Share

cover art for 117. Storsmäll!

Poddplats H

117. Storsmäll!

Season 1, Ep. 117

I dagens avsnitt:

 • Silly season
 • Hockeynyheter i övrigt
 • Övrig slutspelshockey
 • Övrig sport


Ja ni, förra veckan hann vi knappt stänga av inspelningen så blev det klart, med 3 spelare. Först en ganska väntad värvning, då det spekulerats länge. Sen två stycken från ingenstans. Vilket såklart är roligt. Vi pratar lite övriga hockeynyheter, den hockey som spelas och i slutet övrig sport! Här är avsnitt 117, god lyssning!

More episodes

View all episodes

 • 119. 119. Linus Cronholm

  57:35
  I dagens avsnitt:Silly seasonAnders Blomberg kliver av som VDLinus Cronholm gästarÖvrig sportJa det har varit en del blåst kring Löven senaste dagarna, dels att det ser ut att bli röda siffror i Björklövenkoncernen men även att Anders Blomberg kliver av sitt uppdrag som VD. Det väcker ju såklart lite frågor. Josef fick sitta ner med Linus Cronholm, en gla' skånepåg som hade lätt till skratt. Och mot slutet som alltid, lite övrig sport. Här har ni avsnitt 119 med Poddplats H. God lyssning!
 • 118. 118. Lite svalt nu va...

  44:55
  Silly season är sval, eller iaf för oss Lövare. Kan säkert finnas påskrivna kontrakt på något kontor på hallen, men inget är kommunicerat, därav har vi inte så mycket att rapportera gällande det. MEN, i övrigt så har vi en del att rapportera om. Det får ni i avsnitt 118 med oss i Poddplats H! God lyssning!
 • 116. 116. Gustaf Kangas

  01:05:31
  I dagens avsnitt:Silly SeasonGustaf KangasHockey-VMSvenska rekordGustaf Kangas gästar podden, en synnerligen sympatisk kille som flyttar till Umeå i sommar. En pratstund med honom. Vad händer i Silly-väg för Löven? Ja det undrar vi också. Hockey-VM är full gång, NHL-slutspelet tuffar på, och även övrig sport finns det att prata om. Här har ni avsnitt 116 i Poddplats H. God lyssning!
 • 115. 115. Hur funkar juniorverksamheten?

  01:13:19
  I dagens avsnitt:Silly seasonOskar HägglundÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportVi hade den stora äran att få sitta ner och prata med Oskar Hägglund. En synnerligen sympatisk människa. Vi pratar om det lilla som hänt kring sillyn, och sen som alltid, NHL-slutspelet och sen övrig sport i slutet. Men det primära, sportchefen för juniorverksamheten i Björklöven, Oskar Hägglund. Här har ni avsnitt 115 med Poddplats H. God lyssning!
 • 114. 114. Förändringens man...

  56:26
  I dagens avsnitt:Silly seasonÖvrig hockeyÖvrig sportJa, nog börjar hockeysäsongen lida mot sitt slut, all svensk hockey är klar, bortsett från landslaget då som ska spela hockey-VM. SHL är färdigt, HA är färdigt, SDHL är färdigt. NHL är inte färdigt, och det kommer följa med oss här framåt i våren och sen mot sommaren såklart. Löven har gjort klart med ny tränare, och assisterande, det måste vi prata om såklart. Det händer saker kring damlaget som vi pratar om, och sen lite övrig sport i slutet. Här har ni avsnitt 114 med oss i Poddplats H! God lyssning!
 • 113. 113. Storväxt pajk!

  49:58
  Dagens avsnitt:SillyÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportDet är verkligen slutet på säsongen, vilket på ett känns trist, men även lite skönt, får börja blicka framåt på allvar. Löven har gjort klart med ett nyförvärv, som känns spännande, vi pratar även kring tränarkonstellationer. Övrig slutspelshockey och övrig sport mot slutet. Här har ni avsnitt 113, med oss i Poddplats H. God lyssning!
 • 112. 112. Alexander Wiklund

  01:16:04
  I dagens avsnitt:Silly seasonAlexander WiklundÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportJosef fick äran att sitta ner en stund tillsammans med Alexander Wiklund, ett intressant samtal som gör, att iaf vi i podden, vill ha honom kvar i Lövendressen. Vi tar oss en titt på silly season och vad som har hänt där, vilken tränare vill vi ha in? Det finns lite olika förslag och namn ute. Vi rundar av det hela med lite övrig slutspelshockey och övrig sport. God lyssning, här kommer avsnitt 112 med oss i Poddplats H.
 • 111. 111. 403 olika anledningar...

  01:11:22
  I dagens avsnitt:J20 klart för Nationell!SillyÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportVi släpper senare än vanligt denna vecka, pga sjukdom. Men vi vill ju inte göra er besvikna så vi trycker ut ett avsnitt! Vi pratar om J20s framgång, ett längre silly svep, sen övrig slutspelshockey också. Avslutar med övrig sport! Tack för att ni lyssnar, här har ni avsnitt 111.