Share

cover art for 89. Årets bästa bortamatch!

Poddplats H

89. Årets bästa bortamatch!

Season 1, Ep. 89

I dagens avsnitt ska vi prata om:

 • Matcher som spelats
 • Reflektioner från läktaren
 • Kommande matcher
 • Skadeläge
 • Övrig sport


Årets, och kanske även fjolårets, bästa hockeymatch spelades borta mot Brynäs, den pratar vi om, hemmamatchen mot Mora och sen lite kring de kommande matcherna söndag och tisdag.

Vi nämner även lite kring efterspelet från matchen med bengalbränningen. Sen övrig sport som alltid mot slutet. Tack för att ni lyssnar och god lyssning!


More episodes

View all episodes

 • 105. 105. Slutspelet närmar sig!

  01:10:53
  I dagens avsnitt:Silly, träningsrapportSpelade matcherKommande matcherSHL-svepDamlagetÖvrig sportEn hemmamatch, och två bortamatcher sedan avsnitt 104, 3 poäng av 9 möjliga in på kontot. Inte vad någon i IF Björklöven hoppats på. Ljuger tabellen? Ljuger statistiken? Vad är det som ställer till det för vårt Löven? Vi pratar om detta i dagens avsnitt, och även en massa andra saker också, damlaget pratar vi lite kring. Ett litet SHL-svep ger vi oss på också. Här har ni avsnitt 105 med oss i Poddplats H. Tack för att ni lyssnar och god lyssning!
 • 104. 104. Grovjobbare!

  54:19
  Dagens avsnitt:Silly seasonMatcher som spelatsKommande matcherIdrottens själDamlagetÖvrig sportI avsnitt 104 så pratar vi om matchen som spelats, vad fick vi se av våra nyförvärv? Hur är statusen på truppen i övrigt? Hur kunde det bli noll utvisningsminuter för Löven med Wessner på isen? Josef har besökt sin lokala ishall, och det väckte en del tankar, som han berättar om, vi kollar även till damlagets slutspel och sen övrig sport i slutet. Vi önskar er god lyssning och trevlig helg!
 • 103. 103. In med lite finsk sisu!

  56:11
  I dagens avsnitt:Silly season.Matcher som spelatsKommande matcherDamlagetÖvrig sportI dagens avsnitt så pratar vi om silly season, nu är fönstret stängt och Löven har byggt klart sin trupp för säsongen 23/24. Det är den här truppen som ska ta oss genom avslutningen på säsongen samt så långt i slutspelet som möjligt. Möjligen SHL? Vi kikar lite på vad Kenttä gett oss sen han kom till Löven och hur vi gått som lag under den tiden. Kul med slutspel för damerna också, som avslutar damhockeyallsvenskan denna helg. Här har ni avsnitt 103 med Poddplats H, god lyssning!
 • 102. 102. Den lagmaskin vi kan vara...

  01:00:33
  Veckans avsnitt:Silly seasonMatcher som spelatsKommande matcherDamlagetÖvrig sportI veckans avsnitt så funderar vi på vad det är som gör att vi ena matchen kan vara en riktigt lagmaskin, för att veckan därpå se så svaga ut. Vi kikar även på vad damlaget haft för sig sen senast. Vi pratar även, såklart, kring bortgången av Göran Hermansson. Vila i frid! Med det sagt, här är avsnitt 102 med Poddplats H. God lyssning!
 • 101. 101. Hockeylabbet gästar!

  01:22:59
  Dagens avsnitt:Matcher som spelatsSamtal med HockeylabbetKommande matcherDamlagetÖvrig sportÅrets första gäst, och inte vem som helst, Henric Larsson från Hockeylabbet gästar oss. Vi pratar lite kring statistik och vilka verktyg som finns till hjälp för just det, och som alla elitklubbar i landet använder sig av. Otroligt roligt att vi fick ha med Henric. I övrigt så pratar vi om matcher som spelats och matcher som kommer, damlaget givetvis och sen lite övrig sport. God lyssning!
 • 100. 100. Ny målvakt signad!

  54:40
  I dagens avsnitt:Matcher som spelatsKommande matcherDamlagetÖvrig sportVi pratar i dagens avsnitt om den nya målvakten som är på väg in, Niklas Svedberg. Vi pratar som vanligt om de matcher som spelats, kommande matcher, övrig sport och damlaget såklart. God lyssning, och trevlig helg!
 • 99. 99. Vägs ände...

  01:11:27
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Matcher som spelatsKommande matcherDamlagetÖvrig sportVeckan som gått har inte varit i smak med en Lövensupporter, det är väl en sak vi kan konstatera. En match kvar, och kan vi vända på trenden nu, och ta 3 poäng, dom första på nästan 2 veckor sedan senaste 3-poängaren? Ni får lyssna helt enkelt! Vi önskar er en trevlig helg och god lyssning!
 • 98. 98. För tidigt att säga...

  01:03:23
  I dagens avsnitt pratar vi om:Matcher som spelatsKommande matcherLäktarkulturDamlagetHar vändningen kommit för Björklöven? Kanske, kanske inte. Vi hoppas och vill ju det såklart, men vi pratar lite kring det. Vi har spelat två matcher sen senast vilket vi avhandlar, vi pratar om de 4 kommande matcherna också. Vi tar oss en titt på hur det går för damlaget och till sist, pratar vi lite kring läktarkultur igen, och vad som kan vara värt att fundera kring där. Vi önskar er trevlig helg och god lyssning!
 • 97. 97. Hoppas något sker under uppehållet...

  54:19
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Matcher som spelatsKommande matcherStatistik, konklusionLadan 60 årI veckans avsnitt så vänder och vrider vi på det sista kring statistik för den här gången. Vi kommer säkert ha orsak att återkomma till det, men vi konstaterar iallafall att det inte går att undgå en del statistik som pekar på fel saker. Vi tar oss en titt på kommande matcher, vi diskuterar även mer kring ledarstaben och hur den skall förändras. Om den kommer förändras, ja det vet vi inte. Det och mycket mer i avsnitt 97, god lyssning!