Share

cover art for Mammvig

Poddvig & company

Mammvig

Idag gästar Hedvigs mamma Carin podden! De två svarar på frågor ni har skickat in. Hon berättar även om hur Hedvig var som liten, ungdomsfasen, uppfostringsmetoder och massa mer!

More episodes

View all episodes

 • Polisdrama i Costa Rica, snuskgubbar och Hedvigs födelsedag

  39:43
  Hedvig har kommit hem från Costa Rica och berättar vad som hänt under resan, både roliga, spännande och jobbiga saker. Bland annat ett polisdrama, en äcklig gubbe, att vara obekväm i badkläder och om det är rätt eller fel att rida häst. Hon avslutar avsnittet med att besvara en fråga; vad gör man egentligen om en "kompis" tafsar och skickar nakenbilder till en?
 • Frågor, influensers och att flytta hemifrån

  37:08
  Hedvig har plåtat inför ett samarbete och berättar sina insikter och reflektioner hon fått om influensers. Hon svarar också på era frågor och löser era problem i vanlig ordning!
 • Hedvig intervjuar en backpacker

  52:24
  Idag har Hedvig med sig sin kompis Alva som gäst. De pratar om Alvas backpacking resa i Asien, tidsoptimism, stress med att börja studera och mycket mer!
 • Gråtvig

  47:47
  Hedvig berättar om en händelserik vecka som inkluderar festande, ny kompis, tiktok-hat och raseriutbrott. Hon blir även emotionell och inviger de första tårarna i podden när hon pratar om sin familj och hennes kompisar.
 • Rånad och att känna sig ensam

  45:41
  Hedvig har haft en turbulent vecka med mycket känslor och festande. Hon har även blivet rånad. Hon avslutar som vanligt med att besvara frågor/lösa era problem!
 • Hedvig gör utskällnings-debut på jobbet

  49:24
  Hedvig berättar om roliga, jobbiga och konstiga grejer som hänt denna vecka. Hon avslutar podden som vanligt med att lösa några av era dilemman!
 • Jämföra sig med influencers och ligga med sin kompis

  40:13
  Hedvig svarar på frågor och löser era problem. Hon delar även med sig av sina osäkerheter och saker i livet hon är stressad över just nu.
 • Mensvig

  35:18
  Hedvig uppdaterar oss denna vecka igen med små händelser från veckan, tankar kring distansförhållanden och löser även två av era dilemman!
 • Skjuten för en prutt och marsvins-hat

  41:05
  Hedvig berättar om sin vecka som varit konstig och händelserik. Hon löser även era dilemman!