Share

Pikkurikollisia

Pikkurikollisia näyttää keskisormea konventioille ja yliopistojen lähettämille ohuille kirjekuorille. Puheohjelma, jossa jokainen tekee tyylillään – huolimatta siitä, onko se oikein vai väärin. Tervetuloa Pikkurikollisten pariin!


Latest episode

 • 10. 10. Karoliina Tuominen

  36:17
  Karoliina Tuominen on savonlinnalainen tubettaja, jolla on yli 80 000 seuraajaa Instagramissa. Mutta mitä tubettaminen on ja kuinka täytetään huumorilla kaksi urheilustadionia?

More episodes

View all episodes

 • 9. 9. DREAM

  35:03
  Pitääkö arvostus ansaita vai onko kyseessä taas musafaija, joka vinkuu? DJ-duo DREAM tietää! Taikan ja Linan kanssa detoxataan, mutta miksi naiset keräävät fuckboi-pokemoneja? Ja missä viipyy skumppa?
 • 8. 8. JVG

  50:16
  Pikkurikollisia-studioon räsähtää suomiräpin prinssit Jare ja Ville-Galle. Keskustelu liukuu motocross-asuissa slaidaamisesta äidin ruusuille kusemiseen. Mutta miksi Villen sydän särkyy ja mitä on mokkasiinimuoti?
 • 7. 7. Ville Leino

  32:16
  Ville Leino tunnetaan jääkiekkoilijana, joka ponkaisi Savonlinnasta maailmalle. Ville tiedetään myös gigalomaanisesta palkkashekistä. Mutta kuinka moni tietää, että Ville on myös taiteilija?
 • 6. 6. Sini Sabotage

  36:03
  Sini-Maria Makkonen tunnetaan taiteilijanimellä Sini Sabotage. Sini on tuttu mm. biisistä Levikset repee ja tuomaroinnista vuoden 2013 Idols-ohjelmassa. Mutta mikä meni vikaan ja miltä tuntuu, kun koko Suomi tunkee ikkunoista sisään?
 • 5. 5. Janne Saario

  34:00
  Janne Saario on innovatiivinen maisema-arkkitehti, joka tunnetaan myös ammattiskeittaajana. Janne kertoo Pikkurikollisille, kuinka Helsingin Micropolis rakentui ja kuinka tärkeää on haalia itselleen mentoreita matkan varrelle. Mutta mitkä ovat Jannen omat lempispotit maailmalla? Vai onko lauta jo laitettu jäähylle?
 • 4. 4. Pastori Pike

  28:21
  Pierlin Mpaka Makumbu tunnetaan taiteilijanimeltään Pastori Pike. Piken kasvava suosio pohjautuu etenkin lavalla räiskyvään karismaan, hulluun tyyliin ja kongolaisen terveeseen itsetuntoon. Mikael Gabrielin vahvana sidekickinäkin tunnettu Pike ei pelkää kertoa mitä mieltä oikeasti on. Mutta miksi Pike toistelee lavalla itselleen ‘I’m the God’?