Share

cover art for 21. Första isträningen!

Poddplats H

21. Första isträningen!

Season 1, Ep. 21

Jesper rapporterar lite från första isträningen, Josef har sett allsvensk fotboll och Nicke lyser med sin frånvaro, det pratas även silly och lite annan sport. God lyssning!

More episodes

View all episodes

 • 93. 93. Det är för klent helt enkelt.

  36:54
  I dagens avsnitt ska vi prata om:TrupplägetMatcher som spelatsKommande matcherÖvrig sportDå vi har sjukdom i truppen så kommer här ett litet kortare avsnitt. Men vi pratar som alltid ner och upp matcher, vi petar i övriga sportens värld, vi kollar till truppläget. Det pratas även om död i avsnittet, men det är ingen som dött, snubbeltråd på orden. Nåväl, vi ger er avsnitt 93, och önskar er god lyssning!
 • 92. 92. Ketchupflaskan i topp!

  01:16:39
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Matcher som spelatsKommande matcherTrupplägetNHL i SverigeÖvrig sportNy vecka, nytt avsnitt! Vi pratar som vanligt ner matcherna som varit, och hur det gick för Löven att skrapa ihop poäng på bortaturnén. Josef har några av matcherna live, och har därmed fin rapportering med sig. Vi pratar om truppläget också, nu med Manning inne, vem ska sitta på läktaren? Och sen har ju NHL varit på besök, det berör vi lite också. Tack för att ni lyssnar, och vi önskar därmed god lyssning!
 • 91. 91. Vinst på övertid!

  01:08:34
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Matcher som spelatsKommande matcherMinnenas alléÖvrig sportJa, det har ju inte spelats jättemånga matcher sen senaste, utan bara en match. På onsdagen tog vi emot DIF i ett näst intill fullsatt Winpos. Den matchen pratar vi ner, och sen givetvis om kommande matcher. Vi pratar om Mustonens avstängning och sen uppmärksammar vi även Hockey Hall of Fame. Vi önskar därmed, som alltid, god lyssning!
 • 90. 90. Vad hände????

  01:29:09
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Matcher som spelatsLöven-svep, 30% in i serien.Samtal med djurgårdaren Nicklas MörlingÖvrig sportI dagens avsnitt så funderar vi över vad som hände i Västervik? Vi pratar ner de matcherna vi vann sen förra avsnittet och sen pratar vi lite övrig sport också såklart. Och Josef har pratat med en Djurgårdare vid namn Nicklas Mörling, om läget i just Djurgården nu efter det att Garpenlöv fått sparken. Som alltid, god lyssning!
 • 89. 89. Årets bästa bortamatch!

  01:13:37
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Matcher som spelatsReflektioner från läktarenKommande matcherSkadelägeÖvrig sportÅrets, och kanske även fjolårets, bästa hockeymatch spelades borta mot Brynäs, den pratar vi om, hemmamatchen mot Mora och sen lite kring de kommande matcherna söndag och tisdag.Vi nämner även lite kring efterspelet från matchen med bengalbränningen. Sen övrig sport som alltid mot slutet. Tack för att ni lyssnar och god lyssning!
 • 88. 88. If you´re comfortable, take the shot!

  01:27:53
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Silly SeasonMatcher som spelatsKommande matcherEP-lövarenImporterÖvrig sportI dagens lite längre avsnitt så får ni nedsnack av det matcher som spelats, likaså uppsnack inför kommande matcher, Josef har hittat ett nytt kaninhål som vi pratar om, och som vi kanske kommer prata mer om i framtiden också. Sen har det ju spelats matcher för damerna också! Vi önskar er som alltid, god lyssning!
 • 87. 87. Lite islossning ändå...

  01:07:47
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Sillyn SeasonMatcher som spelatsKommande matcherÖvriga HockeyallsvenskanÖvrig sportVi väntar fortfarande på backen, kan lösningen finnas inom laget? Vi var lite kritiska förra veckan av vad vi fått ut av laget, men svar på tal direkt av Löven i bortamatchen mot Kalmar, och även sen mot Nybro hemma. Vi tar oss en titt på övriga matcher också som spelat och sen övrig sport mot slutet.Vi önskar er en trevlig helg och god lyssning!
 • 86. 86. Ingen kris än men...

  51:23
  I dagens avsnitt ska vi prata om:Sillyn SeasonMatcher som spelatsKommande matcherNHLÖvrig sportÄr det kris i truppen? Vad är det som inte funkar? Är det egentligen något som är trasigt? Ja, frågorna är många, men vi försöker bena ut några iaf. Sen har NHL dragit igång, så det pratar vi lite om också. Övrig sport som alltid mot slutet. Vi önskar er en trevlig helg och god lyssning!
 • 85. 85. 12-1 på två matcher!

  01:07:40
  I dagens avsnitt ska vi prata om: Matcher som spelatsKommande matcherÖvriga HA och SHLÖvrig sportVi pratar om spelade matcher, kommande matcher, vi kikar på lite statistik för Löven efter 5 matcher, övriga hockeyallsvenskan samt SHL, och givetvis lite övrig sport mot slutet. God lyssning!