Share

Podografen - Vin till kaffet!

Podografen - Vin till kaffet!


Latest episode

 • Podografen #15 Kalle Lind

  01:04:36
  Geniet Kalle Lind gästar oss på Nöjesteaterns scen och av en händelse så diskuterar vi vad som är den mest genomtänkta huvudbonaden, det ultimata dansbandsnamnet, den absolut sämsta svenska översättningen på en filmtitel. Vi hinner också med att prata om jävligt äcklig mat och dryck men vårt vin är fortfarande gott. Håll i hatten!

More episodes

View all episodes

 • Podografen #14 Johannes Finnlaugsson

  01:04:35
  Tillsammans med komikern och manusförfattaren Johannes Finnlaugsson löser vi en gång för alla Palmemordet! Utöver detta utser vi tidernas sämsta polischef och bästa tortyrredskap. Vi hinner också diskutera jävligt dåliga filmer. Håll i hatten!
 • Podografen #13 Josefin Johansson

  58:10
  Än en gång sitter vi på Nöjesteaterns scen och hinkar vin. I detta avsnitt gästas vi av komikern Josefin Johansson och vi ger oss ut i världen för att hitta det konstigaste namnet på en stad. Ni kommer också att få höra riktigt dåliga imitationer på djurläten och få inspiration till bra leksaksköp. Håll i hatten!
 • Podografen #12 Jonatan Unge

  01:01:16
  På Nöjesteaterns scen sitter vi i detta avsnitt med Jonatan Unge och reder ut vilken som är världens mest meningslösa sport, det sämsta ordspråket och den bästa fadersgestalten. Vi hinner också med att dricka vin i Villa Villekulla. Håll i hatten!
 • Podografen #11 Bob Hansson

  43:17
  I detta avsnitt dricker vi vin med en livs levande poet, Bob Hansson. Vilket är det vackraste ordet i det tyska språket? Varför vill Bob vara en sjöko? Vem är den tredje smartaste superhjälten i världen? Allt detta, ett par glas rosé och rejäl dos folkbildning i vanlig ordning. Håll i hatten!
 • Podografen #10 Simon "Chippen" Svensson

  01:02:15
  Komikern och radioprofilen Simon Svensson gästar oss på Nöjesteatern i Malmö. Vad borde Luke Skywalker använda kraften till? Vilken är världens bästa sekt? Vem är den störigaste personen i mediabruset? Om inte detta skulle vara nog så tar vi dessutom reda på vem Fita Bayisa och Kyle Kuk är. Håll i hatten!
 • Podografen #9 Nic Schröder

  01:09:21
  I detta avsnitt befinner vi oss i Dronningens København tillsammans med Nic Schröder. Med ett danskt alkoholtempo reder vi ut vilket som är Danmarks snyggaste namn och bästa låt, vi förklarar också vad vi avskyr med sommaren. Dessutom genomför vi, det oerhört radiomässiga, en dansk ostprovning. Håll i hatten!