Share

cover art for SOMMERSPESIAL; LivePod fra Vulkan Arena i Oslo!

Psykodrama

SOMMERSPESIAL; LivePod fra Vulkan Arena i Oslo!

Season 7, Ep. 26

SOMMERSPESIAL! LivePod fra Vulkan Arena i Oslo!


Dette er en for de spesielt interesserte! 2. juni hadde vi et LiveShow i selveste hovedstaden. Vi viser film fra jobbingen med TV-serien, vi tar for oss ukene våre og presenterer for Oslo-publikummet hva vi driver med. Og Per har ikke fått godkjent lånet sitt og sender et FANTASTISK svar til kommunen, som han leser opp på slutten av showet!


Og vi har også fantastiske gjester! Tobias Santelmann, Jakob Oftebro, Nader Khademi, Thomas Gullestad og Herman Flesvig. Santelmann stiller Olec til veggs, og Oftebro forteller om hvordan han og Per møttes.


(Selve showet starter etter ca. 6 minutter)


Velkommen! Og fortsatt god sommer!

More episodes

View all episodes

 • 17. Hva er en mann? Gjest: Leif Tore Lindø

  01:14:00
  Per har vært på reise, hatt en uheldig kostyme og mener selv han er fantstisk på julebord. Olec har hatt besøk av Santelmann, og forteller om hvorfor han ikke bruker shampoo. Og, vi har gjest! Etter sitt innlegg om Rogamannen i Stavanger Aftenblad, der han slår et slag for den staute, stille typen, er han invitert inn til oss. Journalist og podcaster Leif Tore Lindø er på besøk! Er det sånn at menn ikke snakker nok om følelser? Eller snakker menn for mye om følelser? Hvorfor skal alt snakkes om, og er det sånn at vi har for god tid og derfor luller oss inn i «tenkte» problemer? Vi dypper tåen i et retorisk vepsebol, nemlig; Hva er en mann? Velkommen!
 • 16. Hvis du flexer meg, så får du tre høns

  47:31
  Olec snakker om si fascinasjon av språk, og han har vært unormalt nervøs før han skulle på scenen. Han er også ganske provosert etter å ha lest i avisen om at Gi En Jul får mindre støtte enn andre år. Per har gitt litt mer blanke enn vanlig og planlegger å skjerpe seg inn mot julen. I tillegg er han sint på både skolevesenet og andres matoppskrifter. Og fisken. Velkommen!
 • 15. Våre knær og flekker, i skjønn harmoni

  51:31
  Per har fått et nytt standardfjes etter at leddene har sviktet ham igjen, og kjenner seg selvdestruktiv. Han forteller også at han syns det er vanskelig å ikke få se seg selv på scenen, og han har møtt en hel gjeng som har vært på slottsball, inkludert gamle kjente. Olec har dårlig samvittighet for å ha spøkt med døve. Han forteller om hvordan han håndterte planleggingsdagene og spør seg selv hvorfor han er så mye nervøs. Det snakkes om den siste tidens demonstrasjoner utenfor Stortinget. Det kommer også et par sangforslag med politiske undertoner. Velkommen!
 • 14. Jeg spør for en venn, altså. Gjest: Andreas Håheim

  01:15:40
  Per har gått rekordlenge uten midler, og kommer seg derfor ikke inn på telefonen. Olec har lest igjen og er overasket over svensk helsevesen. Han snakker også om sitt kompliserte forhold til kanelboller. Og vi har gjest! Han har jobbet med mennesker i 20 år, undervist på Universitetet i Stavanger og var med og nå har han skrevet bok, I Hodet På Mannen. Sexolog og foredragsholder er med oss. Er det normalisert å snakke om seksualitet? Hvordan henger hode og kroppen sammen? Og tenker vi menn mer på sex enn kvinner? Velkommen!
 • 13. Usikkerhet er tidens ord, og forfengelighetens pris

  50:09
  Olec har begynt å kle seg penere, både av forfengelighet og oppfordring. Per har sluttet å snuse og alle andre må ta konsekvensene for det. Han har felt tårer på flyplassen og kommer med en real kraftsalve om hvor stor frustrasjonen er når han tenker på verden om dagen. Gutta er litt mer kranglete mot hverandre enn vanlig, og de prøver å finne ut grunnen. Velkommen!
 • 12. En hinderløype av offentlige toaletter, og alt du gjør er teit

  52:26
  Olec har prøvd seg på offentlig toalett igjen, og det gikk rett og slett katastrofalt dårlig. Han har vært på dagstur i egen by, hatt foredrag for toppidrettsutøvere og sittet på første rad i en buss tynget av alvor. Per var med på samme foredrag, men følte selv at det ikke gikk like greit. Han har vært på en voksen premierefest og prøver å lære Olec noe om etikette. Det snakkes om hvor brutalt religion kan oppleves, etter at Olec måtte lese bibelvers som ble litt vel grove. Vi snakker også om Makta, hvordan hotellet vi bodde på var altfor kult og viktig for oss og hvordan perspektiv kan hjelpe på tvangstanker. Velkommen!
 • 11. Min irritasjon og meg.

  01:00:18
  Per har fått svar etter å ha etterlyst info angående en velkjent familiekonflikt. Han snakker også om sin egen nysgjerrighet og hvordan han fantaserer om vold. Olec er ikke helt i vater i begynnelsen, men henter seg inn gjennom sin egen irritasjon og bitterhet. Han lurer også på hvorfor menneskehjernen ofte tyr til grove tanker. I tillegg prøver vi å finne ut hvor mye penger våre forskjellige laster har kostet oss. Det snakkes om hvor glad man er i sladder og hvordan ens egen impulskontroll er. Og Per leser et fantastisk egetskrevet dikt! Velkommen!
 • 10. Du er en idiot, til det motsatte er bevist

  49:35
  Per mener han er født med en bekymringsrynke i pannen. Han forteller om når han ranet postmannen, og hvorfor skolen børe være leksefri. Olec mener han er mer intelligent enn andre, og bruker sin lynende intelligens til veldig liten nytte. Han er også veldig stolt av en vennene som har blitt minister. Vi spør oss selv om vi møter alle med et åpent sinn, eller om vi mener vi vet hvem folk er ved å se på dem. Vi snakker også om avhengighet, sukkersug og nysgjerrighet. Velkommen!
 • 9. Reisedagbok fra eksponeringsterapiens høyborg

  47:06
  Per og Olec har vært på helgetur sammen, og det har på ingen måte gått knirkefritt. Gjennom store folkemengder, diverse transportmidler, offentlig toalett og møte med ulike mennesker. Den ene fikk plutselig stedsans ved å være den eneste som ikke hadde vært der før og den andre skulle absolutt være den perfekte reiseleder. Alt ifølge med norsk film store yndling. Bli med på en reisedagbok fra når to overtenkere overtente seg gjennom England. Det snakkes også at det var verdensdagen for psykisk helse 10. oktober. Velkommen!