Share

cover art for Filip luskar ut Djupvig

Poddvig & company

Filip luskar ut Djupvig

Filip har förberett djupa frågor i hopp om att Hedvig ska öppna upp sig, vilket han lyckas med.

More episodes

View all episodes

 • Slutet på något stort

  09:06
  Hedvig har tråkiga nyheter i dagens avsnitt.
 • Student-tips, rädd för chefer och hemlängtan

  40:42
  Hedvig ger student-tips idag! Hon har hemlängtan och ska försöka komma tillbaka snart till Sverige. Hon pratar om att vara rädd för sina chefer, kläder, utanförskap bland vänner, hur man vet om man ska göra slut, ord och ordspråk som inte finns på andra språk och att bli uppslukad i en relation.
 • Öppet förhållande och baby reindeer

  43:18
  Hedvig började sin dag med att bråka med en elev som uttalat sig rasistiskt. Hon pratar sedan om att ha öppet förhållande, Baby Reindeer serien, sura kommentarer på tiktok och avslutar som vanligt med att lösa dilemman som några av er skickat in!
 • Anklagad för otrohet och att tröttna på en vän

  32:52
  Idag berättar Hedvig om förvirringar kring framtiden och att ha ett distansförhållande, bara jobba med sociala medier och att tjejer och killar faktiskt kan vara vänner. Hon avslutar avsnittet idag igen med ett problem från en av er lyssnare angående att tröttna på en vän. 
 • Blondvig, parmiddagar och att umgås med sina ex?

  35:20
  Hedvigs glöd för sociala medier har kommit tillbaka tack vare en ny kompis som är en spansk influencer. Hon berättar bland annat om hennes vecka, stressen över att resa mycket som ung, boomer-vig, blondvig och om det är okej att umgås med sina ex. Och får man egentligen döma andra par?
 • Polisdrama i Costa Rica, snuskgubbar och Hedvigs födelsedag

  39:43
  Hedvig har kommit hem från Costa Rica och berättar vad som hänt under resan, både roliga, spännande och jobbiga saker. Bland annat ett polisdrama, en äcklig gubbe, att vara obekväm i badkläder och om det är rätt eller fel att rida häst. Hon avslutar avsnittet med att besvara en fråga; vad gör man egentligen om en "kompis" tafsar och skickar nakenbilder till en?
 • Frågor, influensers och att flytta hemifrån

  37:08
  Hedvig har plåtat inför ett samarbete och berättar sina insikter och reflektioner hon fått om influensers. Hon svarar också på era frågor och löser era problem i vanlig ordning!
 • Hedvig intervjuar en backpacker

  52:24
  Idag har Hedvig med sig sin kompis Alva som gäst. De pratar om Alvas backpacking resa i Asien, tidsoptimism, stress med att börja studera och mycket mer!
 • Gråtvig

  47:47
  Hedvig berättar om en händelserik vecka som inkluderar festande, ny kompis, tiktok-hat och raseriutbrott. Hon blir även emotionell och inviger de första tårarna i podden när hon pratar om sin familj och hennes kompisar.