Share

Power Women in Tech


Latest episode

 • 24. #24 Deqa Abukar - Medgrundare av Bling

  31:05
  I veckans avsnitt gästas vi av Deqa Abukar, medgrundare av Bling. Vi pratar om entreprenöriell segregation och entreprenörskap som förändringskraft och att ha förlossningar, föräldraskap och frustration som drivkraft att förbättra samhället. Följ Power Women in Tech på Instagram, här.

More episodes

View all episodes

 • 23. #23 Daniela Sjunnesson - Partner & medgrundare av node.vc

  26:53
  I veckans avsnitt gästas vi av Daniela Sjunnesson, Partner & medgrundare av node.vc. Vi pratar om hennes imponerande karriär i spelbranschen, ett livsomvälvande besked och resan med riskkapitalfonden node.vc. Följ Power Women in Tech på Instagram, här.
 • 22. #22 Madeleine Harju - Social entreprenör och AI-föreläsare

  35:55
  I veckans avsnitt gästas vi av Madeleine Harju, Social entreprenör och AI-föreläsare. Vi pratar om att växa upp med olika förutsättningar, det bortglömda entreprenörskapet och varför mångfaldsaspekten är avgörande för jämlika AI-lösningar. Följ Power Women in Tech på Instagram, här.
 • 21. #21 Ariella Rotstein - Co-lead på ICAx

  37:29
  I veckans avsnitt gästas vi av Ariella Rotstein, Co-lead på ICAx. Vi pratar om att vara prestigelös och att lyssna på sin magkänsla, drivet att förbättra samhället genom teknik samt hur ICA möter framtiden. Följ Power Women in Tech på Instagram, här.
 • 20. #20 Marika Baltscheffsky Landgren - CMO på Carla

  41:12
  I veckans avsnitt gästas vi av Marika Baltcheffsky Landgren, CMO på Carla. Vi pratar om att ha tillit till livet genom framgång och sjukdomsbesked, livet och karriären i New York och förkärleken till att göra en bra affär för både sig själv och andra. Följ Power Women in Tech på Instagram, här.
 • 19. #19 Azra Osmancevic - Medgrundare av Justic

  41:35
  I veckans avsnitt gästas vi av Azra Osmancevic, medgrundare av Justic. Vi pratar om hennes resa från advokatbranschen till techvärlden, om att våga befinna sig i ovisshet för att vara sann mot sig själv och hur hon kom ur en personlig kris när ”världen” såg på. Följ Power Women in Tech på Instagram, här.
 • 18. #18 Louise Barnekow - Vd på Mynewsdesk

  33:01
  I veckans avsnitt gästas vi av Louise Barnekow, vd på Mynewsdesk. Vi pratar om hennes resa från CPO till CEO, ledarskap som utmanar status quo samt AI och framtidens PR. Följ Power Women in Tech på Instagram, här.