Share

cover art for Dvärgbyxor & inlåsta klimataktivister i källaren - Med Mårten Andersson, Umit Dag & Tobbe Ström

RAW comedy podden

Dvärgbyxor & inlåsta klimataktivister i källaren - Med Mårten Andersson, Umit Dag & Tobbe Ström

Ep. 141

Ja, vart ska vi börja?! Det danska kn*llandet i morgonradio, de utskällda klimataktivisterna eller faktumet att Armand Duplantis är totalt jävla överskattad? Umit Dag är på plats i studion! Han har gått ytterligare en kurs och han vill dessutom låsa in en viss typ av människor i sin källare. Mårten har haft turnépremiär i Gävle och han är ON FIRE i veckans avsnitt! Han har dessutom blivit utskälld av ett australiensiskt rugby-proffs och berättar även vad serber gör med duvor som inte verkar helt normalt! Ett av de roligaste avsnitten på länge för dina öron! Tack för att du lyssnar!

More episodes

View all episodes

 • 152. Indisk tågterror & rosa fluffigt pubishår - Med Umit Dag, Elina Du Rietz och Tobbe Ström

  41:14
  God onsdag säger RAW comedy podden som denna vecka gästas av Umit Dag och Elina Du Rietz! Elina har gjort något man absolut INTE får göra på ett tåg och Umit har blivit utsatt för bebisterror. Tobbe har gjort span på vad kändisar vill ha i sina loger när de åker på turné och hittat en hel del VÄLDIGT udda saker! Vi tar oss även ned i det såkallade Hen-träsket där en av Sveriges mest kända reportrar har gjort bort sig rejält! Stort tack för att du lyssnar och glöm inte att tipsa en vän om att vi finns!
 • 151. Kaffemobbning & förlamad sparris - Med Elina Du Rietz, Viktor Engberg och Tobbe Ström

  39:51
  Solen skiner, plusgraderna värmer och som underbart strössel på detta, RAW comedy podden! Viktor och Elina har bänkat sig tillsammans med Tobbe Ström och det blir i vanlig ordning väldigt roligt och väldigt trevligt! A.I är på frammarsch inom vården men det blir såklart väldigt mycket fel och missförstånd! Viktor berättar om sin förvirrande historia som kretsar kring hans pung men även om hans pappas medverkan i SVT:s "Hotell Romantik". Elina har varit i Finland och kränkt människor och hon avslöjar även om hur kaffe fick henne att säga upp bekantskapen med en vän. Välkomna denna onsdag och stort tack för att du lyssnar!
 • 150. Nacksvinga en älg & mardrömsbastu - Med Patrik Larsson och Tobbe Ström

  43:16
  Senast han gästade oss blev det otroligt roligt och så även denna gången! Patrik Larsson är tillbaka i studion och som vanligt i toppform! Han berättar varför han har lungor som en 70-åring och om hans allra första fylla som slutade på sjukhuset. Tobbe tror sig ha en briljant idé på hur han ska bli stenrik på den nya köttmarknaden och hur kan ett epilepsianfall leda till ett sexuellt ofredande? Vi ställer oss också frågan om huruvida det är en bra idé att tar hår från röven och sätta på huvudet. Ett tipptopp-avsnitt från början till slut helt enkelt! Stort tack för att du lyssnar!
 • 149. Pervers reklamfilm & pulver i burken - Med Elina Du Rietz & Tobbe Ström

  42:32
  Vi kliver in i maj på det bästa sättet man kan göra, nämligen med ett nytt färskt avsnitt! Pga av en smärre olycka så blev det bara Elina och Tobbe i studion idag men det blir minst lika roligt för det! Får svenskar skämta om människor från andra länder eller är det ett big no no? Vi reder ut det. Tobbe berättar om hur det gick till när han bröt sitt lillfinger och Elina har svingat en yxa på ett uselt sätt! Vi analyserar en klassisk men pervers (?) reklamfilm från 90-talet och vi är också väldigt oense om våra tvättrutiner. Det blir även riktigt dåliga hångelupplevelser och arisk opera i detta mycket härliga avsnitt! Stort tack för att du lyssnar!
 • 148. En sminkad get & en stor stark med Talmannen - Med Umit Dag, Mårten Andersson och Tobbe Ström

