Share

Puckat

Puckat - en hockeypodcast med C Mores Björn Oldeen och Mike Helber.


Latest episode

More episodes

View all episodes

 • #31 Puckat - Finalduellen

  37:40
  Tobias Stark minns guldskrällar i historien. Mike listar 3 lag han saknar. Och så tar vi ett grepp om finallagen HV71 och Brynäs.  
 • #30 Puckat - Så vill SHL ändra

  54:19
  I #30 pratar vi bla med SHL´s sportchef Johan Hemlin om de omdebatterade riktlinjerna som situationsrummet har att jobba med. Hör dessutom vilken effekt de hårda straffen för huvudtacklingar har haft i SHL. Vi listar årets största genombrottsmän, och Tobias Stark tar ut ett all-star team med stjärnspelare vi glömt bort.
 • #29 Puckat - De släpper inte spelarna

  58:18
  NHL säger nej till att släppa sina spelare till OS, Mora vann slaget om Siljan, och går nu nästa kamp för att få ett slagkraftigt lag till SHL. Så här ser vi på N Hardts kollision i semifinalspelet och detta är lagen som imponerat mest.
 • #28 Puckat - Alla var överens

  01:02:02
  #28 med ett rejält grepp om den hetaste drabbningen dessa dagar. Ja ett rejält slutspel/kval-fokus såklart, blandat med Mikes berättelser om sandlådenivån som bitvis råder från ledarna. Och Tobias med historien om Vilda Väsby. Detta och mycket mer är redo i lurarna
 • #27 Puckat - Det drar ihop sig på många fronter

  24:50
  Mike Helber går igenom slutspelen:  U16, J18, J20, dam, herr,  Kval till SDHL/HA/SHL Tobias Stark berättar om bland annat grundaren till JSM……
 • #26 Puckat - När allt står på spel

  55:08
  Vi pratar med en ny världsrekordinnehavare om den osannolika kvällen i Hamar. Tobias Stark gör en nedslag i Förbundets motstånd mot utveckling och dessutom tar vi rejäla grepp om veckans häftiga kval-/slutspels-duster.