Share

cover art for 60. Säsongen är över...

Poddplats H

60. Säsongen är över...

Season 1, Ep. 60

I dagens avsnitt så pratar vi om:

 • Säsongen är slut, det är sommarlov
 • Utvärdering, varför spelar vi inte i final?
 • SM-slutspelet
 • Division 1, kvalserie till HA
 • J20
 • NHL


Hur mår vi egentligen? Dagen efter så försöker vi hålla ihop oss själva genom att prata om vad som hänt och att säsongen är över. Vi varvar upp lite mot slutet i alla fall. Önskar er som alltid, god lyssning!

More episodes

View all episodes

 • 83. 83. Älghjärta & seriestart!

  01:26:52
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Silly SeasonTräningsrapporterNu börjar serien!Seriepremiär mot DjurgårdenÄlgjakt med Rahimi och SchilkeyÖvrig sportI avsnitt 83, ett lite längre avsnitt men där vi pratar om kommande seriestart, matchen på hovet, förväntningar, lite formationer, vad vi tror måste funka i spelet, ev värvningar och sen såklart, övrigt sport! Vi önskar er som alltid, god lyssning!
 • 82. 82. Försäsongen är över!

  01:04:36
  I dagens avsnitt ska vi prata om:SillySeasonTräningsrapporterSillysvep Match mot Östersund Äntligen är försäsongen över, och nästa gång får vi prata om riktiga matcher. Men, vi pratar ner Östersundsmatchen, vi pratar lite kring Tingsryds silly och truppläge, och likaså Lövens truppläge. Nästa vecka får vi äntligen börja prata om matcher som betyder något. God lyssning!
 • 81. 81. En gedigen och bra insats!

  01:18:25
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Sillyn. Träningsmatcher mot Timrå och Mora, SCA-cupen. Och även Modo hemma.Teg har sorgSillysvep, övriga HAÖvrig sport.Det går fort i hockey säger man, och det har spelats färdigt i SCA-cupen, vilket lämnade en del att önska. Men vi har även fått se Löven ta sig an Modo på hemmais, denna match pratar vi om, sen tar vi ett litet sillysvep och sen del i övriga sportvärlden också. Önskar er som alltid, god lyssning!
 • 80. 80. Verkar ha gått bra...

  01:11:13
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Sillyn. Träningsmatch mot Skellefteå, SCA-cupen. Kommande matcherSillysvepÖvrig sport.Vi pratar i dagens avsnitt kring matcherna vi spelat, vi ger oss på två nya lag kring deras silly season! Som alltid även lite övrig sport. Vi önskar er som alltid, god lyssning!
 • 79. 79. Maxime Fortier

  01:22:37
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Sillyn. Träningsmatch hemma mot VasaTräningsmatch borta mot SAIKSillysvep, AIK och Almtuna.Maxime FortierÖvrig sport.I dagens avsnitt så pratar vi ner matchen mot Vasa, även upp matchen som kommer mot SAIK, och vad tycker vi egentligen om den? Vi kan inte heller låta bli att prata kring värvningskarusellen i SAIK, ett litet sillysvep i övriga lag och givetvis övrig sport. Och såklart, intervjun med Maxime Fortier! God lyssning!
 • 78. 78. Scott Pooley

  25:04
  Scott Pooley gästar oss, Josef fick sitta ner och prata om hans hockeykarriär, kunskaper och Björklöven och vad som komma skall. Ett litet bonusavsnitt helt enkelt. Önskar er som alltid, god lyssning!
 • 77. 77. Första matchen avklarad!

  01:05:28
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Sillyn. Träningsmatch borta mot Vasa, vinst 3-2 efter förlängning. Träningsmatch hemma mot Vasa på lördag.Sillysvep, Mora och Södertälje.Säsongens första träningsmatch är avklarad, vi pratar om den såklart. Sen har vi ett sillysvep kring två lag och även det övriga sporterna berör vi. Och Josef fick sitta ner och prata med nyförvärvet Nicolai Meyer! Vi önskar er en trevlig helg och god lyssning!
 • 76. 76. Matcher på G!

  01:13:27
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Sillyn. Träningsmatch borta mot VasaTesterSillysvepRegeländringarNHLÖvrig sport.Vi tjötar på, denna vecka så har vi ju lite saker att prata upp, och ner. Men bl.a så går vi in emot säsongen 23/24 första match, försäsongsmatch må vara men ändå, den är äntligen här. Vi tar båten över kvarken. Vi pratar om de tester som Löven gjort, och sen har det ju kommit regeländringar och förtydliganden. Det och mycket mer i avsnitt 76. God lyssning!
 • 75. 75. Löven har gått på is!

  01:06:23
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Silly Season Sillysvep, övriga HAMinnenas alléÖvrig sportNy vecka, nytt avsnitt. I dagens avsnitt så pratar vi lite kring att Lövens sista pusselbit för nu saknas på backsidan. Löven har gått på is, Nicke var där och vi pratar lite om det. Vi tar oss en titt på två lag i ligan som jobbat på under sillyn, vi tar oss en titt på tröjnummer igen, och sen lite övrig sport i slutet. God lyssning!