Share

cover art for 138. Godt Nytt År!

Potepodden

138. Godt Nytt År!

Ep. 138

Vi ønsker velkommen til nytt år, ny pod og nye muligheter. Starter nå med ny frisk og ser litt på hva året kan gi oss firbente. Og, vi ser litt på dette med forsikringer og den økende prisen på forsikringer vi hundeeiere nå har opplevd siste halvåret.

More episodes

View all episodes

 • 201. 201. Hund i hverdagen

  24:15
  Fridager, feriedager bursdager, helligdager, treningsdager, gode dager og dårlige dager... Nå er det nå slik at det uansett hva man gjør eller hvem man er, så er det flest hverdager i livet... slik er det også i hundelivet. Derfor er hverdager det viktigste vi har, både for to- og firbente
 • 200. 200. PotePodden i 200

  27:49
  Da er vi ute med episode 200, hvem skulle trodd det? Det har vært ulike tema, gjester, det har vært latter og alvor... Vi mimrer litt og vi ser fremover - skal vi satse 100 til?
 • 199. 199. Båndtvang - er det egentlig så negativt?

  19:21
  I tiden fra og med 1. april til og med 20. august skal en hund bli holdt i bånd eller forsvarlig inngjerdet eller innestengt. Tvang er jo et negativt ord, men er båndtvang så negativt da?
 • 198. 198. Oppdrettere, valpekjøpere og kontrakter

  25:00
  Valpeliv og hundeliv, oppdrettere og valpekjøpere, forventninger og avtaler... Det blir hovedsaken denne uken i vår firbente pod.
 • 197. 197. Ut på tur aldri sur

  29:10
  Ut på tur aldri sur... gjelder det for hundeeiere også? Hvordan er det når hunden trekker i båndet eller den er overlykkelig for du har vært borte noen timer? sur eller litt irritert? Har ikke det litt samme dårlige påvirkning. Å roe ned forventningene, ta et par minutter ekstra først, puste ut. Det kan gi en roligere start på turen og kan gjøre alt så mye enklere.
 • 196. 196. Belønning og/er godbit ?

  30:06
  Belønning hva er det egentlig? Må det være godbit? Vi skal igjen snakke litt om belønning, forsterker og markør, belønningsord og lyd. Vi kan det og vet det, men kanskje vi også trenger litt påminnelser? Belønning til alle.
 • 195. 195. Oppholdssted og korte perioder - hva er det?

  25:24
  Oppholdrom, oppholdssted, bur og avgrensninger - korte perioder og transportbur, større bur og grinder. Det handler om plassen til din firbente venn, hva og hvordan? Hva er kort periode?
 • 194. 194. Hundelivets mangfold

  23:50
  En rekke ulike hunderaser, en rekke ulike mennesker, en rekke ulike behov, en rekke ulike livssituasjoner. Hvorfor er vi da så bastante på at nettopp VI har rett?
 • 193. 193. Skaffer man hund for at den skal være alene?

  27:28
  Alenetrening og hund alene hjemme er mye omtalt og en utfordring mange kjenner til. Hunder er flokkdyr, men som må tilpasses dagens samfunn. Vi kan jo ikke alltid ha hunden med oss, selv om vi gjerne ønsker det.