  35:42
  Lillördag och RAW comedy podden värmer såklart dina öron i den envisa vårkylan! Umit Dag är tillbaka och han har gått sönder igen, vad har hänt egentligen? Han berättar dessutom varför han avliva blinda hundar! Tobbe har fyllt 40, hur firade han det egentligen? Ni får även höra om Ronnebys Thorsten Flinck och hans unika taktik för att kunna dricka så mycket öl som möjligt. Svensk polis har äntligen bekräftat att danskar låter som svenska fyllon och vi bjuder dessutom på en sminkad get och mycket mer därtill! Tack för att lyssnar på podden och tipsa gärna en kompis om att vi finns!
 • 147. Ansiktsförlamad hos polisen & hobbitopera

  45:17
  Det är grått och kallt ute men i studion är det alltid strålande sol! Elina har råkat ut för kinesisk tortyr och hon har även blivit så pass livrädd för den kinesiska staten att hon överväger att lämna TikTok för evigt! Tobbe berättar om sin geniala plan om hur han ska lura polisen men den idén blir rejält sågad av Mårten, som undrar om det står rätt till i hans huvud. Vi ställer oss frågan om standup-opera är det nya vinnande framtidskonceptet och vi avslöjar även hur vi som minderåriga tog oss in på krogen. Vi släpper dessutom ÄNNU en ny rolig nyhet som har premiär i sommar! Varmt välkommen ska du och dina öron vara till veckans avsnitt! Tack för att du lyssnar!
 • 146. Bröllopsblottare & rådjursnazi - Med Thanos Fotas, Mårten Andersson och Tobbe Ström

  44:22
  Komikern och humorgeniet Thanos Fotas gästar oss denna vecka och vilket härligt tugg det blev! Vi får veta hur livet för honom som komiker är och vad han absolut INTE vill bli kallad! Vi bjuder även på en helt sjuk bröllopshistoria som innehåller en byxlös man och gråtande barn! Mårten berättar om hur hans kompis i SVT använde en golfbana som toalett och Tobbe avslöjar vad han gjorde ståendes på en bil i Tyskland. Vässa öronen, för det är ett högt tempo i detta avsnitt! Tack för att du lyssnar och tipsa gärna en kompis om att vi finns!
 • 145. Ihoptejpad med Carola & En köttsponsrad cykel - Med Elina Du Rietz, Mårten Andersson & Tobbe Ström

  49:13
  Likt Jesus återuppstår, efter påsken, även RAW comedy podden i vanlig ordning! Mårten berättar om hur han blev rånad på sin frukost denna morgon och Elina har haft en klassåterträff på ett mycket omtalat hotell där det pågår en del suspekta aktiviteter. Vi får höra en otroligt bisarr men underhållande anekdot om en av våra absolut största artister och vi har också skrapat fram i ljudarkivet, den som allra först spelade Gunvald Larsson i BECK-filmerna! Vad är egentligen en köttsponsrad cykel och dessutom ska du som siktar på att bli komiker lyssna väldigt noga! Vi hälsar dina öron varmt välkomna! Tack för att du lyssnar!
 • 144. Markoolios lögn & råna pensionärer - Med Patrik Larsson, Mårten Andersson & Tobbe Ström

  59:28
  Har det skrattats såhär mycket i ett avsnitt tidigare? TVEKSAMT! Hjärnan bakom den danska succékaraktären KARSTEN TOREBJER, Patrik Larsson, gästar oss denna vecka och han var i storform! Han, Mårten och Tobbe hade väldigt roligt när vi bl a analyserar och är tveksamma till varför Finland återigen är det lyckligaste landet i världen! Mårten berättar om hur dålig granne han varit förr och vi avslöjar även Markoolios stora lögn! Vi synar även nötallergikernas felaktiga argument och Claes Ohlson har gjort Patrik otroligt förvirrad tack vare en pinne med gummi på. Det blir även galna grannfejder och Norska företag med perversa namn! Vi har otroligt mycket roligt i detta avsnitt så det bästa är att du kliver in i din podspelare och trycker på play och bara njuter! Stort tack för att du lyssnar och vi är evigt tacksamma om du delar med dig podden till någon annan!