PotitPodden

 • PotitPodden Episode 109 - Flæsk og diverse duppe

  01:02:19
  Det dekkes langbord da vi skal servere deg en rørete episode av PotitPodden. Denne uka er vi innom en god del viktige (og uviktige) temaer. En god del spørsmål stilles og det er mye rart. Ny potit skal testes ut, og denne gangen en potit med mye fyll.
 • PotitPodden Episode 108 - Auto-på

  01:28:56
  Ny uke og ny episode. Denne gangen går vi litt mer for en dessert potit. Det skravles over autoPÅ knapp eller hva vi skal kalle det. Robotklipperen til Snerken er nyslipt.
 • PotitPodden Episode 107 - Besøk av Maren Lundby

  01:21:10
  Vi fikk besøk av Maren Lundby i studio og med hu så tester vi nok en potit. Vi skravler om blant annet hennes dating liv og prestasjoner i hoppbakken. kjørr!
 • PotitPodden Episode 106 - Big Kahona

  01:17:01
  Vi er tilbake, snerken har fyrt opp Airfryern og ny potit står for turen.
 • PotitPodden Episode 105 - Matbloggen på linja

  01:08:23
  Nok en uke, nok noe skravling. Vi er tilbake med ny episode direkte inne fra Casa del Snerk og vi er klar for nok en forrykende episode. Det ringes inn selgere på linja og vi skal nå teste en ny variant av en potit.
 • PotitPodden Episode 104 - Vi spiller inn på Øya Maritim

  59:28
  Vi har tatt turen til Øya Maritim med bil for å teste fasit, var 17.mai i går og ingen butikker oppe i dag så vi hadde ikke potit, men heldigvis er Øya Maritim oppe så da spilte vi inn der i nydelig vær. Ellers er det geografi problemer og katteprat ligger i vinden.
 • PotitPodden Episode 103 - Solbrent og lapskaus

  01:10:04
  Einar er direkte inne fra Majorka, Høvvern og Snerken sitter i stua til Snerken og det er duket for ny episode av PotitPodden. Vi skal teste ny potit fyll også. Noe dårlig kvalitet i telefonlinjen mellom Majorka og Noreg, men det får duge.
 • PotitPodden Episode 102 - tobakk, porno og bakt potit

  01:11:08
  Vi er tilbake og med nytt mot. Vi tester ut den ultimate Bakte poteten, ny sponsor og det blir mye forskjellig snakk om alt og ingenting. Snerken er med.
loading...