Share

cover art for #46 SEO för småföretagare med Hjalmar från Bonzer

Qredcast

#46 SEO för småföretagare med Hjalmar från Bonzer

Season 4, Ep. 3

I det fyrtiosjätte avsnittet av Qredcast bjöd vi in Hjalmar Desmond, en SEO-konsult från byrån Bonzer, för att prata om SEO för småföretagare. Var ska man börja? Hjalmar ger dig tipsen! Trevlig lyssning!


(Vi ber om ursäkt för det mindre bra ljudet i detta avsnitt )

More episodes

View all episodes

 • 10. #53 Fokusera på lönsamheten med Markus från Ägarskolan

  38:24
  I det femtiotredje avsnittet av Qredcast gästas vi av en partner till oss - Ägarskolan! Markus som är ägare och grundare av Ägarskolan berättar om sin resa som företagare, hur det borde bli CSN-berättigat att få gå utbildningar och kurser i företagande och ger tips på hur man ska tänka kring lönsamhet som företagare 2023. Dessutom får Maja, som är partneransvarig på Qred, berätta mer om samarbetet och hur vi gör varandras kunder bättre företagare.Trevlig lyssning!
 • 9. #52 Trender för företagsfinansiering med Fredrik Lundahl

  19:26
  I det femtioandra avsnittet av Qredcast träffar vi Kreas grundare och CEO Fredrik Lundahl. Christian och Fredrik diskuterar trender för 2023, lånemarknaden för små- och medelstora företag, och självklart ger Fredrik tre tips till lyssnaren!
 • 8. #51 | Meet Suzanne, Data Scientist

  32:26
  In the fifty first episode of the Qredcast we meet Suzanne, a great colleague and Data Scientist here at Qred. She talks about her experiences about living in Brazil, what her favorite activities are and of course her top three things with Qred. Happy listening!
 • 7. #50 | Meet Ulla, Head of Growth Marketing

  19:52
  In the fiftieth episode of the Qredcast we get to know Ulla, Head of Growth Marketing, a bit better. In this funny episode, we learn that Ulla likes boxing and pilates, she has worked in Germany and what her top three things with Qred are. Happy listening!
 • 6. #49 | Egenföretagande med Jack Lundstedt Titi

  30:23
  I det fyrtionionde avsnittet av Qredcast är det Jack, Product Manager på Qred, som blir intervjuad. Vi får lära oss mer om Jacks företagande kring hundfoder, hur han hamnade på Qred, och som vanligt, topp 3 favoritsaker med Qred. Trevlig lyssning!
 • 5. #48 Säsong 4 | Välkommen tillbaka!

  19:45
  I det fyrtioåttonde avsnittet av Qredcast blir Christian ställd mot väggen och blir intervjuad av Andrea. Hur började Christians resa på Qred och varför är han kvar? Vad är roligast att tillaga enligt Christian, långkok eller fried rice? I vilket fall som helst är det så kul att äntligen podda igen!Trevlig lyssning!
 • 4. #47 Pratar med vår partner Hand in Hand

  39:48
  I det fyrtiosjätte avsnittet av Qredcast pratar vi om våra kvinnligt företagande och våra insatser i Kenya. Vi har bjudit in Ulrika och Dorcus från välgörenhetsorganisationen Hand in Hand för att prata om våra två byprojekt, situationen i Ukraina och andra utsatta delar av världen. Läs mer om Hand in HandTrevlig lyssning!
 • 2. #45 Pratar juridik för företagare med Linda från Lexly

  41:35
  I det fyrtiofemte avsnittet av Qredcast bjöd vi in Linda Ljunggren Syding till studion. Vi pratade om juridik för företagare, men även hur det är viktigt att som privatperson tänka på äktenskapsförord, aktieägaravtal, kompanjonavtal och mycket mer. Läs mer om LexlyTrevlig lyssning!