F1 Sverige podcast

Share

#31 Gäst: Jonas Jarlmark Näfver - F1 expertkommentator och utvecklingschef på Öhlins.

Season 3, Ep. 3

Vi går igenom tekniska detaljer om 2023 bilarna som vi tycker är intressanta och förklarar mer om årens utveckling av bilarna och vad som kan göra skillnader. Prestigelöst och tekniskt. Ni som inte hänger med i ljud-pod så titta på vad vi går igenom på https://www.youtube.com/c/RacingSwedenChannel

More Episodes

 • 8. #37 Intervju: Mikaela Åhlin-Kottulinsky

  48:47
  Mikaela är svensk racerförare i Extreme-E serien.En farfar som är den enda svenska föraren som vunnit Dakar.Kart förare sedan 12 år gammal, Volkswagen Scirocco R-Cup vinnare 2014.År 2018 vann hon ett STCC-lopp/deltävling som första kvinna i STCC:s historia och sedan många år förare i Extreme-E nu med helsvenskt team med Johan Kristoffersson i Nico Rosberg X Racing.
 • 7. #36 Monaco GP och Indy 500 - TÄVLING! Var med o kommentera live för att delta!

  01:17:03
 • 6. #35 Miami GP - TÄVLING! Var med o kommentera för att delta!

  55:50
  Miami GP, resultaten, spektaklet och allt drama!Vinn en Evolution Pro Black Actifit från Playseat! Under Maj månad kommer vi i samarbete med Playseat att lotta ut en Evolution Pro Black Actifit från Playseat till en lycklig vinnare som har varit med och kommenterat på en F1 Sverige Podcast live.För att vara med och tävla behöver du bara kommentera på facebook-livestream-inlägget (ej youtube) under en av livesändningarna för följande race: Azerbaijan GP, Miami GP, Emilia-Romagna GP eller Monaco GP.Så passa på att gör oss sällskap under något av dessa avsnitt med dina frågor eller kommentarer från racet. Vanligen sker podden första måndagskvällen efter race.Vinnaren tillkännages i en post i F1 Sverige-gruppen senast första veckan i juni. För att delta behöver du utöver att uppfylla tävlingskraven ovan vara 18 år och ha adress i Sverige. Vinst är en Evolution Pro Black Actifit till en vinnare.Denna tävling är ej sponsrad av Facebook/Meta. Vinst skickas inom 90 dagar från avslutad tävling.Denna tävling är ett betalt reklamsamarbete.
 • 5. #34 Azerbaijans GP - Baku streets! TÄVLING I PODDEN! Läs reglerna.

  59:45
  Vi snackar Bakus fighter, nya sprint formatet, och all drama! Vinn en Evolution Pro Black Actifit från Playseat! Under Maj månad kommer vi i samarbete med Playseat att lotta ut en Evolution Pro Black Actifit från Playseat till en lycklig vinnare som har varit med och kommenterat på en F1 Sverige Podcast live. För att vara med och tävla behöver du bara kommentera på facebook-livestream-inlägget (ej youtube) under en av livesändningarna för följande race: Azerbaijan GP, Miami GP, Emilia-Romagna GP eller Monaco GP. Så passa på att gör oss sällskap under något av dessa avsnitt med dina frågor eller kommentarer från racet. Vanligen sker podden första måndagskvällen efter race. Vinnaren tillkännages i en post i F1 Sverige-gruppen senast första veckan i juni. För att delta behöver du utöver att uppfylla tävlingskraven ovan vara 18 år och ha adress i Sverige. Vinst är en Evolution Pro Black Actifit till en vinnare. Denna tävling är ej sponsrad av Facebook/Meta. Vinst skickas inom 90 dagar från avslutad tävling. Denna tävling är ett betalt reklamsamarbete.
 • 4. #33 Australiens GP - Race updates i mellanperioden!

  56:30
  Vi snackar om senaste racet och lite paus i schemat, mm!
 • 3. #32 Saudiarabiens GP - Alonso kontroverser, regler, mm!

  54:28
  Vi snackar om helgens race i Jeddah. Alonsos plats som han fick fråntagen och sen återinkallad, racet i helhet, kontroverser kring FIA och regler!
 • 2. #30 F1 Premiär! Bahrain GP snack!

  01:05:46
  Hemligheten bakom Aston Martin!Svenska race-spaningar!Newbie ämnen!Flaggor delas ut!Bahrain GP avhandlas.
 • 1. #29 Bahrain tester & uppsnack med F1 journalist Christoffer Lindén

  01:49:13
  Vi kör årets först pod!Bahrain tester + uppsnack första racet