Share

cover art for Fake it till you make it med Elin Brynzer

Poddvig & company

Fake it till you make it med Elin Brynzer

Idag är det Filip med tiktokstjärnan Elin Brynzer i studion! Det är ett fnittrigt avsnitt där det bjuds på mycket detaljer från dejtinglivet, engångsligg, dejtingcoatchning och löser era kärleksdilemman!

More episodes

View all episodes

 • Snuskgubbar, svensk uppfostran och vänskaper

  45:01
  Idag är det solopodd med Hedvig! Hon pratar om en obekväm situation på jobbet, att gå till klubben för att träffa kompisar eller kärlek, julplaner och massa mer!
 • Paradise hotell förfrågan, gamla trender och uppdatering om sexhotell

  55:24
  Hedvigs kille dissar sexhotellet. Carmen och Hedvig diskuterar hur man tar klivet in i arbetslivet utan att vilja studera. Hedvig hamnade mellan fröken braj och frökens båda olika haff. Hedvig avslutar avsnittet med solo-podd!
 • Sexhotell, Carmens födelsedagsfest och impopulära åsikter

  52:40
  Carmen har haft fest och Hedvig har varit på konsert. De diskuterar pengar, Hedvigs situation som lärare, sexhotell och impopulära åsikter som lyssnare har skickat in.
 • Dampvig

  35:00
  Idag är det Hedvig som pratar. Hon är sur, glad, rolig och irriterad.
 • P piller och ett galet ex

  50:29
  Hedvig tar upp en studie om sambandet mellan p piller och val av man. Carmen och Hedvig berättar om varsin händelse när de blivit indragna i diverse triangeldrama.
 • Simuleringsteorin

  55:51
  Carmen tar på sig programledarrollen och förklarar simuleringsteorin. Det blir tekniskt problem i studion så Hedvig avslutar podden själv med en riktig jobbig, pinsam men rolig storytime.
 • Ivägskickad till internat och intatuerat ex

  50:32
  Hedvig har hoppat av universitet för andra gången. Carmen berättar om sin upplevelse på internatskola. Det diskuteras även nattlivet i stockholm, hemskheter i världen, Carmens mindre stolta tatuering med mer!
 • Bröllop och konspirationsteorier

  59:08
  Tillbaka med första nya gästen Carmen! Båda har varit på bröllop och diskuterar sina drömbröllop. Carmen berättar om konsperationsteorier. Hedvig har nya room mates. Carmen rantar på SJ. Och varför mår människor så dåligt när vi har det så bra?
 • Allting bra har ett slut

  44:10
  I det här avsnittet kommer Filip och Hedvig med väldigt tråkiga nyheter. Utöver det diskuteras det bland annat AI-nakenbilder, att känna sig ensam, Filips nya framtidsplaner osv.