Share

cover art for 61. Välkommen Silly Season!

Poddplats H

61. Välkommen Silly Season!

Season 1, Ep. 61

I dagens avsnitt pratar vi om:

 • Truppläget
 • Ledarstaben
 • HA-finalen / SHL-finalen
 • Kvalserien till HA
 • Övrig sport

Vi har fått nån förlängning och nå nysignering sådär, det pratar vi om såklart, men även om de spelare som lämnar. Och som alltid även lite övrig sport. God lyssning!


More episodes

View all episodes

 • 84. 84. Är det matchstraff?

  55:49
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Silly SeasonMatcher som spelatsKommande matcherÖvrig sportSeriepremiären är avklarad, även så omgång 2, dessa pratar vi såklart om, och även kommande matcher som vi har framför oss, hemmapremiären pratar vi kring och även de kommande matcherna innan vi släpper nästa avsnitt. Var det verkligen matchstraff på Shilkey? Det och mycket mer, i avsnitt 84. God lyssning!
 • 83. 83. Älghjärta & seriestart!

  01:26:52
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Silly SeasonTräningsrapporterNu börjar serien!Seriepremiär mot DjurgårdenÄlgjakt med Rahimi och SchilkeyÖvrig sportI avsnitt 83, ett lite längre avsnitt men där vi pratar om kommande seriestart, matchen på hovet, förväntningar, lite formationer, vad vi tror måste funka i spelet, ev värvningar och sen såklart, övrigt sport! Vi önskar er som alltid, god lyssning!
 • 82. 82. Försäsongen är över!

  01:04:36
  I dagens avsnitt ska vi prata om:SillySeasonTräningsrapporterSillysvep Match mot Östersund Äntligen är försäsongen över, och nästa gång får vi prata om riktiga matcher. Men, vi pratar ner Östersundsmatchen, vi pratar lite kring Tingsryds silly och truppläge, och likaså Lövens truppläge. Nästa vecka får vi äntligen börja prata om matcher som betyder något. God lyssning!
 • 81. 81. En gedigen och bra insats!

  01:18:25
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Sillyn. Träningsmatcher mot Timrå och Mora, SCA-cupen. Och även Modo hemma.Teg har sorgSillysvep, övriga HAÖvrig sport.Det går fort i hockey säger man, och det har spelats färdigt i SCA-cupen, vilket lämnade en del att önska. Men vi har även fått se Löven ta sig an Modo på hemmais, denna match pratar vi om, sen tar vi ett litet sillysvep och sen del i övriga sportvärlden också. Önskar er som alltid, god lyssning!
 • 80. 80. Verkar ha gått bra...

  01:11:13
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Sillyn. Träningsmatch mot Skellefteå, SCA-cupen. Kommande matcherSillysvepÖvrig sport.Vi pratar i dagens avsnitt kring matcherna vi spelat, vi ger oss på två nya lag kring deras silly season! Som alltid även lite övrig sport. Vi önskar er som alltid, god lyssning!
 • 79. 79. Maxime Fortier

  01:22:37
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Sillyn. Träningsmatch hemma mot VasaTräningsmatch borta mot SAIKSillysvep, AIK och Almtuna.Maxime FortierÖvrig sport.I dagens avsnitt så pratar vi ner matchen mot Vasa, även upp matchen som kommer mot SAIK, och vad tycker vi egentligen om den? Vi kan inte heller låta bli att prata kring värvningskarusellen i SAIK, ett litet sillysvep i övriga lag och givetvis övrig sport. Och såklart, intervjun med Maxime Fortier! God lyssning!
 • 78. 78. Scott Pooley

  25:04
  Scott Pooley gästar oss, Josef fick sitta ner och prata om hans hockeykarriär, kunskaper och Björklöven och vad som komma skall. Ett litet bonusavsnitt helt enkelt. Önskar er som alltid, god lyssning!
 • 77. 77. Första matchen avklarad!

  01:05:28
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Sillyn. Träningsmatch borta mot Vasa, vinst 3-2 efter förlängning. Träningsmatch hemma mot Vasa på lördag.Sillysvep, Mora och Södertälje.Säsongens första träningsmatch är avklarad, vi pratar om den såklart. Sen har vi ett sillysvep kring två lag och även det övriga sporterna berör vi. Och Josef fick sitta ner och prata med nyförvärvet Nicolai Meyer! Vi önskar er en trevlig helg och god lyssning!
 • 76. 76. Matcher på G!

  01:13:27
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Sillyn. Träningsmatch borta mot VasaTesterSillysvepRegeländringarNHLÖvrig sport.Vi tjötar på, denna vecka så har vi ju lite saker att prata upp, och ner. Men bl.a så går vi in emot säsongen 23/24 första match, försäsongsmatch må vara men ändå, den är äntligen här. Vi tar båten över kvarken. Vi pratar om de tester som Löven gjort, och sen har det ju kommit regeländringar och förtydliganden. Det och mycket mer i avsnitt 76. God lyssning!