Share

cover art for 39. Vi är nu halvvägs...

Poddplats H

39. Vi är nu halvvägs...

Season 1, Ep. 39

I avsnitt 39, så pratar vi som vanligt ner spelade matcher, vi nämner elefanten i rummet, vi pratar om ev nyförvärv och vi kollar lite statistik. Pratar lite kring damlaget samt kommande matcher och övrig sport! God lyssning!

More episodes

View all episodes

 • 117. 117. Storsmäll!

  54:13
  I dagens avsnitt:Silly seasonHockeynyheter i övrigtÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportJa ni, förra veckan hann vi knappt stänga av inspelningen så blev det klart, med 3 spelare. Först en ganska väntad värvning, då det spekulerats länge. Sen två stycken från ingenstans. Vilket såklart är roligt. Vi pratar lite övriga hockeynyheter, den hockey som spelas och i slutet övrig sport! Här är avsnitt 117, god lyssning!
 • 116. 116. Gustaf Kangas

  01:05:31
  I dagens avsnitt:Silly SeasonGustaf KangasHockey-VMSvenska rekordGustaf Kangas gästar podden, en synnerligen sympatisk kille som flyttar till Umeå i sommar. En pratstund med honom. Vad händer i Silly-väg för Löven? Ja det undrar vi också. Hockey-VM är full gång, NHL-slutspelet tuffar på, och även övrig sport finns det att prata om. Här har ni avsnitt 116 i Poddplats H. God lyssning!
 • 115. 115. Hur funkar juniorverksamheten?

  01:13:19
  I dagens avsnitt:Silly seasonOskar HägglundÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportVi hade den stora äran att få sitta ner och prata med Oskar Hägglund. En synnerligen sympatisk människa. Vi pratar om det lilla som hänt kring sillyn, och sen som alltid, NHL-slutspelet och sen övrig sport i slutet. Men det primära, sportchefen för juniorverksamheten i Björklöven, Oskar Hägglund. Här har ni avsnitt 115 med Poddplats H. God lyssning!
 • 114. 114. Förändringens man...

  56:26
  I dagens avsnitt:Silly seasonÖvrig hockeyÖvrig sportJa, nog börjar hockeysäsongen lida mot sitt slut, all svensk hockey är klar, bortsett från landslaget då som ska spela hockey-VM. SHL är färdigt, HA är färdigt, SDHL är färdigt. NHL är inte färdigt, och det kommer följa med oss här framåt i våren och sen mot sommaren såklart. Löven har gjort klart med ny tränare, och assisterande, det måste vi prata om såklart. Det händer saker kring damlaget som vi pratar om, och sen lite övrig sport i slutet. Här har ni avsnitt 114 med oss i Poddplats H! God lyssning!
 • 113. 113. Storväxt pajk!

  49:58
  Dagens avsnitt:SillyÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportDet är verkligen slutet på säsongen, vilket på ett känns trist, men även lite skönt, får börja blicka framåt på allvar. Löven har gjort klart med ett nyförvärv, som känns spännande, vi pratar även kring tränarkonstellationer. Övrig slutspelshockey och övrig sport mot slutet. Här har ni avsnitt 113, med oss i Poddplats H. God lyssning!
 • 112. 112. Alexander Wiklund

  01:16:04
  I dagens avsnitt:Silly seasonAlexander WiklundÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportJosef fick äran att sitta ner en stund tillsammans med Alexander Wiklund, ett intressant samtal som gör, att iaf vi i podden, vill ha honom kvar i Lövendressen. Vi tar oss en titt på silly season och vad som har hänt där, vilken tränare vill vi ha in? Det finns lite olika förslag och namn ute. Vi rundar av det hela med lite övrig slutspelshockey och övrig sport. God lyssning, här kommer avsnitt 112 med oss i Poddplats H.
 • 111. 111. 403 olika anledningar...

  01:11:22
  I dagens avsnitt:J20 klart för Nationell!SillyÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportVi släpper senare än vanligt denna vecka, pga sjukdom. Men vi vill ju inte göra er besvikna så vi trycker ut ett avsnitt! Vi pratar om J20s framgång, ett längre silly svep, sen övrig slutspelshockey också. Avslutar med övrig sport! Tack för att ni lyssnar, här har ni avsnitt 111.
 • 110. 110. 10 spelare lämnar...

  01:09:37
  Dagens avsnitt:SillySpelade matcherKommande matcherÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportMed lite distans till uttåget i kvartsfinalen, så har ni silly season dragit igång på allvar för Björklöven. Och först ut är det spelare som lämnar. Bärande spelare som Löven byggt sitt lag på och kring. Känslomässigt en tung dag, men spelare och ledare kommer och går, klubbmärket består. Detta är det fina och brutala med sport något vis också, att det blir såhär. Vilka spelare får vi behålla? Vilka fler kommer lämna? Många frågor, inga svar, än. Vi önskar lite i alla fall i avsnitt 110, med oss i Poddplats H. God lyssning!
 • 109. 109. Lidandet är över...

  01:15:26
  Dagens avsnitt:Säsongen är slutSpelade matcherKommande matcherÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportSäsongen är över, lidandet är över. Varför blev det så? Och hur kunde detta starka lag på papperet inte få ut all kapacitet som finns? Vi delar våra tankar kring det, vi pratar även om övrig hockey som fortfarande spelas, J20 såklart, och sen mot slutet lite övrig sport! Nicke är långt in i de djupa norrländska skogarna, hoppas ni har överseende med ljudet denna vecka. Vi önskar er god lyssning, GLAD PÅSK, och nu siktar vi på silly season fullt ut! Här är avsnitt 109!