Share

cover art for 100. Ny målvakt signad!

Poddplats H

100. Ny målvakt signad!

Season 1, Ep. 100

I dagens avsnitt:

 • Matcher som spelats
 • Kommande matcher
 • Damlaget
 • Övrig sport


Vi pratar i dagens avsnitt om den nya målvakten som är på väg in, Niklas Svedberg. Vi pratar som vanligt om de matcher som spelats, kommande matcher, övrig sport och damlaget såklart. God lyssning, och trevlig helg!

More episodes

View all episodes

 • 112. 112. Alexander Wiklund

  01:16:04
  I dagens avsnitt:Silly seasonAlexander WiklundÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportJosef fick äran att sitta ner en stund tillsammans med Alexander Wiklund, ett intressant samtal som gör, att iaf vi i podden, vill ha honom kvar i Lövendressen. Vi tar oss en titt på silly season och vad som har hänt där, vilken tränare vill vi ha in? Det finns lite olika förslag och namn ute. Vi rundar av det hela med lite övrig slutspelshockey och övrig sport. God lyssning, här kommer avsnitt 112 med oss i Poddplats H.
 • 111. 111. 403 olika anledningar...

  01:11:22
  I dagens avsnitt:J20 klart för Nationell!SillyÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportVi släpper senare än vanligt denna vecka, pga sjukdom. Men vi vill ju inte göra er besvikna så vi trycker ut ett avsnitt! Vi pratar om J20s framgång, ett längre silly svep, sen övrig slutspelshockey också. Avslutar med övrig sport! Tack för att ni lyssnar, här har ni avsnitt 111.
 • 110. 110. 10 spelare lämnar...

  01:09:37
  Dagens avsnitt:SillySpelade matcherKommande matcherÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportMed lite distans till uttåget i kvartsfinalen, så har ni silly season dragit igång på allvar för Björklöven. Och först ut är det spelare som lämnar. Bärande spelare som Löven byggt sitt lag på och kring. Känslomässigt en tung dag, men spelare och ledare kommer och går, klubbmärket består. Detta är det fina och brutala med sport något vis också, att det blir såhär. Vilka spelare får vi behålla? Vilka fler kommer lämna? Många frågor, inga svar, än. Vi önskar lite i alla fall i avsnitt 110, med oss i Poddplats H. God lyssning!
 • 109. 109. Lidandet är över...

  01:15:26
  Dagens avsnitt:Säsongen är slutSpelade matcherKommande matcherÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportSäsongen är över, lidandet är över. Varför blev det så? Och hur kunde detta starka lag på papperet inte få ut all kapacitet som finns? Vi delar våra tankar kring det, vi pratar även om övrig hockey som fortfarande spelas, J20 såklart, och sen mot slutet lite övrig sport! Nicke är långt in i de djupa norrländska skogarna, hoppas ni har överseende med ljudet denna vecka. Vi önskar er god lyssning, GLAD PÅSK, och nu siktar vi på silly season fullt ut! Här är avsnitt 109!
 • 108. 108. Flimmerhåra ställs sä rätt opp...

  01:11:09
  Dagens avsnitt:Skadeläge & sillySpelade matcherKommande matcherÖvrig slutspelshockeyÖvrig sportJa vi har nu kommit igång i slutspelet och vi har ju inte fått den start vi önskar, vi hade väl inte trott på att det skulle stå 0-2 men kanske 1-1 hade känts rimligt, så är inte fallet, 2-0 till DIF är ett faktum och vad vi får förhålla oss till. Med det sagt, så pratar vi kring dom två matcherna, hur det sett ut och orsaker till det. Vi pratar även kring kommande matcher, övriga slutspelsfaser i olika serier och sen mot slutet som alltid lite övrig sport. Här har ni avsnitt 108 med oss i Poddplats H. God lyssning!
 • 107. 107. Nu startar säsongen!

  01:05:41
  Dagens avsnitt:TräningsrapporterSpelade matcherKommande matcherGrundseriestatsDivision 1 slutspeletÖvrig sportÄntligen, som vi längtat, efter slutspelet. Det är klart med kvartsfinalsmotståndare, det är klart vilka 8 lag det är som tampas om den åtråvärda SHL-platsen, nu ska det avgöras. Vilket lag går upp? Vilket lag klappar ihop? Vad talar för Löven? Vad talar emot Löven? Vilka spelare kliver fram? Ja vi diskuterar många saker i detta avsnitt 107 med oss i Poddplats H. Vi önskar er god lyssning och trevlig helg! På måndag drar det igång!
 • 106. 106. Hur många personligheter kan man ha?

  01:04:18
  TräningsrapporterSpelade matcherKommande matcherHur skulle vi formera laget?Kvalspelet till HAÖvrig sportI veckans avsnitt så ställer vi oss frågan, hur många personligheter kan man ha som lag? Löven har väldigt många iallafall. Vi pratar om de spelade matcherna, den kommande matchen, och även den hemska tanken att nästa vecka kan säsongen vara över för Löven. Vi kikar även på hur kvalspelet till HA kan se ut. Vi önskar er god lyssning, här har ni avsnitt 106 med Poddplats H.
 • 105. 105. Slutspelet närmar sig!

  01:10:53
  I dagens avsnitt:Silly, träningsrapportSpelade matcherKommande matcherSHL-svepDamlagetÖvrig sportEn hemmamatch, och två bortamatcher sedan avsnitt 104, 3 poäng av 9 möjliga in på kontot. Inte vad någon i IF Björklöven hoppats på. Ljuger tabellen? Ljuger statistiken? Vad är det som ställer till det för vårt Löven? Vi pratar om detta i dagens avsnitt, och även en massa andra saker också, damlaget pratar vi lite kring. Ett litet SHL-svep ger vi oss på också. Här har ni avsnitt 105 med oss i Poddplats H. Tack för att ni lyssnar och god lyssning!
 • 104. 104. Grovjobbare!

  54:19
  Dagens avsnitt:Silly seasonMatcher som spelatsKommande matcherIdrottens själDamlagetÖvrig sportI avsnitt 104 så pratar vi om matchen som spelats, vad fick vi se av våra nyförvärv? Hur är statusen på truppen i övrigt? Hur kunde det bli noll utvisningsminuter för Löven med Wessner på isen? Josef har besökt sin lokala ishall, och det väckte en del tankar, som han berättar om, vi kollar även till damlagets slutspel och sen övrig sport i slutet. Vi önskar er god lyssning och trevlig helg!