Share

cover art for #34 Azerbaijans GP - Baku streets! TÄVLING I PODDEN! Läs reglerna.

F1 Sverige podcast

#34 Azerbaijans GP - Baku streets! TÄVLING I PODDEN! Läs reglerna.

Season 3, Ep. 5

Vi snackar Bakus fighter, nya sprint formatet, och all drama!

Vinn en Evolution Pro Black Actifit från Playseat! Under Maj månad kommer vi i samarbete med Playseat att lotta ut en Evolution Pro Black Actifit från Playseat till en lycklig vinnare som har varit med och kommenterat på en F1 Sverige Podcast live. För att vara med och tävla behöver du bara kommentera på facebook-livestream-inlägget (ej youtube) under en av livesändningarna för följande race: Azerbaijan GP, Miami GP, Emilia-Romagna GP eller Monaco GP. Så passa på att gör oss sällskap under något av dessa avsnitt med dina frågor eller kommentarer från racet. Vanligen sker podden första måndagskvällen efter race. Vinnaren tillkännages i en post i F1 Sverige-gruppen senast första veckan i juni. För att delta behöver du utöver att uppfylla tävlingskraven ovan vara 18 år och ha adress i Sverige. Vinst är en Evolution Pro Black Actifit till en vinnare. Denna tävling är ej sponsrad av Facebook/Meta. Vinst skickas inom 90 dagar från avslutad tävling. Denna tävling är ett betalt reklamsamarbete.

More episodes

View all episodes

 • #42 Italiens GP eftersnack

  01:00:40
  Martin Lagus, Jonas Fors, Rebecka Bjurgard om senaste GPt!
 • #41 Nederländernas GP eftersnack

  52:40
  Nederländernas GP eftersnack med Martin Lagus Jonas Fors och Rebecka Bjurgard
 • 11. #40 Storbrittaniens GP eftersnack

  01:08:01
  Storbrittaniens GP eftersnack med Rebecka Bjurgard och Martin Lagus
 • 10. #39 Österrikes GP - Eftersnack

  01:08:01
  F1 Eftersnack Österrikes GP - Martin Lagus Chrisfoffer Lindén Jonas Fors
 • 9. #38 Kanadas GP - Eftersnack

  01:05:59
  Martin Lagus, Jonas Fors, Rebecka Bjurgard om senaste GPt och svenska spaningar
 • 8. #37 Intervju: Mikaela Åhlin-Kottulinsky

  48:47
  Mikaela är svensk racerförare i Extreme-E serien.En farfar som är den enda svenska föraren som vunnit Dakar.Kart förare sedan 12 år gammal, Volkswagen Scirocco R-Cup vinnare 2014.År 2018 vann hon ett STCC-lopp/deltävling som första kvinna i STCC:s historia och sedan många år förare i Extreme-E nu med helsvenskt team med Johan Kristoffersson i Nico Rosberg X Racing.
 • 6. #35 Miami GP - TÄVLING! Var med o kommentera för att delta!

  55:50
  Miami GP, resultaten, spektaklet och allt drama!Vinn en Evolution Pro Black Actifit från Playseat! Under Maj månad kommer vi i samarbete med Playseat att lotta ut en Evolution Pro Black Actifit från Playseat till en lycklig vinnare som har varit med och kommenterat på en F1 Sverige Podcast live.För att vara med och tävla behöver du bara kommentera på facebook-livestream-inlägget (ej youtube) under en av livesändningarna för följande race: Azerbaijan GP, Miami GP, Emilia-Romagna GP eller Monaco GP.Så passa på att gör oss sällskap under något av dessa avsnitt med dina frågor eller kommentarer från racet. Vanligen sker podden första måndagskvällen efter race.Vinnaren tillkännages i en post i F1 Sverige-gruppen senast första veckan i juni. För att delta behöver du utöver att uppfylla tävlingskraven ovan vara 18 år och ha adress i Sverige. Vinst är en Evolution Pro Black Actifit till en vinnare.Denna tävling är ej sponsrad av Facebook/Meta. Vinst skickas inom 90 dagar från avslutad tävling.Denna tävling är ett betalt reklamsamarbete.