Share

cover art for Power Couples Podden - Andrea Belluso & Amanda Belluso

Power Couples Podden

Power Couples Podden - Andrea Belluso & Amanda Belluso

Season 1, Ep. 3

I avsnitt tre hänger vi med superparet Belluso! Vi samtalar om hur man som par kan leva och jobba tillsammans och hur man kan uppnå stora drömmar och mål med sin kreativitet och energi - tillsammans! Andrea är internationell modefotograf och har b.la fotat supermodellerna Linda Evangelista, Christy Turlington och Naomi Campbell. Amanda är affärscoach och boostar människor till att finna sin potential. Tillsammans håller paret seminarier, föreläsningar och workshops runt om i världen och ger personer en kraftfullare form av kreativitet och en mer autentisk känsla av sig själv.

More episodes

View all episodes

 • Intro Power Couples Podden

  00:56
  Äntligen är det snart dags för första säsongen av Power Couples Podden tillsammans med Goran & Felicia. Vi har fantastiska gäster och ser fram emot att dela den här resan med er. Lanseringen är den 12 februari 2020, och varje onsdagsmorgon kl:06.00 släpper vi nya avsnitt
 • 1. Power Couples Podden - Anna Anka & David Johansson

  57:00
  Första gästerna är inga mindre än Anna Anka och David Johansson. Vi samtalar om hur de träffades och vad de gjorde på sin första dejt, Anna delar med sig om hur Svenska Hollywood Fruar räddade henne ur sitt destruktiva äktenskap med Paul Anka, sedan djupdyker vi om hur livets framgångar och motgångar formar en till att bli ens bästa jag och hur man kan växa tillsammans med sin partner.
 • 2. Power Couples Podden - Mårten Nylén & Malin Nylén

  42:52
  Superparet i avsnitt två är hälsoinspiratören och föreläsaren Mårten Nylén och hans fru PR-konsulten Malin Nylén. Vi pratar om galenskaper, vikten av att skratta och att ha kul tillsammans och hur du kan stärka ditt mindset. Goran och Mårten delar med sig av hälsosamma tips och råd för att skapa nya rutiner och hur man kan starta sin dag på topp. Det blir även djupa och personliga samtal om barndommen och identitetskriser.
 • 4. Power Couples Podden - Aron Anderson & Anja Malmberg

  49:42
  I avsnitt fyra får ni träffa äventyraren och influencern Aron Anderson och Anja Malmberg. Tillsammans förändrar paret livet för tusentals människor och ger hopp till barn och unga som behöver det som mest. Via äventyr och insamlingar har paret samlat in miljoner till välgörenhet och olika organisationer och fortsätter göra det omöjliga möjligt. Aron är en av de mest inspirerande människorna vi har träffat! Som barn drabbades han av cancer och förlorade förmågan att gå. Idrott, träning och äventyr har pushat honom genom cancern och han har en stor tilltro till vilka möjligheter idrott och träning kan skapa i människors liv.
 • 5. Power Couples Podden - Elin Ahldén & Robert Svensson

  46:04
  I avsnitt 5 gästas vi av superkommunikatörerna och superparet Elin och Robert! De delar med sig om hur deras relation tidigt stötte på motgångar och hur de tacklade människors negativitet. Kärleken övervinner allt och ibland måste man vara modig att våga ta den chansen, eller hur? De berättar också med hur de får karriären, vardagen och familjelivet att funka tillsammans och tipsar om de bästa kommunikationstipsen för att få igång och nå ut med dina projekts och kampanjer.
 • 6. Power Couples Podden - Maria Montazami & Kamran Montazami

  57:29
  Sist men inte minst, så avslutar vi säsong 1 med Maria Montazami och Kamran Montazami ❤ Denna intervju är på engelska då vi gästade paret hemma i California. De berättar hur de kom till USA som unga, hur de träffades för 33 år sedan och vikten av vuxna förebilder till barn och ungdomar. Ni får även tips och råd i hur ett lyckat äktenskap och föräldraskap kan se ut.