Share

cover art for Lostvig

Poddvig & company

Lostvig

Första solo-podden för i år! Hedvig har haft ett par känslomässigt tuffa dagar. Hon uppdaterar oss om boendesituationen, diskuterar uppfostran och svarar på en lyssnares dilemma.

More episodes

View all episodes

 • Polisdrama i Costa Rica, snuskgubbar och Hedvigs födelsedag

  39:43
  Hedvig har kommit hem från Costa Rica och berättar vad som hänt under resan, både roliga, spännande och jobbiga saker. Bland annat ett polisdrama, en äcklig gubbe, att vara obekväm i badkläder och om det är rätt eller fel att rida häst. Hon avslutar avsnittet med att besvara en fråga; vad gör man egentligen om en "kompis" tafsar och skickar nakenbilder till en?
 • Frågor, influensers och att flytta hemifrån

  37:08
  Hedvig har plåtat inför ett samarbete och berättar sina insikter och reflektioner hon fått om influensers. Hon svarar också på era frågor och löser era problem i vanlig ordning!
 • Hedvig intervjuar en backpacker

  52:24
  Idag har Hedvig med sig sin kompis Alva som gäst. De pratar om Alvas backpacking resa i Asien, tidsoptimism, stress med att börja studera och mycket mer!
 • Gråtvig

  47:47
  Hedvig berättar om en händelserik vecka som inkluderar festande, ny kompis, tiktok-hat och raseriutbrott. Hon blir även emotionell och inviger de första tårarna i podden när hon pratar om sin familj och hennes kompisar.
 • Rånad och att känna sig ensam

  45:41
  Hedvig har haft en turbulent vecka med mycket känslor och festande. Hon har även blivet rånad. Hon avslutar som vanligt med att besvara frågor/lösa era problem!
 • Hedvig gör utskällnings-debut på jobbet

  49:24
  Hedvig berättar om roliga, jobbiga och konstiga grejer som hänt denna vecka. Hon avslutar podden som vanligt med att lösa några av era dilemman!
 • Jämföra sig med influencers och ligga med sin kompis

  40:13
  Hedvig svarar på frågor och löser era problem. Hon delar även med sig av sina osäkerheter och saker i livet hon är stressad över just nu.
 • Mensvig

  35:18
  Hedvig uppdaterar oss denna vecka igen med små händelser från veckan, tankar kring distansförhållanden och löser även två av era dilemman!
 • Skjuten för en prutt och marsvins-hat

  41:05
  Hedvig berättar om sin vecka som varit konstig och händelserik. Hon löser även era dilemman!