Share

cover art for 1. Uskallatko luottaa unelmaan?

Raakaa puhetta yrittäjyydestä

1. Uskallatko luottaa unelmaan?

Season 1, Ep. 1

Yrityksen perustaminen vaatii briljantin idean lisäksi muutakin – ainakin rahaa, aikaa ja luottoa omaan tekemiseen. Tässä jaksossa toimittaja Ina Mikkola keskustelee yrityksen perustamisesta Kolmen Kaverin Jäätelön perustajan ja toimitusjohtajan Heikki Huotarin ja Varman myyntijohtajan Katri Priimägin kanssa. Miten unelmasta tehdään totta? 

More episodes

View all episodes

 • 8. 8. Onko konkurssi maailmanloppu?

  37:30
  Onko konkurssi maailmanloppu – vai sittenkin uuden alku? Tässä jaksossa Ina Mikkola kysyy Metsä Skogenin ja Metsämoodin perustajalta, yrittäjä Carita Peltoselta, miltä konkurssin läpikäynti tuntui ja mitä siitä seurasi, ja Varman työkykyjohtamisen kehityspäälliköltä Anne Koutulta, miten yrittäjä selviää konkurssista.
 • 7. 7. ADHD ja yrittäjyys, mahdotonta?

  30:59
  Onko ADHD yrittäjälle uhka vai voimavara? Tässä jaksossa ADHD:sta ja yrittäjyydestä Ina Mikkolan kanssa keskustelevat yrittäjä ja muutosvalmentaja Sari-Marika Durchman sekä ADHD-liiton toiminnanjohtaja Nina Hovén-Korpela.
 • 6. 6. Tasa-arvoa kiitos, mutta miten?

  43:18
  Yritysmaailmassa puhutaan inklusiivisuudesta, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? Tässä jaksossa Ina Mikkolan vieraina ovat yhteiskuntavastuuseen ja moninaisuuteen keskittyvä konsultti Wanda Holopainen Atáa Agencystä ja yhdenvertaisuus- ja esteettömyysasiantuntija Anni Kyröläinen Riesasta.
 • 5. 5. Mitä, jos fysiikka pettää?

  33:24
  Onko yrittäjällä varaa olla sairauslomalla? Entä jos omia töitään ei yksinkertaisesti kykene tekemään? Tässä jaksossa parturi-kampaaja Jukka Lautamaja ja Varman työkykyjohtamisen kehityspäällikkö Kai Tolvanen keskustelevat toimittaja Ina Mikkolan johdolla työkyvyttömyydestä.
 • 4. 4. Yritykset ja ilmastokriisi, mitä sitten?

  43:51
  Ei ole yritystä, jota ilmastokriisi ei koskettaisi. Tässä jaksossa toimittaja Ina Mikkola kysyy nyhtökauran luojalta, ruokastartup Onego Bion toimitusjohtajalta Maija Itkoselta ja Nordean ilmastoasiantuntijalta Matti Kahralta, miten yrittäjä voi pysäyttää ilmastonmuutoksen. 
 • 3. 3. Seuraa johtajaa!

  41:50
  Toimivaa johtamista tarvitaan, oli yrityksessä yksi tai useampi työntekijä. Tässä jaksossa Suomen naisten cheerleading-maajoukkueen päävalmentaja Maria Wahlroos ja futuristi, empaattinen johtaja Tomi Teikko keskustelevat Ina Mikkolan kanssa siitä, millainen on hyvä johtaja.
 • 2. 2. Kasvukipuja

  42:13
  Rahoituksen saanut kasvuyritys todennäköisemmin epäonnistuu kuin onnistuu, jos tilastoja katsotaan. Mikä saa havittelemaan kasvua? Tässä jaksossa Ina Mikkolan vieraina ovat uudelleenkäytettävien take away -astioiden panttisysteemin kehitelleen kasvuyritys Kamupakin perustaja Iida Miettinen ja Finnish Business Angels Networkin toimitusjohtaja Aija Bärlund. Millaista on kasvuyrityksen ruorissa?