Share

cover art for Faren med å fly høyt er at det er langt å falle

Psykodrama

Faren med å fly høyt er at det er langt å falle

Season 7, Ep. 21

Olec har har tatt et steg i feil retning, og det har gått utover hjemmesituasjonen. Det har gått mye i håndvask, flekker og bekymringer. Per føler han forstyrrer rutinene i familien, og snakker om sin egen 40-årskrise og at han ikke har tid til idioter. Han er også stolt over at noen utgir seg for å være han på sosiale medier og forteller om at hadde smekken åpen foran en hel by. Det snakkes om at det nå, mer enn noen gang, er på tide å ta vare på hverandre. Og Per leser den FANTASTISKE konfirmasjonstalen sin, som omhandler en gammel forelskelse. Velkommen!

More episodes

View all episodes

 • 6. Jeg liker ikke å parkere i bar overkropp.

  55:46
  Ukens episode begynner flerspråklig, men kommer fort tilbake til morsmål. Hverdagen er i gang og Olec skulle egentlig til tannlegen, men omstendighetene ville det annerledes. Han forteller også om hvorfor han går på toalettet i bar overkropp. Han snakker i tillegg om alkoholfrykt og soving i telt. Per forteller om et rørende øyeblikk han hadde på kontoret, han har sluttet med nesespray og vært i Egersund. Han syns også det er provoserende at folk tar med seg morgenstellet ut i offentligheten, og snakker om når hans morfar lagde musikk med sauer. Velkommen!
 • 5. Jeg velger meg Budapest.

  45:17
  Per våknet opp dritsur, og skal svare med å ha tale rundt middagsbordet. Han adresserer også hvordan han har vært nervøs på charterfly og hvordan han reagerer på at hans kone har sluttet å drikke. Han forteller også om sin morfar som ikke har vært hos legen siden før krigen. Olec har et dilemma etter at sønnen har fått en fotballdrakt med et lite populært navn på. Det har vært valg, det snakkes om hva man er redd for og Per forteller om hvordan man skal unngå at folk løser opp boltene på sykkelen din. Velkommen!
 • 4. Det er ikke selve arrangementet som er problemet. Det er alle folkene.

  44:33
  Per har vært på festival for første gang på 13 år, og forklarer hvorfor han er så dårlig til å skjule følelsene sine. Olec har hatt covid igjen og vet ikke hvordan det fungerer lengre. Han går også rundt og lytter til lyder i kroppen sin og greier ikke å la være å finne problemer. I tilegg har han fått en melding fra en lytter som ville utsette han for en prank. Gutta er igjen redde etter å ha lest avisen, og de har også fått noen nye tanker rundt det å være foreldre, og er ikke helt enige. Velkommen!
 • 3. Rettferdighetssansen min får du aldri. Gjest: Kari Nessa Nordtun

  51:10
  Olec og Per snakker om hvordan de hadde vært som politikere, og hvilke saker som ville opptatt dem. De mener også at politikere må forklare bedre hvorfor de ikke kan bruke Oljefondet mer enn det vi gjør i dag. Og vi har gjest! Hun er utdannet advokat, men har permisjon fra yrket sitt for å være ordfører i Stavanger. Kari Nessa Nordtun kommer på besøk! Hos oss snakker hun om hvordan politikerforakt påvirker henne, å kjempe for de som har minst og hvordan rettferdighetssansen hennes har påvirket karrieren. Vi snakker selvfølgelig også om mental helse. Husk å stem, uansett hvem det er på! Velkommen!
 • 2. Du er en prippen massasjestang.

  42:43
  Olec forteller om hva som er irriterende med å ha tvangstanker, snakker om den nye karriereveien til sin kone. Han forteller også om sin egen prippenhet. Per snakker om å komme med sparetips, men får bare kjeft for drikkingen sin som konsekvens. Han forteller også hvorfor han har vært mer deppa enn vanlig den siste tiden. Han forteller også igjen om når han møtte Kongen, men måtte ha på seg en dum hatt. Per lærer vekk et skuespillertriks og det blir annonsert dato for ny LivePod. Velkommen!
 • 1. En klem, en tysker og litt kink - SESONGPREMIERE!

  52:30
  Vi er tilbake! Per har tilbragt sommeren i nord, og det har ikke gått knirkefritt. Han har havnet i håndgemeng med en tysk turist og forsvunnet på havet og satt i gang leteaksjon. Han har også klatret i fjellet med Olaf Tufte. Olec har hatt en begivenhetsrik sommer som innebærer peptalks, mugg og kink i ryggen, der det hele endte i en tårevåt klem i Belgia. Begge to har tråkket i gamle mønstre og Per er forbannet på et bakeri. Hjertelig velkommen!
 • 26. SOMMERSPESIAL; LivePod fra Vulkan Arena i Oslo!

  01:11:54
  SOMMERSPESIAL! LivePod fra Vulkan Arena i Oslo!Dette er en for de spesielt interesserte! 2. juni hadde vi et LiveShow i selveste hovedstaden. Vi viser film fra jobbingen med TV-serien, vi tar for oss ukene våre og presenterer for Oslo-publikummet hva vi driver med. Og Per har ikke fått godkjent lånet sitt og sender et FANTASTISK svar til kommunen, som han leser opp på slutten av showet!Og vi har også fantastiske gjester! Tobias Santelmann, Jakob Oftebro, Nader Khademi, Thomas Gullestad og Herman Flesvig. Santelmann stiller Olec til veggs, og Oftebro forteller om hvordan han og Per møttes.(Selve showet starter etter ca. 6 minutter)Velkommen! Og fortsatt god sommer!
 • 25. Speil, speil på veggen der. SESONGAVSLUTNING

  01:00:40
  Per har vært på hyttetur med sine sønner, og møtt på idioter allerede på turen til. Han får også frysninger nedover ryggen i den videre planlegging av sommerferien. Olec sin sønn etablerer en uttrykk Per kan relatere seg til. Han har også møtt en kollega i badeshorts og har blitt superstressa av de nye kostholdsrådene som har kommet. Vi snakker om den nyeste politiske skandalen i Norge og Per kommer med dikt! Velkommen! PS: Denne episoden ble tatt opp før Bjørnar Moxnes ble sykemeld og FØR videoen ble publisert. Men vi måtte snakke om det. God bedring. Det kunne skjedd den beste av oss. Det kunne skjedd Per, med andre ord.
 • 24. Jeg skal få deg til å le, hvis du holder hendene unna meg.

  52:02
  Per snakker om rollen som stefar, hvordan tinnitusen hans høres ut som og at han har fått vondt i halsen. Han har også møtt noen han mener har finere kropp enn han. Olec har invitert til fest, noe som er godt for psyken hans. Han har også møtt verdens mest populære idrettsutøver og jobbet intenst med å få han til å le. Det har skjedd mye i nyhetsbildet, det diskuteres om alle sangtekster kan siteres og Per kommer med noen interessante vaner fra et dansegulv for lenge siden. Velkommen!