Share

cover art for 175. Dyrevelferd og ansvarlig avl

Potepodden

175. Dyrevelferd og ansvarlig avl

Ep. 175

En helt spesiell uke i hundenorges historie har dette vært... ord som Ansvar, Ansvarlig raseavl og kanskje Ansvarsfraskrivelse? ... alle er de blitt mye brukt. Dette var uken hvor Høyesterett kom med dommen i "hundesaken"... Den definerer hva og hvordan avl kan være i strid med §25 i dyrevelferdsloven

More episodes

View all episodes

 • 190. 190. Litt om basis trening uansett alder

  40:57
  Trening og innlæring er ganske likt uansett om det er valp, ny omplasseringshund eller om du skal lære en annen voksen hund noe nytt. Grunnprinsippene er det same. 
 • 189. 189. Valpen flytter inn - hva nå?

  34:21
  Ventetiden er snart over... valpen skal hentes og hverdagen blir totalt forandret. Det flytter en inn som er helt avhengig av deg! Vi skal snakke litt om spenningen, frykten og gleden ved å skulle få en valp i hus.
 • 188. 188. Hund eller ikke hund?

  32:59
  Skal du ha hund eller ikke? Mulig at ikke PotePodden er den mest nøytrale kanalen for et slikt spørsmål... men, vi skal prøve å hjelpe deg med et svar. Passer det for deg å ha hund? Skal du velge valp eller en voksen omplassering? Hva slags rase passer deg? 
 • 187. 187. Nytt år - nye muligheter

  24:52
  Velkommen til nytt år og ny sesong med PotePodden. Det ligger 12 måneder foran nå, helt åpent med nye muligheter og klar for nye utfordringer. Har du tenkt hva du ønsker av det nye året? 
 • 186. 186. Godt Nytt År!

  20:03
  Vi ønsker alle våre lytter et riktig godt nyttår og takker for nok et år sammen her i podden.
 • 185. 185. Julestemning

  15:21
  Vi har fått 6 nydelige små førjulsgaver her i valpekassa, nå kan julefreden senke seg i PotePodden og vi vil ønske alle lyttere en riktig god jul!
 • 184. 184. Ventetiden, det nærmer seg

  21:30
  Advent er ventetid... for oss også ventetid på valper. Vi har nå landet hjemme igjen og tar pulsen på adventstiden her... 
 • 183. 183. Paringstur, pleiehjem og julepynt

  29:25
  Noen ganger så blir planene endret sånn plutselig, da blir det podkast fra sofakroken på østlandet i stedet. Vi har vært på date med den enes tispen og har en mellomlanding før vi kan kjøre videre hjem. Vi tar en liten status på hverdagen for både to- og firbente.
 • 182. 182. Analysere og lage strategier

  35:26
  Adventstid... en tid full av forventinger... en tid hvor kanskje vi mennesker er flinkest til å legge planer og forberede? Kan vi lære litt av det over til hundeverden? Ved å analysere hva som skjer, hvordan hunden reagerer.. lære om din hund.. først da kan du legge en strategi for å løse utfordringene..