Share

cover art for 143. Topp 6-vecka

Radio 1970

143. Topp 6-vecka

Ep. 143


Välkomna tillbaka för ännu en vecka med Radio 1970! Denna gång snackar vi ner två segrar. I Småland. Bara en sådan sak. Utöver det lite prat om att man ska vara försiktig med vad man önskar sig, om Noah Dower Nilssons rekordkorta inhopp, om genomklappningen i slutet av Kalmar-matchen, om ett effektivt PP och massor av andra intressanta saker. Utöver veckans utmärkelser kastar vi oss in i den kommande topp 6-veckan. God lyssning!


More episodes

View all episodes

 • Lägeskoll Björklöven med Emanuel och Jesper

  38:14
  Vi ber om ursäkt om vi stör mitt i sommaren med lite hockeysnack! Det var dags att snacka lite Björklöven igen och utvärdera det som har hänt än så länge. 
 • Supermåndag avsnitt 35 Gäst Hampus Sylvegård HC Vimmerby Hockey

  54:22
  Nu är vi på upploppet och vi har bara två finaler kvar i hockeyväg. Vimmerby tog oväntat steget upp till Hockeyallsvenskan efter en dramatiskt avslutning av kvalserien.Vi ringde upp en glad Hampus Sylvegård som berättar om känslorna efter avancemanget. Det och mycket mer i avsnittet. God lyssning.
 • Supermåndag avsnitt 34 Gäst Elias Keuter HC Björlöven J20

  01:04:27
  Säsongen fortsätter in i sitt slutskede och vi diskuterar kring det.Hockeyettans kvalserie är mer eller mindre avgjord och vi gratulerar redan ett lag till avancemang. Hockeyallsvenskan ska avgöras och nu är vi framme vid finalen.Brynäs eller Djurgården spelar i SHL kommande säsong. Björkövens J20 tog äntligen steget och vi har med Elias Keuter som berättar om det.Stort grattis till den framgången. Veckans Silly Season tar vi och kikar närmare på och mycket mer.Risk för fågelkvitter i hörlurarna men det är väl bara härligt.God lyssning.
 • 154. Radio 1970 Awards

  01:08:24
  Då var säsongen avslutad och summerad. Vad passar väl inte bättre då än en PRISGALA där vi hyllar den gångna säsongens prestationer? Hela redaktionen är samlad kvällen till ära och utöver våra olika kategorier utser vi naturligtvis hela säsongens Marklund, där alla fyra har med sig varsin nominering. God lyssning.
 • Extraavsnitt: Tack för showen

  31:32
  Ingen efterfest denna fredag. Istället dedikerar vi ett avsnitt till tre klubbikoner som sedan igår inte längre är en del av Björklöven.
 • 153. Kill your darlings

  01:23:36
  Som utlovat kommer denna vecka en utvärdering av den gångna säsongen. Vi pratar om de saker vi tycker gått fel, vi presenterar vinnaren i Veckans Beliavski, utser Veckans Marklund och genomlyser truppen inför nästa säsong. God lyssning!