Share

cover art for Mensa

Promenadpodden med Sandra Dahlberg

Mensa

I veckans avsnitt av promenadpodden med Sandra Dahlberg så får vi träffa supersmarta Lanny, 9 år som går på högstadiet och är med i Mensa. Vi möter även Mensas ordförande Monika Orski och pratar intelligens!

More episodes

View all episodes

 • Stefan Ståhl

  31:27
  I veckans avsnitt av Promenadpodden träffar vi Stefan Ståhl som är professor i molekylär bioteknik och han berättar att vi står precis inför enorma genombrott när det kommer till behandling av både cancer- och demenssjukdomar och att det är lilla Sverige som är världsledande i frågorna!
 • Ullared

  35:17
  I veckans avsnitt av Promenadpodden så tar vi en promenad med Boris Lennerhov, VD på Gekås i Ullared, hela 38 000 kvadratmeter butik. Behöver vi allt vi köper? Vi pratar konsumtionshets, shoppingmotion och träffar både Ola-Conny och Morgan på vägen som delger sina bästa grönkålstips!
 • Fakir

  39:31
  Promenadpodden möter en livs levande fakir! Hur många ärr har en fakir? Hur gammal blir fakirer? Hur kommer man på att man vill jobba med att skada sig? Vi pratar skador, jobb med livet som insats och smärttålighet med fakiren Orthae! Välkomna!
 • Marcus Klass

  29:11
  I veckans promenadpodden med Sandra Dahlberg träffar vi mäklaren Marcus Klass som ger tips runt bostadsaffären, hur man kan vinna budgivningen, vad "potential" innebär och sina bästa promenadstråk såklart!
 • Johan Petré

  30:04
  I dagens avsnitt av Promenadpodden med Sandra Dahlberg så träffar vi festfixaren Johan Petré som kom i form på bara tre månader, åkte till Japan och sprang marathon. Han berättar hur vi lyckas med festen och ger tips och råd för en lyckad tillställning.
 • Ulf Brändström

  30:17
  I dagens avsnitt av Promenadpodden med Sandra Dahlberg funderar vi över varför allergier exploderat så enormt mycket. Halva Sveriges befolkning är allergiska idag, och så såg det inte ut för tjugo år sedan. Hur kunde det bli så här? Vi träffar generalsekreteraren för Astma- och Allergiförbundet, Ulf Brändström på en promenad och diskuterar.
 • Olle Waller

  34:13
  I promenadpodden med Sandra Dahlberg så gästas vi av sexualupplysare Olle Waller, från tidigare programsuccén "Fråga Olle". Blir vi lyckligare och friskare av sex? Är sex en bra träningsform och hur ser det ut med den sexuelle hälsan (och ohälsan!) i Sverige bland gemene man? Detta avhandlas under vår promenad i Nacka. Häng på
 • Miljonär innan 30

  36:42
  I detta avsnitt av Promenadpodden med Sandra Dahlberg så möter vi författaren, pseudonymen och bloggaren Miljonär innan 30 som lär oss hur vi kan uppnå ekonomisk frihet genom att spara pengar och placera dem rätt. Vi får ta del av hårdkokta råd och extrema spartips. Alla kan få mer över i plånboken!