Share

cover art for Jeg kan være alles kjæreste. Tror jeg.

Psykodrama

Jeg kan være alles kjæreste. Tror jeg.

Season 9, Ep. 22

Begge gutta har det bra, men har allikevel en god smørbrødliste med irritasjoner og bekymringer. Per har kranglet med folk på nettet og oppklarer hvorfor han ble sint forleden dag. Han har også dikt! Olec har tatt med seg råd fra forrige gjest og hatt en veldig bra uke, selv om han har tenkt en del. Vi snakker om at det er en måned med fokus på menns mentale helse, og hvor viktig det er å snakke om vanskelige følelser. Og kan man si til ungene sine at de kan bli hva de vil? Velkommen!

More episodes

View all episodes

 • 27. Deilig å ha noen å hate - SESONGAVSLUTNING

  42:56
  Per har kommet hjem fra ferie. Han forteller om hvorfor neste ferie blir annerledes, og er nok en smule historieløs når det kommer til hans egen fartstid på campingplasser. Olec har vært på skjærgårdsferie med svigers, og forklarer hvordan mekanismene fungerer som inngift. Han har også badet daglig i sjøen, på grunn av frykt. Han vurderer også å dra ned i haibur, og forteller om den evige konkurransen med svogeren sin og at han har besøk av to bobilentusiaster. Velkommen!
 • 26. Når skal jeg få slappe av?!?

  18:49
  Per sender et sint reisebrev fra Marbella. Kanskje det sinteste han noen gang har vært. Han er fly, steikanes forbanna for at ingenting funker i feriehuset han bor i. Olec er alene i studio og forteller litt om når han ga komplimenter til en annen mann og hvorfor han syns det er deilig å bli voksen. Det varmes rett og slett opp til neste ukes sesongavslutning. Velkommen!
 • 25. Slutt å spør hva jeg mener om deg!

  45:37
  Per er irritert for at alle bedrifter vil vite hva han syns om dem, kjenner seg mektig provosert og imponerer med dyrelydene sine. Olec har fått nye sko, og brukte en halv dag på å falle og ødelegge dem. Det snakkes om når i livet det passer best å banne og hva som er god gammel humor Og vi har gjest! I andre halvdel av episoden stikker 16 år gamle Edward Sandelson innom. Hos oss snakker han om hvordan det er å være ung i 2024, og hvilke tanker og forventninger det innebærer. Velkommen!
 • 24. En pilot og en lege piller seg i nesen

  44:39
  Per har hatt en særdeles strabasiøs helg, og tilbrakt den på sykehuset med familien. Lite søvn og stress gjorde at nervene har vært i høyspenn. Han mimrer også tilbake til når han var Oslo-Per, og forklarer forskjellen mellom han og Stavanger-Per. Olec har funnet en flekk, reflekterer over at han av og til soner ut og snakker om hvilke idealer unge i dag må forholde seg til. Det snakkes også om hvor mye man tar på sin egen kropp, og hvor mye egen snørr man spiser. Velkommen!
 • 23. Dette er min festival, og jeg gjør hva jeg vil med den.

  50:33
  Både Per og Olec har sovet godt, til en forandring. Og det trengtes kanskje, ettersom de begge har vært på festival for første gang på en årrekke. Det ble litt av en reise, som inneholdt frekke taxisjåfører, litt kjeft, en del gjørme og voksne folk som prøver å oppføre seg som unge. Per har fått mat som Olec er redd for, han har sendt klage til Nav og det snakkes om at man må få lov til å kline uten at det blir hovedoppslag. Velkommen!
 • 21. Man får ikke som fortjent. Heldigvis. Gjest: INGVARD WILHELMSEN

  57:17
  Drømmegjesten er tilbake! Han er psykiater, indremedisiner og grunnlegger av hypokonderklinikken i Bergen. Han er på folkemunne kjent som hele Norges hypokonderlege. Hos oss gir han en innledning om hvordan han jobber, og hvilke innfallsvinkler han bruker. Vi snakker om Pers hypokondriske reise, religion og ekteskapet. Det snakkes også om at folk takler ekte problemer enn tenkte problemer. Har Olec blir bedre siden sist de møttes? Og må man lure seg selv av og til? Selveste Ingvard Wilhelmsen er med oss! Velkommen!Link til Bookbeat: bookbeat.no/psykodrama90
 • 20. Klask meg på låret og si at jeg er vakker.

  46:42
  Endelig har Olec besøk av selveste Cato! For tredje gang kommer han inn som en reddende engel. Forrige ukes Live-pod gikk inn i evigheten, og opptaket av den ble med. Per sender reisebrev fra Oslo, men i fokus i dagens episode er overtro, dynamikk og vennskap. Olec er fortvila over drikkepress, men takknemlig for at det finnes renseri. Cato snakker om fellestrekkene rundt hans og Olecs angstopplevelser, og er sitt sedvanlige lune og fantastiske jeg. Velkommen!Link til Bookbeat: bookbeat.no/psykodrama90
 • 19. Jeg er over gjennomsnittet forbanna. På gitargutter.

  46:04
  Olec prøver å ha en postiv start på episoden, som en salgs hyllest til til det fine været. Han blir fort irritert igjen når det blir snakk om folk som spiller gitar. Han blir også gjort oppmerksom på at han er frekk mot mennesker, men kommer med en forklaring. Han er også lei seg for at fuglene har rømt. Per avslører hvem som har bristet ribbeina hans, og det er en av hans erkefiender! Han nevner at han alltid har følt seg litt utenfor, og har også kommet med en uttalelse som Olec har reagert på. Kort sagt, Per er over gjennomsnittet forbanna denne episoden. Velkommen!Link til Bookbeat: bookbeat.no/psykodrama90Link til Bookbeat: http://bookbeat.no/psykodrama45