Share

cover art for Du og jeg og vi to. (PÅSKESPESIAL!)

Psykodrama

Du og jeg og vi to. (PÅSKESPESIAL!)

Season 9, Ep. 12

Olec og påske-Per har spilt inn en speil man kose seg med i ferien. Gina har kommet hjem og Per er tilbake i sine gamle spor, sier sitt om en viss debatt og har en fin historie om Finn Schjøll fra Cæsar-tiden. Han snakker også om en hjertevarm samtale med sin sønn. Olec har tatt en Per og «kjeftet» på folk som har kjørt for fort, og funderer på om det hadde vært mulig å tilby et lavterskeltilbud på idrettslagene rundt omkring, når det kommer til mental helse, og bruker et eksempel han lærte på Teaterhøgskolen. Han har også fått oppheng etter å IKKE fått noe på fingrene. Vi snakker om det er problematisk for menn å være alene med venninner. Og, snakker man for mye om psykisk helse, og er det slik at man snakker seg syke? Velkommen og god påske!

More episodes

View all episodes

 • 20. Klask meg på låret og si at jeg er vakker.

  46:42
  Endelig har Olec besøk av selveste Cato! For tredje gang kommer han inn som en reddende engel. Forrige ukes Live-pod gikk inn i evigheten, og opptaket av den ble med. Per sender reisebrev fra Oslo, men i fokus i dagens episode er overtro, dynamikk og vennskap. Olec er fortvila over drikkepress, men takknemlig for at det finnes renseri. Cato snakker om fellestrekkene rundt hans og Olecs angstopplevelser, og er sitt sedvanlige lune og fantastiske jeg. Velkommen!Link til Bookbeat: bookbeat.no/psykodrama90
 • 19. Jeg er over gjennomsnittet forbanna. På gitargutter.

  46:04
  Olec prøver å ha en postiv start på episoden, som en salgs hyllest til til det fine været. Han blir fort irritert igjen når det blir snakk om folk som spiller gitar. Han blir også gjort oppmerksom på at han er frekk mot mennesker, men kommer med en forklaring. Han er også lei seg for at fuglene har rømt. Per avslører hvem som har bristet ribbeina hans, og det er en av hans erkefiender! Han nevner at han alltid har følt seg litt utenfor, og har også kommet med en uttalelse som Olec har reagert på. Kort sagt, Per er over gjennomsnittet forbanna denne episoden. Velkommen!Link til Bookbeat: bookbeat.no/psykodrama90Link til Bookbeat: http://bookbeat.no/psykodrama45
 • 18. Jeg tenker, så forglem meg ei. Gjest: Elias Holmen Sørensen

  01:14:22
  Per skal ha offentlig tale, redd for Oslo og har lest om et makabert miljø han ikke vil være en del av. Han forteller også om at Louie har fått seg steforeldre. Olec er irritert igjen, uten å tørre å gjøre noe med det. Han sover også dårlig. Og vi har gjest! Det ville vært veldig rart hvis gjesten vår ikke ble skuespiller, ettersom både hans far, mor og begge brødre har vært skuespillere. Hos oss snakker han om sin mor Kjersti, hans syn på å bli voksen og hvordan det er å leve med noen som har Alzheimer. Han snakker også om sin ferske ADHD-diagnose, og knuser en del myter som omhandler dette. Ønsk hjertelig velkommen til Elias Holmen Sørensen!Link til Bookbeat: http://bookbeat.no/psykodrama45
 • 17. Lukt fra en svunnen telefon

  55:31
  Per er imponert over egen restitusjon, selv om han sover dårlig. Han har også planen klar hvis han måtte rømme. Olec fører seg på en rar måte utilstrekkelig pm dagen, har sendt tulletelefoner til Per og har hørt om et arrangement han gjerne vil være med på, som omhandler å fortelle om sin største flauser i arbeidslivet. Dert snakkes om lukter fra en svunnen tid, og at det plutselig er normalt å snakke om vanvittige ting mens man spiser. Velkommen!
 • 16. LivePod på Bryne! Gjest: Veronica Simone Fjeld

  01:12:47
  Vi er på Bryne! Rett fra Manchester til Bryne, der vi har et aldeles nydelig publikum! Vi snakker om ineffektivitet, vårt forhold til Bryne og er selvfølgelig innom våre laster. Det diskuteres hvorfor Per alltid må være bedre enn andre, og at han han er vokst opp med alt mulig. Og vi har gjest! Hun er prisvinnende journalist og er nå en frittalende influenser på fulltid. Hun har fylt opp DNB Arena og nå er hun vår livegjest. Veronica Simone Fjeld er med! Hun forteller om hvordan hele komikerkarrieren startet, hvordan det er å stå i stormen og forvandlingen fra konfliktskyhet til å ikke bry seg. Og, Per har dikt! Og tegner ut hvordan han ville tatt imot et barn i selveste Storstova. Hjertelig velkommen til Bryne!
 • 15. Ikke hold hånda mi, med mindre du har dobbeltdyne

  56:59
  Per har bestemt seg for å gå med caps etter at et bilde har kommet ut. Han nekter å dra til utlandet for å få seg nytt hår, snakker om sin kjærlighet for Spillet og han har bestemt seg for å bytte rør hjemme uten profesjonell hjelp. Olec har enn teori om det å holde hender, og har masse aggresjon og irritasjon i seg på grunn av han holder nede andre ting. Han forteller om en fin melding fra sin kone, som også kommer hjem og snakker om slimete ting. Han har også med egen kopp. Velkommen!
 • 14. Mer følelser, takk. (Men ikkje rætt på kjæften)

  50:24
  Per har vært i nord og mener selv han trekkes mot gamle trakter, selv om han samtidig vil bo i Spania. Han påpeker at han går og grynter og og blir en god, gammel surpeis når han finner ut at årets russetid har begynt. Han snakker også om da han nesten ble lærer. Olec har også vært i nord, og deler ut både ris og ros etter oppholdet. Han har også stått godt i angsten og har funnet ut at det har stor innvirkning på han. Han mener også at det er helt hårreisende at folk velger å ta emosjonene ut av argumentene sine. Velkommen!
 • 13. De fine nyanser av konfliktskyhet

  58:16
  Olec har ikke fått med seg at det er planleggingsdag, har hatt en bra påske, men har allikevel greid å gjøre den konfliktsfull. Hans kone har stilt han et ultimatum, han har kjeftet på ungdommer og kjørt hundeslede. Per har vært i byen og fått kink i ryggen. Han har fått kjeft, forteller om sine seilas med danskebåten og kommer med oppmuntrende, men gammeldagse ord. Det snakkes om rus og problemer med vannlating. Velkommen!