Share

cover art for Suur-Hollola-sunnuntain ennakkopaketti 2.7.2023

Ravipodi

Suur-Hollola-sunnuntain ennakkopaketti 2.7.2023

Ep. 18

Jokimaan kauden pääpäivä! Jere Törmäsen ja Lauri Hyvösen ennakkopaketti Suur-Hollola-sunnuntaille. Analyysit kaikista Toto75-kierroksen hevosista!

More episodes

View all episodes

  • 23. Jokimaa Podcast 4.6. - Suur-Hollolan ennakkokuulumisia

    34:36
    Jokimaan kauden päätapahtumaan Suur-Hollolaan on enää reilut kolme viikkoa. Missä järjestelyjen suhteen mennään? Entä mitä kaikkea uutta on luvassa tänä vuonna? Toimitusjohtaja Ville Holopainen vastaa. Mitkä ovat ison yhteistyökumppanin Stark-Suomen odotukset viikonlopusta. Haastattelussa Mikko Muurimäki. Antti Ojanperä on voittanut valmentajana sekä suomenhevosten- että lämminveristen Suur-Hollola-ajon. Sekä Evartti että MAS Champ ovat mukana tänäkin vuonna.
  • 22. Jokimaa Podcast 13.4.2024

    01:26:40
    Tukeva ennakkopaketti Jokimaan kevätkauden huipentavaan Toto75-päivään. Jere Törmänen ja Veeti Suomalainen käyvät kierroksen perusteellisesti läpi. Mukana myös mielenkiintoisia puhelinhaastatteluja.
  • 21. Jokimaa Podcast 13.1.2024 - Vuoden ensimmäinen Ravilauantai

    01:10:24
    Vuoden ensimmäinen Ravilauantai on vihdoin edessä! Jokimaa tarjoaa täysipainoisen kattauksen ja Toto75-pelissä on jaossa 70 000 euron jackpot. Jere Törmänen ja Veeti Suomalainen käyvät lähdöt hevonen hevoselta läpi kiinnostavien puhelinhaastattelujen kera.
  • 20. Jokimaa Podcast 14.10.2023 - Kavioliigaravien ennakkopaketti

    01:14:56
    Jokimaan syyskauden huipennus on täällä! Lauantaina ravataan huipputasokkaat Kavioliigaravit, päälähtöinä Jokimaa Tekee Tähtiä ja SHKL:n Hevosenomistajapokaali. Päivän ensimmäisessä lähdössä nähdään superlupaus Weikko! Jere Törmänen ja Veeti Suomalainen tarjoilevat tuhdin ennakkopaketin lauantain raveihin.
  • 19. Hevosenhoitajan ammatti - Vieraana Minna Kauhanen

    01:15:28
    Ravipodin vieraana hevosenhoitaja Minna Kauhanen! Millaista on hevosenhoitajan työ? Entä mikä on Kauhasten menestyshevosen Womanizerin tarina? Mitä Workout Wonderin voittoon päättyneellä Gävlen reissulla tapahtui ja miksi Elitloppet jätettiin väliin? Missä ja miten Minna tapasi puolisonsa Jarnon?
  • 17. Suur-Hollola-lauantain ennakkopaketti 1.7.2023

    01:23:13
    Jere Törmäsen ja Lauri Hyvösen tuhti ennakkopaketti Jokimaan Suur-Hollola-lauantaihin! Sekä Suur-Hollola-välierien että Toto75-kohteiden osallistujat käydään läpi hevonen hevoselta, muutamalla puhelinhaastatteluilla höystettynä.
  • 17. Jokimaan Toto75-ravien ennakkopaketti 15.4.2023

    01:13:28
    Jokimaan kevätkauden huipputapahtuma on käsillä! Lauantaina ravataan tasokkaat Kavioliigaravit, päälähtöinä Suomen Cup ja Suur-Hollolan Best Lady. Jere Törmänen ja Lauri Hyvönen tarjoilevat tuhdin ennakkopaketin lauantain kisoihin. Toto75-kohteiden osallistujat käydään läpi hevonen hevoselta ja puhelimen välityksellä mukana on iltapäivän avainhenkilöitä!
  • 16. Ravipodi x eduskuntavaalit - vieraana Teemu Kinnari (kok.)

    01:03:18
    Eduskuntavaaleihin on enää noin kuukausi! Ehdokkaiden joukossa on paljon raviurheilun osaajia ja ystäviä ja Ravipodin tämänkertainen vieras on yksi heistä, hollolalainen Teemu Kinnari (kok.). Keskustelemme Kinnarin kanssa hänen taustastaan ja hevostalouden nykytilanteesta sekä tietysti tulevaisuudesta. Metsäalan ammattilaisena Kinnari kertoo myös ajatuksensa mm. EU:n metsäohjelmista sekä luonnon ennallistamisasetuksesta. Entä mitä mieltä Kinnari on dieselin käyttövoimaverosta ja monopoleista?