Share

cover art for 118. Host, frihet og ansvar

Potepodden

118. Host, frihet og ansvar

Ep. 118

Det er for mange endelig høst....og endelig er båndtvangen slutt den 20. august. Men, det er ikke dermed helt fritt frem, vi skal huske på at det fortsatt er et ansvar for oss hundeeiere. Ansvar må vel også nevnes i sammenheng med ukens lille snakkis blant mange hundefolk....angående et innlegg på Instagram fra en kjent programleder.

More episodes

View all episodes

 • 173. 173. Et hyggeligere hundenorge

  30:20
  Hvordan er egentlig tilstanden i hundenorge? Hvordan er hundemiljøet generelt? Når man surfer litt rundt i ulike hundegrupper så kan en jo bli skremt.... Kan vi gjøre noe for et hyggeligere hundenorge?
 • 172. 172. Valpenettverk og smugling

  28:06
  Saken om valpenettverket i Arendal ble publisert i Nettavisen i april, nå er saken på ny aktuell i media.. Omfanget er stort... Og hvem er taperen? jo, de stakkars hundene.
 • 171. 171. Sannheten, fasit og eksakt vitenskap

  20:52
  Hva er rett og galt? Dette har vi også snakket om før, men er fortsatt et veldig aktuelt og viktig tema. Hvem sitter på sannheten? Hva er rett og galt med hundetrening, med testing av hund, hvem kan vurdere resultater?
 • 170. 170. Hvor ligger ansvaret og hvem er ansvarlig

  22:43
  Det snakkes om ansvarlig raseavl, ansvarlig hundeeier, ansvarlig oppdretter..... Hva menes med ansvarlig? Og hva har de ansvar for? Og gir det noe trygghet? 
 • 169. 169. Hvorfor testes hundene?

  30:29
  Helsetester, ulike screening tester, DNA tester, mentaltesting.... Våre hunder testes for mye... Blir det for mye? Hva er viktig og hvem avgjør hva som er viktig og hva som er gode resultater?
 • 168. 168. Frihet og båndtvang

  25:04
  Da er den ordinære båndtvangen over for i år, "endelig" sier mange... og spesielt for de med jakthunder... Husk allikevel, områder som har fast båndtvang og hensyn til omverden gjelder fortsatt. Hva som skjer med "friheten" til oppdrettere av Cavalier og Bulldog... ja, det er visst nå opp til Høyesterett....
 • 167. 167. Tilbake til hverdagen

  21:33
  Det er høst ? Eller? Hmm, vi er jo fortsatt i siste sommermåned, men for de fleste er allikevel ferien og sommer litt over. Vi er tilbake i jobb, skole og mer hverdagsrutiner. Det er jo også litt godt? Kanskje hundene også syns det er deilig, med mer forutsigbare dager og rutiner... 
 • 166. 166. Hundene og min favoritt

  24:40
  En hund, flere hunder, en hel flokk... og hvem er DIN favoritt? har du en favoritt? har man lov til å ha en favoritt? Eller er det mange favoritter.... 
 • 165. 165. Tanker fra oppdretter

  35:39
  En litt spesiell podkast for oss, ikke det letteste å skulle formidle. Men en del av hundelivet. Denne episoden tilegnes alle oppdretterkollegaer der ute!