnar och dela gärna me dig av podden till någon du tycker om! Ps. Du vet väl om att det finns en massa roliga avsnitt av RAW comedy podden från förr att lyssna in om du missat det!
 • 135. Rabattkoder mot ångest & spilla tårta på ett lik

  52:42
  Välkommen onsdag! Svea Sigmond har landat i studion tillsammans med Elina Du Rietz! Vad är det egentligen som ger influensers så väldigt mycket ångest och vad är det för fel på deltagarna i nya dokusåpan "Love is blind"? Svea berättar om varför hon är rädd för att bli kremerad och har Elinas tandläkare grävt med sina händer i röven på någon? Vi får även ovärderliga experttips från Gotland om hur man hanterar kylan bäst och börjar Tobbe att bli gammal och dement? Ni får alla svaren i veckans väldigt roliga, trevliga och blandade avsnitt! Vi hoppas att dina öron ska njuta och tack för att du lyssnar på podden!
 • 134. I röven på gymmet & ryggskott av tandborstning

  48:05
  Härliga onsdag! Mårten är tillbaka i studion igen och med sig har han en trasig Umit Dag! Vad har hänt med honom egentligen?! New York har drabbats av en speciell doft och Mårten vet varför. Umit avslöjar hans planer om att bevaka kungen och han delar även med sig av ett livsmotto som får oss andra att tappa hakan. Vi reder ut vad som inte är okej att göra på gymmet, världens dyraste (?) jordgubbe tillhör numera Norge och det lönar sig tydligen att vara bakfull nuförtiden! Tack för att du lyssnar och tipsa gärna en vän om att vi finns!
 • 133. Korankris & sex med tandlösa britter - Med Elina Du Rietz, Viktor Engberg & Tobbe Ström

  45:11
  Vi är tillbaka! Hoppas ni haft en underbar jul och nyår och fortsätter hänga med oss in i 2024! Finfina Viktor Engberg och Elina Du Rietz har bänkat sig med Tobbe Ström i årets första avsnitt! Vi får höra Elina berätta om när hon bevittnade brittiskt fulsex och hur hennes middagsdukning blev mer populär än ett fullsatt Avicii Arena! Viktor avslöjar varför han vill att världen ska gå under och hur han ska ta sig in i Guinness Rekordbok. Vad är egentligen en vild graviditet och ska gamla människor verkligen få använda Facebook? Det blir även lite korankris och en happy ending i detta mycket trevliga och roliga avsnitt! Tack för att du lyssnar och tipsa gärna en kompis om podden om du vill! Nu kör vi!
 • 132. Självmordskorv & julbord med kungen - Med Özz Nûjen, Umit Dag & Ulas Nûjen

  50:08
  Vi önskar alla våra lyssnare en riktigt god jul! Ojojoj, vilket stökigt MEN roligt avsnitt det blev denna vecka! Özz Nûjen är äntligen med oss och med sig har sin bror Ulas! Vi får svar på varför Özz är så otroligt rädd för plysch och persikor varför Migrationsverket knackar på hans dörr varje jul. Umit Dag är också på plats och han briljerar (plågar?) oss återigen med sina dialektkunskaper. Ni får höra Tobbes berättelse om när han frivilligt, nästan tog livet av sig med hjälp av en korv med bröd och det blir även två väldigt dramatiska fiskehistorier med en gädda i fokus! Vi är så väldigt glada och tacksamma över att ni lyssnar och sprider podden vidare!