Poddplats H

Share

57. Semifinalerna drar igång!

Season 1, Ep. 57

I dagens avsnitt:

 • Vi stänger kvartsfinalserierna
 • Björklöven vs Djurgården i semi, andra semifinalen.
 • SM-slutspelet.
 • Division 1, kvalserie.


Och lite övrig sport! Stök med Josefs ljud idag, men bra innehåll ändå! Tack för att ni lyssnar!

More Episodes

 • 67. 67. Daniel Rahimi

  01:03:03
  I dagens avsnitt pratar vi om:SillynVMNHLÖvrig sportOch, Josef fick sitta ner och prata med Daniel Rahimi. Tuff och obekväm på isen, men en genuin människa med fötterna på jorden. Vi önskar er en fantastisk helg, och givetvis, god lyssning!
 • 66. 66. Spelschemat ute!

  01:02:18
  I dagens avsnitt ska vi prata om:SillynSpelschematVMNHLÖvrig sportJa, vi har en rätt sval silly för tillfället, förståeligt och bra. Spelschemat är släppt och det pratar vi om, Sverige ryker i hockey-VM i kvarten mot Lettland, FIASKO! NHL-slutspelet desto hetare och sen ett svep med lite övrig sport, som alltid! Tack för att ni lyssnar och god lyssning!
 • 65. 65. 30 (!!!) år sen!

  52:40
  I dagens avsnitt:Silly Season.NHL-slutspeletVMMemorabiliaÖvrig sportStilla lugnt på silly fronten, pratar lite mer om varför NHLs bästa PP inte räcker till i slutspelet, hockey-VM som pågår, ett serietips från Josef och som alltid lite övrig sport och annat.Vi släpper avsnittet lite tidigare den här veckan, men det bjuder vi på... ;)
 • 64. 64. Supporterinsamlingen avslutad!

  01:02:48
  I dagens avsnitt: Avslut Björklöven 22/23, lite stats.Silly Season, insamling i mål. Myles Powell värvas.Profilstark duo i damlaget avslutar sina karriärer.NHL-slutspeletÖvrig sportTomas Persson gästar, en god vän till Josef, som lärt känna varandra på ståplats H. Vi pratar statistik, och vikten av att hålla sig från utvisningsbåset men även tekningsvinster t.ex. Ett gott snack om Löven helt enkelt. Vi önskar er som alltid, god lyssning!Poddplats H finns på Instagram: @poddplatshPoddplats H finns på Facebook: Poddplats HPoddplats H finns på Twitter: @poddplatshMaila oss: poddplatsh@gmail.com
 • 63. 63. Svenska hockeysäsongen är slut!

  01:04:46
  I veckans avsnitt:HOCKEYGALANHA-finalenSilly seasonNHL-slutspeletHockeygalan i Cmore hade premiär, det pratar vi om, HA-finalen är avslutad, silly season, NHL-slutspelet där vi inte kan undgå den praktsmäll som skett, och mot slutet, lite övrig sport.Som alltid önskar vi god lyssning!
 • 62. 62. Som dom gamla gubbar vi är...

  01:13:33
  I dagens avsnitt:SM-finalen som är avslutadHA-finalen som fortfarande leverNybro Vikings till hockeyallsvenskanNHL-slutspeletSilly seasonVi pratar om Emil Larmi, och hans sanslösa säsong i Växjö, om HA-finalen som lämnade en del att önska i målvaktsspelet, nykomlingarna i Nybro, ett större snack kring NHL-slutspelet och McDavids framfart, lite kring silly season och sen avslutar vi med övrig sport som alltid. God lyssning och glad Valborg!
 • 61. 61. Välkommen Silly Season!

  01:09:35
  I dagens avsnitt pratar vi om:Truppläget LedarstabenHA-finalen / SHL-finalenKvalserien till HAÖvrig sportVi har fått nån förlängning och nå nysignering sådär, det pratar vi om såklart, men även om de spelare som lämnar. Och som alltid även lite övrig sport. God lyssning!
 • 60. 60. Säsongen är över...

  01:16:47
  I dagens avsnitt så pratar vi om: Säsongen är slut, det är sommarlovUtvärdering, varför spelar vi inte i final?SM-slutspeletDivision 1, kvalserie till HAJ20NHLHur mår vi egentligen? Dagen efter så försöker vi hålla ihop oss själva genom att prata om vad som hänt och att säsongen är över. Vi varvar upp lite mot slutet i alla fall. Önskar er som alltid, god lyssning!
 • 59. 59. Vi har fortfarande chansen...

  01:08:24
  I dagens avsnitt ska vi prata om:SemifinalenCircus Wettergren, nålat segment tyvärr.SM-slutspelet.Division 1, kvalserie.J20-nationell kvalserieJa, det är kanske inte så uppåt, men vi debriefar lite kring senaste matcherna, 3 till antalet. Men, vi har fortfarande chansen än om det känns uppgivet just nu.Vi önskar er som alltid, god lyssning!