Share

cover art for 17. KONTORET - DEN NYA TV:n?

MOMENTUM

17. KONTORET - DEN NYA TV:n?

Ep. 17

Är det på samma sätt med kontoret som med TV:n: att det bara är ordet som återstår? Samtal om kontorets framtida funktion och utformning med Mia Forsgren från Diös och Mattings Henrik Botha.

En podd av Kjell A Nordström och Per Schlingmann. Producent: Erland Karling/Beppo ljudproduktion AB

More episodes

View all episodes

 • 24. VAR ÄR TJEJERNA?

  39:30
  Hur ser utvecklingen ut för kvinnor när det gäller inkomster, ägande och utbildning? Ovh vad kan göras för att påskynda utvecklingen mot jämställdhet och öka kvinnors intresse för privatekonomi? Dessutom om tiktokifieringen och fyradagars arbetsvecka. Avsnittet har spelats in live och gjorts i samarbete med Danske Bank.
 • 23. 23. SUPERINDIVIDUALISMEN

  50:39
  Allt fragmentiseras och samhället blir alltmer individualistiskt. Vad betyder det för ekonomin, människor, företagen och samhället? Och varför är Ingvar Kamprad en förebild än idag?
 • 22. 22. MOMENTUM MASTERCLASS

  05:09
  Momentum är en bok som blev en podd. Nu blir det även en masterclass som äger rum 25/4. Här kommer inbjudan i form av ett poddavsnitt.
 • 21. OPTIMISMENS KRAFT

  39:33
  Vi skärskådar optimismen. Vilket är dess ursprung och hur kan man förhålla sig? Och varför ett optimistiskt förhållningssätt är viktigare än någonsin.En podd av Kjell A Nordström och Per Schlingmann.  Producent: Erland Karling/Beppo ljudproduktion AB
 • 20. ETT SUPERVALÅR

  46:27
  Vad kan vi vänta oss av 2024 när det gäller ekonomi, politik, distansarbete och den globala utvecklingen? Och är vi redo för en virtuell partner?
 • 19. 19. TRE SCENARIOS OM VÄRLDEN

  32:26
  Ett annorlunda avsnitt där Per och Kjell återger en färsk föreläsning om vart världen är på väg. Går vi mot oligoner, nationer eller en värld där klimatomställningen definierar en ny form av globalisering?
 • 18. 18. PÅ HÄXJAKT

  37:27
  Per och Kjell jagar häxor och ställer sig frågan om ett tyskt livsmedelsföretag är på väg att förvandlas till ett livsstilsföretag. Och vad kommer att hända med ränteutvecklingen? Är det Matterhorn eller Taffelberget vi har att vänta oss?
 • 16. 16. INGENTING, INGENTING... ALLTING!

  34:16
  Per och Kjell presenterar sin topp 3-lista. Inom vilka områden kan vi vänta oss stora snabba förändringar? Och om att förlänga livet och demografin på Tiktok.En podd av Kjell A Nordström och Per Schlingmann.  Producent: Erland Karling/Beppo ljudproduktion AB