Share

cover art for Jeg tenker, så forglem meg ei. Gjest: Elias Holmen Sørensen

Psykodrama

Jeg tenker, så forglem meg ei. Gjest: Elias Holmen Sørensen

Season 9, Ep. 18

Per skal ha offentlig tale, redd for Oslo og har lest om et makabert miljø han ikke vil være en del av. Han forteller også om at Louie har fått seg steforeldre. Olec er irritert igjen, uten å tørre å gjøre noe med det. Han sover også dårlig. Og vi har gjest! Det ville vært veldig rart hvis gjesten vår ikke ble skuespiller, ettersom både hans far, mor og begge brødre har vært skuespillere. Hos oss snakker han om sin mor Kjersti, hans syn på å bli voksen og hvordan det er å leve med noen som har Alzheimer. Han snakker også om sin ferske ADHD-diagnose, og knuser en del myter som omhandler dette. Ønsk hjertelig velkommen til Elias Holmen Sørensen!


Link til Bookbeat: http://bookbeat.no/psykodrama45

More episodes

View all episodes

 • 23. Dette er min festival, og jeg gjør hva jeg vil med den.

  50:33
  Både Per og Olec har sovet godt, til en forandring. Og det trengtes kanskje, ettersom de begge har vært på festival for første gang på en årrekke. Det ble litt av en reise, som inneholdt frekke taxisjåfører, litt kjeft, en del gjørme og voksne folk som prøver å oppføre seg som unge. Per har fått mat som Olec er redd for, han har sendt klage til Nav og det snakkes om at man må få lov til å kline uten at det blir hovedoppslag. Velkommen!
 • 22. Jeg kan være alles kjæreste. Tror jeg.

  46:59
  Begge gutta har det bra, men har allikevel en god smørbrødliste med irritasjoner og bekymringer. Per har kranglet med folk på nettet og oppklarer hvorfor han ble sint forleden dag. Han har også dikt! Olec har tatt med seg råd fra forrige gjest og hatt en veldig bra uke, selv om han har tenkt en del. Vi snakker om at det er en måned med fokus på menns mentale helse, og hvor viktig det er å snakke om vanskelige følelser. Og kan man si til ungene sine at de kan bli hva de vil? Velkommen!
 • 21. Man får ikke som fortjent. Heldigvis. Gjest: INGVARD WILHELMSEN

  57:17
  Drømmegjesten er tilbake! Han er psykiater, indremedisiner og grunnlegger av hypokonderklinikken i Bergen. Han er på folkemunne kjent som hele Norges hypokonderlege. Hos oss gir han en innledning om hvordan han jobber, og hvilke innfallsvinkler han bruker. Vi snakker om Pers hypokondriske reise, religion og ekteskapet. Det snakkes også om at folk takler ekte problemer enn tenkte problemer. Har Olec blir bedre siden sist de møttes? Og må man lure seg selv av og til? Selveste Ingvard Wilhelmsen er med oss! Velkommen!Link til Bookbeat: bookbeat.no/psykodrama90
 • 20. Klask meg på låret og si at jeg er vakker.

  46:42
  Endelig har Olec besøk av selveste Cato! For tredje gang kommer han inn som en reddende engel. Forrige ukes Live-pod gikk inn i evigheten, og opptaket av den ble med. Per sender reisebrev fra Oslo, men i fokus i dagens episode er overtro, dynamikk og vennskap. Olec er fortvila over drikkepress, men takknemlig for at det finnes renseri. Cato snakker om fellestrekkene rundt hans og Olecs angstopplevelser, og er sitt sedvanlige lune og fantastiske jeg. Velkommen!Link til Bookbeat: bookbeat.no/psykodrama90
 • 19. Jeg er over gjennomsnittet forbanna. På gitargutter.

  46:04
  Olec prøver å ha en postiv start på episoden, som en salgs hyllest til til det fine været. Han blir fort irritert igjen når det blir snakk om folk som spiller gitar. Han blir også gjort oppmerksom på at han er frekk mot mennesker, men kommer med en forklaring. Han er også lei seg for at fuglene har rømt. Per avslører hvem som har bristet ribbeina hans, og det er en av hans erkefiender! Han nevner at han alltid har følt seg litt utenfor, og har også kommet med en uttalelse som Olec har reagert på. Kort sagt, Per er over gjennomsnittet forbanna denne episoden. Velkommen!Link til Bookbeat: bookbeat.no/psykodrama90Link til Bookbeat: http://bookbeat.no/psykodrama45
 • 17. Lukt fra en svunnen telefon

  55:31
  Per er imponert over egen restitusjon, selv om han sover dårlig. Han har også planen klar hvis han måtte rømme. Olec fører seg på en rar måte utilstrekkelig pm dagen, har sendt tulletelefoner til Per og har hørt om et arrangement han gjerne vil være med på, som omhandler å fortelle om sin største flauser i arbeidslivet. Dert snakkes om lukter fra en svunnen tid, og at det plutselig er normalt å snakke om vanvittige ting mens man spiser. Velkommen!
 • 16. LivePod på Bryne! Gjest: Veronica Simone Fjeld

  01:12:47
  Vi er på Bryne! Rett fra Manchester til Bryne, der vi har et aldeles nydelig publikum! Vi snakker om ineffektivitet, vårt forhold til Bryne og er selvfølgelig innom våre laster. Det diskuteres hvorfor Per alltid må være bedre enn andre, og at han han er vokst opp med alt mulig. Og vi har gjest! Hun er prisvinnende journalist og er nå en frittalende influenser på fulltid. Hun har fylt opp DNB Arena og nå er hun vår livegjest. Veronica Simone Fjeld er med! Hun forteller om hvordan hele komikerkarrieren startet, hvordan det er å stå i stormen og forvandlingen fra konfliktskyhet til å ikke bry seg. Og, Per har dikt! Og tegner ut hvordan han ville tatt imot et barn i selveste Storstova. Hjertelig velkommen til Bryne!
 • 15. Ikke hold hånda mi, med mindre du har dobbeltdyne.

  56:59
  Per har bestemt seg for å gå med caps etter at et bilde har kommet ut. Han nekter å dra til utlandet for å få seg nytt hår, snakker om sin kjærlighet for Spillet og han har bestemt seg for å bytte rør hjemme uten profesjonell hjelp. Olec har enn teori om det å holde hender, og har masse aggresjon og irritasjon i seg på grunn av han holder nede andre ting. Han forteller om en fin melding fra sin kone, som også kommer hjem og snakker om slimete ting. Han har også med egen kopp. Velkommen!