Share

cover art for 30. Livrädd...

Poddplats H

30. Livrädd...

Season 1, Ep. 30

I dagens avsnitt så pratar vi om trubbigheten som vi upplever i Lövens avslut, om uttagningen till match och även de matcher som kommer såklart. Önskar er god lyssning!

More episodes

View all episodes

 • 123. 123. Hur mår svensk hockey?

  37:34
  I dagens avsnitt:SillyHur mår svensk hockey?Övrig sportOmvända roller, Nicke i södern, Josef i norr. Men vi pumpar ut ett avsnitt ändå, vi pratar om silly litegrann, om vad som vi hoppas på ska komma in. Sen, hur mår svensk hockey? Bra? Dåligt? Något är skevt iallafall. Och övrigt sport mot slutet. Trevlig helg och god lyssning! KontaktFeedback, skicka ett e-mail till:poddplatsh@gmail.comSociala MediaInstagram: https://www.instagram.com/poddplatsh Facebook: https://www.facebook.com/poddplatshX: https://x.com/poddplatsh Tack för att ni lyssnar!
 • 122. 122. Välkommen tillbaka, Axel Ottosson!

  44:41
  I dagens avsnitt:SillyNHLÖvrig sportSemestervecka och allt det där, men vi kör. Nicke i husvagnen med resepoddkittet, hoppas ljudet ska vara ok ändå, Josef hemma i Värmland. Vi pratar om Sillyn, nu när Axel Ottosson kommer tillbaka till Löven, vi pratar lite kring vad som händer på kansliet och sen lite övrig sport i slutet. Trevlig helg och god lyssning! KontaktFeedback, skicka ett e-mail till:poddplatsh@gmail.comSociala MediaInstagram: https://www.instagram.com/poddplatsh Facebook: https://www.facebook.com/poddplatshX: https://x.com/poddplatsh Tack för att ni lyssnar!
 • 121. 121. Årsmötet

  01:35:42
  I dagens avsnitt:SillyÅrsmötetMackan från Löven4everNHLÖvrig sportNy vecka, nytt avsnitt. Vi sitter tillsammans i studion denna vecka, då Josef tagit tåget norrut. Vi pratar om årsmötet, vad hände egentligen och vad sker nu? Vi har en finfin gäst i form av Markus, från gamla Lövenbloggen “Löven4ever”. Han är gammal ekonom och har koll på siffror, passar bra när vi vill prata om årsmötet och Lövens ekonomi. Vi avrundar det hela med lite NHL-snack, nu när finalen är avklarad samt att vi klämmer in lite övrig sport i slutet. Trevlig helg och god lyssning! KontaktFeedback, skicka ett e-mail till:poddplatsh@gmail.com Sociala MediaInstagram: https://www.instagram.com/poddplatsh Facebook: https://www.facebook.com/poddplatshX: https://x.com/poddplatsh Tack för att ni lyssnar!
 • 120. 120. Kameran är avdammad!

  54:43
  Dagens avsnitt:SillyEkonomiNHLÖvrig sportVi tuffar på och nu har ju Kenttä dammat av kameran och släppt lite nyheter till spelartruppen, glädjande förstås! Vi pratar lite kring ekonomin som är det heta samtalsämnet kring Löven i dessa tider. NHL-finalen börjar närma sig avgörande samt lite övrig sport som vanligt mot slutet. Vi önskar er glad midsommar och ger er här avsnitt 120. God lyssning!
 • 119. 119. Linus Cronholm

  57:35
  I dagens avsnitt:Silly seasonAnders Blomberg kliver av som VDLinus Cronholm gästarÖvrig sportJa det har varit en del blåst kring Löven senaste dagarna, dels att det ser ut att bli röda siffror i Björklövenkoncernen men även att Anders Blomberg kliver av sitt uppdrag som VD. Det väcker ju såklart lite frågor. Josef fick sitta ner med Linus Cronholm, en gla' skånepåg som hade lätt till skratt. Och mot slutet som alltid, lite övrig sport. Här har ni avsnitt 119 med Poddplats H. God lyssning!
 • 118. 118. Lite svalt nu va...

  44:55
  Silly season är sval, eller iaf för oss Lövare. Kan säkert finnas påskrivna kontrakt på något kontor på hallen, men inget är kommunicerat, därav har vi inte så mycket att rapportera gällande det. MEN, i övrigt så har vi en del att rapportera om. Det får ni i avsnitt 118 med oss i Poddplats H! God lyssning!
 • 117. 117. Storsmäll!

  54:13
  I dagens avsnitt:Silly seasonHockeynyheter i övrigtÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportJa ni, förra veckan hann vi knappt stänga av inspelningen så blev det klart, med 3 spelare. Först en ganska väntad värvning, då det spekulerats länge. Sen två stycken från ingenstans. Vilket såklart är roligt. Vi pratar lite övriga hockeynyheter, den hockey som spelas och i slutet övrig sport! Här är avsnitt 117, god lyssning!
 • 116. 116. Gustaf Kangas

  01:05:31
  I dagens avsnitt:Silly SeasonGustaf KangasHockey-VMSvenska rekordGustaf Kangas gästar podden, en synnerligen sympatisk kille som flyttar till Umeå i sommar. En pratstund med honom. Vad händer i Silly-väg för Löven? Ja det undrar vi också. Hockey-VM är full gång, NHL-slutspelet tuffar på, och även övrig sport finns det att prata om. Här har ni avsnitt 116 i Poddplats H. God lyssning!
 • 115. 115. Hur funkar juniorverksamheten?

  01:13:19
  I dagens avsnitt:Silly seasonOskar HägglundÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportVi hade den stora äran att få sitta ner och prata med Oskar Hägglund. En synnerligen sympatisk människa. Vi pratar om det lilla som hänt kring sillyn, och sen som alltid, NHL-slutspelet och sen övrig sport i slutet. Men det primära, sportchefen för juniorverksamheten i Björklöven, Oskar Hägglund. Här har ni avsnitt 115 med Poddplats H. God lyssning!