Podkasten Uteliv

del

Patreonepisode: Julefeiring i Antarktis og på Polhavet – med Bengt Rotmo

Season 8, Ep. 1

I pausen før en ordinær vintersesong av Podkasten Uteliv starter opp igjen slipper jeg noen episoder, eksklusivt for det digitale turlaget på Patreon.


For å få tilgang til hele episoden kan du gå inn på https://www.patreon.com/podkastenuteliv og bli en del av det digitale turlaget rundt Podkasten Uteliv.

Eventuelt kan du laste ned Patreon-appen til din smartelefon og finne Podkasten Uteliv der. Både Dagsturvenner, Langturkompiser og Ekspedisjonsmakkere har tilgang til episodene jeg slipper nå i vinter.


I den første, eksklusive Patreon-episoden av Podkasten Uteliv dro jeg på besøk til Bengt Rotmo og vi tok en prat foran bålet på vår første overnattingstur sammen på alt for mange år. Vi tok utgangspunkt i de to julefeiringene Bengt har opplevd ute på tur: Den ene på vei til Sørpolen på ski. Den andre innefrosset på Polhavet. Utfra dette tar samtalen flere avstikkere. Vi prater om planlegging og gjennomføring av en skitur til Sørpolen. Om Ole Brumm og Onkel Reisende Mac. Om en gammel teltfavoritt som ikke lenger er akkurat slik som to gamle menn skulle ønske og om hvordan man som skogeier har noen fortrinn når det gjelder igangsetting av nye eventyr.

Flere episoder