Pingcast

PING Helsingin podcast, eli Pingcast paneutuu vaikuttajamarkkinointiin trendien, ilmiöiden ja alan ammattilaisten kautta.


Pingcast on tarkoitettu niin vaikuttajille kuin vaikuttajamarkkinoinnista kiinnostuneille yrityksille. Sarjaaamme kuuntelemalla opit millaista on laadukas vaikuttajamarkkinointi, miten sitä mitataan ja minkälaisilla työkaluilla siinä onnistutaan.


Pingcastissa Inna-Pirjetta Lahti keskustelee niin tunnettujen suomalaisten eri kanavien vaikuttajien kanssa käyden läpi onnistuneita kampanjoita ja pohtien tulevaisuuden tärkeimpiä onnistumisen avaimia. Vieraana on yhtälailla myös yritysten edustajia, jotka ovat menestyneet vaikuttajamarkkinoinnin parissa.


Inna-Pirjetta Lahti on PING Helsingin perustaja ja Head of Inspiration. Inna-Pirjetta on toiminut vaikuttajamarkkinoinnin saralla jo yli kaksikymmentävuotta ja kirjoittaa myös itse siskonsa kanssa suosittua perhematkablogia.


PING Helsinki on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijayritys, joka mahdollistaa kohtaamisia ja luo ilmiöitä muuttuvassa mediakentässä.


Suomen johtavan asiantuntijaverkostomme kanssa luomme uutta tapaa viestiä ihmiseltä ihmiselle. Asiakkaillemme teemme tuloksellista markkinointia tuoden vaikuttajamarkkinoinnin osaksi markkinointistrategiaa ja yrityksen liiketoimintaa.


PING Helsingin palvelut koostuvat inspiroivista kohtaamisista, asiantuntijatyöstä sekä toimialan kehittämisestä. PING Helsingin mediat ja tapahtumat tavoittavat viikoittain tuhansia vaikuttajia ja vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisia eri toimialoilta ja kaikista kanavista.


8.5.2018 järjestettävä PING Festival on kasvanut neljässä vuodessa Pohjoismaiden merkittävimmäksi vaikuttajamarkkinoinnin tapahtumaksi.


Uskomme luottamuksen vaalimiseen ja läpinäkyvyyteen. Siksi olemme kehittäneet yhdessä kumppaneidemme kanssa alan yhteisen eettisen koodiston PING Ethicsin.