Share

cover art for Sko-lös i Stockholm och vi agerar kompiscoach

Poddvig & company

Sko-lös i Stockholm och vi agerar kompiscoach

Idag spelar Filip och Hedvig in på distans för första gången! Filip berättar om varför han sprang runt barfota en hel dag i Stockholm, Hedvig berättar om familjefest med pojkvännens familj, de diskuterar framtidsplaner, konstiga tiktok trender, att jobba heltid som influenser och sedan går de in på djupet i vänskapsrelationer, bråk, tonic vänner och massa mer!

More episodes

View all episodes

 • Snuskgubbar, svensk uppfostran och vänskaper

  45:01
  Idag är det solopodd med Hedvig! Hon pratar om en obekväm situation på jobbet, att gå till klubben för att träffa kompisar eller kärlek, julplaner och massa mer!
 • Paradise hotell förfrågan, gamla trender och uppdatering om sexhotell

  55:24
  Hedvigs kille dissar sexhotellet. Carmen och Hedvig diskuterar hur man tar klivet in i arbetslivet utan att vilja studera. Hedvig hamnade mellan fröken braj och frökens båda olika haff. Hedvig avslutar avsnittet med solo-podd!
 • Sexhotell, Carmens födelsedagsfest och impopulära åsikter

  52:40
  Carmen har haft fest och Hedvig har varit på konsert. De diskuterar pengar, Hedvigs situation som lärare, sexhotell och impopulära åsikter som lyssnare har skickat in.
 • Dampvig

  35:00
  Idag är det Hedvig som pratar. Hon är sur, glad, rolig och irriterad.
 • P piller och ett galet ex

  50:29
  Hedvig tar upp en studie om sambandet mellan p piller och val av man. Carmen och Hedvig berättar om varsin händelse när de blivit indragna i diverse triangeldrama.
 • Simuleringsteorin

  55:51
  Carmen tar på sig programledarrollen och förklarar simuleringsteorin. Det blir tekniskt problem i studion så Hedvig avslutar podden själv med en riktig jobbig, pinsam men rolig storytime.
 • Ivägskickad till internat och intatuerat ex

  50:32
  Hedvig har hoppat av universitet för andra gången. Carmen berättar om sin upplevelse på internatskola. Det diskuteras även nattlivet i stockholm, hemskheter i världen, Carmens mindre stolta tatuering med mer!
 • Bröllop och konspirationsteorier

  59:08
  Tillbaka med första nya gästen Carmen! Båda har varit på bröllop och diskuterar sina drömbröllop. Carmen berättar om konsperationsteorier. Hedvig har nya room mates. Carmen rantar på SJ. Och varför mår människor så dåligt när vi har det så bra?
 • Allting bra har ett slut

  44:10
  I det här avsnittet kommer Filip och Hedvig med väldigt tråkiga nyheter. Utöver det diskuteras det bland annat AI-nakenbilder, att känna sig ensam, Filips nya framtidsplaner osv.