Share

cover art for 167. Tilbake til hverdagen

Potepodden

167. Tilbake til hverdagen

Ep. 167

Det er høst ? Eller? Hmm, vi er jo fortsatt i siste sommermåned, men for de fleste er allikevel ferien og sommer litt over. Vi er tilbake i jobb, skole og mer hverdagsrutiner. Det er jo også litt godt? Kanskje hundene også syns det er deilig, med mer forutsigbare dager og rutiner... 

More episodes

View all episodes

 • 206. 206. Pengegalopp og veterinæropprør

  33:12
  Det er vel en ting som opptar hundeeiere mer enn noe annet for tiden... veterinærkostnader, galopperende priser for å få helsehjelp til våre kjære firbent. Kjedene tar over og bransjen styres av økonomer som knapt har sett en hund eller katt, men husk, veterinæren er der for deg og din firbente. Og veterinæren er også til dels et "offer" for denne pengegaloppen, slik som vi hundeeiere... 
 • 205. 205. Flått og flott vær

  24:11
  Endelig er vi belønnet med flott vær, med sol og stigende temperaturer. Men, det fører også med seg noen ting som ikke er så "flått"... 
 • 204. 204. Hundehelse i hverdagen

  51:43
  At hundens helse er viktig det vet vi alle, men kan vi nok til å gjøre en daglig helsestatus selv på våre? Kjenner vi godt nok til hva vi skal se etter for å vurdere hundens allmenntilstand? I ukens pod skal vi snakke hundehelse med dyrlege Cathrine Winblad.
 • 203. 203. Med respekt for hunden

  32:33
  På 80-tallet uttalte en kjent hundeekspert følgende "Det finnes flere problemeiere enn problemhunder", det er mye sant i det. Men nå 40 år senere har vi da ikke bare fått enda flere problemeiere enn problemhunder? Eller er det feil? Eventuelt hva kan vi gjøre med det? 
 • 202. 202. Treningsmiljø

  29:34
  Hvor trener du..,,Tenker du på miljøet og omgivelsene du trener i? Er du klar over hva det betyr for resultatene? Vi skal fokuseres litt på treningsmiljøet, altså det som har med vanskelighetsgraden å gjøre, vi må huske å legge til rette for at hunden vår lykkes.
 • 201. 201. Hund i hverdagen

  24:15
  Fridager, feriedager bursdager, helligdager, treningsdager, gode dager og dårlige dager... Nå er det nå slik at det uansett hva man gjør eller hvem man er, så er det flest hverdager i livet... slik er det også i hundelivet. Derfor er hverdager det viktigste vi har, både for to- og firbente
 • 200. 200. PotePodden i 200

  27:49
  Da er vi ute med episode 200, hvem skulle trodd det? Det har vært ulike tema, gjester, det har vært latter og alvor... Vi mimrer litt og vi ser fremover - skal vi satse 100 til?
 • 199. 199. Båndtvang - er det egentlig så negativt?

  19:21
  I tiden fra og med 1. april til og med 20. august skal en hund bli holdt i bånd eller forsvarlig inngjerdet eller innestengt. Tvang er jo et negativt ord, men er båndtvang så negativt da?
 • 198. 198. Oppdrettere, valpekjøpere og kontrakter

  25:00
  Valpeliv og hundeliv, oppdrettere og valpekjøpere, forventninger og avtaler... Det blir hovedsaken denne uken i vår firbente pod.